Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(Munix @ 2009 03 25, 23:10)
Pernai,kai buvau  nestuke.gif  ėjau išsipurkšti,tai neduok D,visą plėmais išmėtė mirksiukas.gif vietom tamsiau,vietom šviesiau,ten kur tamsiau,tai tokia tamsiai tamsiai morkinė gavosi.Purškiausi ketvirtadienį,o šeštadienį vestuvės mano buvo,tai kai penktadienį pamačiau save,tai vos šoko negavau.Nuėjau atgal pas juos,tai pusę sumos grąžino(nors neprašiau to,prašiau tik ką nors daryti,kad nebūčiau tokia plėmuota) ir perpurškė iš naujo.Tada jau suvienodėjo,bet ir tai vietom matėsi,kad nelygiai išpurkšta.O ta moteris dar pasakė,kad ant mūsų išbandė(ėjom su pussesere purkštis,tai ir jai plėmais gavosi) naujas priemones,nes jų buvo pasibaigę,laukė,kol atsiųs iš Amerikos,o čia nusipirko iš kito salono doh.gif
Tuo metu,kai buvau  nestuke.gif ,tai buvo vienintelis būdas atrodyti gražiai įdegus,o gavosi..........
Papildyta:

Aš Akropolyje purškiausi

O cia SunFx purskimas????
Papildyta:
QUOTE(teresiukas3 @ 2009 03 25, 23:03)
o tai vilniuje kur nors atlieka tokia procedura ar tik kaune g.gif ?

Kol kas SunFx man atrodo Vilniuje nera.
Atsakyti
smile.gif+2009 03 26, 11:30-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 03 26, 11:30)
O cia SunFx purskimas????
Papildyta:
Kol kas SunFx man atrodo Vilniuje nera.

visiskai susipainiojau verysad.gif tai vilniui yra ar nera?ir jei yra tai koks?ir isviso kio jie skyriasi?
Atsakyti
Yra Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2009 03 26, 14:59)
visiskai susipainiojau verysad.gif tai vilniui yra ar nera?ir jei yra tai koks?ir isviso kio jie skyriasi?

Jie skiriasi purskalo sudetimi ir pats aparatas pritaikytas tik siems skysciams.
Kai purskiesi su SunFX tai nera jokio alkoholio jame ir sistema pati is kart dziovina ant kuno. kazkaip man taip aiskino, jau nebepamenu nes buvo senokai tai smile.gif

Jeigu teisybe tai siunciu sita

http://www.sunfx.lt/...an/litloclt.htm
Atsakyti
isbandziau ir as siandien purskiama idegi La Bamboj - veida, dekolte ir rankas wub.gif idomu procedura, ziuresiu kaip ilgai issbusiu idegus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 10, 17:32)
isbandziau ir as siandien purskiama idegi La Bamboj - veida, dekolte ir rankas  wub.gif idomu procedura, ziuresiu kaip ilgai issbusiu idegus  biggrin.gif

kokia kaina?

Del idomumo kita karta isbandyk SunFx ir galesi palyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 10, 18:32)
isbandziau ir as siandien purskiama idegi La Bamboj - veida, dekolte ir rankas  wub.gif idomu procedura, ziuresiu kaip ilgai issbusiu idegus  biggrin.gif

papasakokit placiau smile.gif kaip rekia pasiruost tai procedurai, kiek laiko negalima praustis po jos ar grazus idegis gavosi, ne oranzinis? o jis maskuoja bent siek tiek raudonas demeles po likusias po spuogu g.gif aciu ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 11, 14:59-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 05 11, 14:59)
kokia kaina?

Del idomumo kita karta isbandyk SunFx ir galesi palyginti smile.gif

gavau dovanu, todel kainos nezinau, o kitur kol kas nebandysiu, nes turiu abonimenta la bamboj 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2009 05 11, 15:07)
papasakokit placiau smile.gif kaip rekia pasiruost tai procedurai, kiek laiko negalima praustis po jos ar grazus idegis gavosi, ne oranzinis?  o jis maskuoja bent siek tiek raudonas demeles po likusias po spuogu g.gif aciu ax.gif

reikejo nusisveiti odele pries deginantis (as ta pati ryta tai padariau), issitepiau drekinamuoju kremukum, o po pietu vaziavau i soli rolleyes.gif man patiko, kad labai tolygiai pasidenge, tikrai ne oranzine biggrin.gif as irgi turiu kelias demeles po spuogeliu, tai siek tiek pamaskavo drinks_cheers.gif pazystami net pagalvojo, kad buvau kurorte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 12, 09:09)
gavau dovanu, todel kainos nezinau, o kitur kol kas nebandysiu, nes turiu abonimenta la bamboj  4u.gif
Papildyta:

reikejo nusisveiti odele pries deginantis (as ta pati ryta tai padariau), issitepiau drekinamuoju kremukum, o po pietu vaziavau i soli  rolleyes.gif man patiko, kad labai tolygiai pasidenge, tikrai ne oranzine  biggrin.gif as irgi turiu kelias demeles po spuogeliu, tai siek tiek pamaskavo  drinks_cheers.gif pazystami net pagalvojo, kad buvau kurorte  ax.gif

Kaip keista kad po nusisveikimo reikejo issitepti drekinamuoju kremu g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 12, 13:46-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 05 12, 13:46)
Kaip keista kad po nusisveikimo reikejo issitepti drekinamuoju kremu  g.gif

man tai nieko keisto - mano oda ziauriai sausa, juk neisiu degintis nusausejusi biggrin.gif be to - po kiekvieno odos nusveitimo tepuos kremu, net kelis kartus per diena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 12, 18:00)
man tai nieko keisto - mano oda ziauriai sausa, juk neisiu degintis nusausejusi  biggrin.gif be to - po kiekvieno odos nusveitimo tepuos kremu, net kelis kartus per diena  rolleyes.gif

o kaip idegis laikosi po keliu dienu? ar tepat ant virsaus pudra? kaip fainai butu foto paziuret ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 12 gegužės 2009 - 18:09
QUOTE(kumiko @ 2009 05 12, 19:08)
o kaip idegis laikosi po keliu dienu? ar tepat ant virsaus pudra? kaip fainai butu foto paziuret ax.gif

pudros netepu, nes po proceduros nematau reikalo drinks_cheers.gif jei esi vilniete - galim susitikti biggrin.gif siek tiek nusieme tamsumas, bet idegis islieka puikiai, manau islaikys daugiau nei savaite wub.gif esu patenkinta cool.gif
Atsakyti