Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(vetruze @ 2009 07 17, 11:48)
kad teplioja drabuzius,net per seminara sako,netikiu,kad cia kazkam nieko neistepliojo,nes mano irgi visi drabuziai buvo nudazyti

Man visiskai nieko neistepe ir idegis laikesi kokias penkias dienas idealiai, veliau gana tolygiai nusiplove thumbup.gif gal nuo rubu medziagos priklauso...
Atsakyti
QUOTE(barbija @ 2009 08 25, 20:11)
Man visiskai nieko neistepe ir idegis laikesi kokias penkias dienas idealiai, veliau gana tolygiai nusiplove  thumbup.gif  gal nuo rubu medziagos priklauso...

O kur jus pursketes?
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 08 25, 20:13)
O kur jus pursketes?

As purskiausi La bamboj, savanoriu pr. 4u.gif automatas purske, bet neblogai tikrai geriau negu tikejausi. Tik pries tai laaaabai gerai nusipilingavau. Ir oda gerai sudrekinti reikia bigsmile.gif
o del tepimo tai labai bijojau, bet po purskimosi jau kita diena ejau i rengini ir nieko g.gif suknele buvo silkine, gal del to neissitepe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbija: 26 rugpjūčio 2009 - 08:36
QUOTE(barbija @ 2009 08 26, 10:33)
As purskiausi La bamboj, savanoriu pr.  4u.gif  automatas purske, bet neblogai tikrai geriau negu tikejausi. Tik pries tai laaaabai gerai nusipilingavau. Ir oda gerai sudrekinti reikia  bigsmile.gif
o del tepimo tai labai bijojau, bet po purskimosi jau kita diena ejau i rengini ir nieko  g.gif  suknele buvo silkine, gal del to neissitepe.

As irgi ten purskiausi. man atrodo tame ir esme- reikia pries tai pasidaryti gera pylinga smile.gif
Dabar paziuriu i nuotraukas kur po purskiamo buvau tai visai tamsi buvau smile.gif (o tada atrode kad nelabai tamsi) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 08 26, 12:17)
As irgi ten purskiausi. man atrodo tame ir esme- reikia pries tai pasidaryti gera pylinga  smile.gif
Dabar paziuriu i nuotraukas kur po purskiamo buvau tai visai tamsi buvau  smile.gif  (o tada atrode kad nelabai tamsi)  biggrin.gif

lotuliukas.gif as ir pergyvenau, kad mazai tamsumo, o nuotraukos doh.gif gerokai tamsesne nei buvau. wub.gif
Jei kada vel bus kokia proga, tai tikrai eisiu purkstis.
Pylingas svarbu, pradziai galvojau gal eiti i koki spa, bet veliau nusipirkau nebloga pylinga ir pasidariau namu salygom. Issimirkiau vonioj, o veliau tryniau tryniau, tai oda buvo kaip virto vezio doh.gif bet uztat gerai nusipylingavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbija @ 2009 08 26, 13:44)
lotuliukas.gif  as ir pergyvenau, kad mazai tamsumo, o nuotraukos  doh.gif gerokai tamsesne nei buvau.  wub.gif
Jei kada vel bus kokia proga, tai tikrai eisiu purkstis.
Pylingas svarbu, pradziai galvojau gal eiti i koki spa, bet veliau nusipirkau nebloga pylinga ir pasidariau namu salygom. Issimirkiau vonioj, o veliau tryniau tryniau, tai oda buvo kaip virto vezio  doh.gif bet uztat gerai nusipylingavo  lotuliukas.gif

As irgi namu salygom dariausi,bet visai gerai pavyko smile.gif po nupurskimo tikrai jokiu plemu nebuvo (ko labiausiai bijojau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 08 26, 14:17)
As irgi namu salygom dariausi,bet visai gerai pavyko  smile.gif  po nupurskimo tikrai jokiu plemu nebuvo (ko labiausiai bijojau)  smile.gif

As dar kai nusipurskiau visa savaite prausiausi be kempines, tik su svelnia duso zele. Ir drekinanciu aliejuku tepiausi, gal ir tai padejo demem nenueit rolleyes.gif
Brrr... net baisu pasidaro kai apie plemus pagalvoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbija @ 2009 08 26, 14:24)
As dar kai nusipurskiau visa savaite prausiausi be kempines, tik su svelnia duso zele. Ir drekinanciu aliejuku tepiausi, gal ir tai padejo demem nenueit  rolleyes.gif
Brrr... net baisu pasidaro kai apie plemus pagalvoji  doh.gif

na as iprastai prausiausi bet irgi plemu nebuvo smile.gif nors ir as labai bijau tu dryziu oranziniu biggrin.gif del to ir nesinaudoju savaiminiu idegiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 08 26, 15:05)
na as iprastai prausiausi bet irgi plemu nebuvo  smile.gif  nors ir as labai bijau tu dryziu oranziniu  biggrin.gif  del to ir nesinaudoju savaiminiu idegiu  biggrin.gif

doh.gif mh atsiminiau, kai dar paaugle budama prisitepiau savaiminio idegio lotuliukas.gif lotuliukas.gif morkine buvau... o rankos, delnai doh.gif doh.gif doh.gif geda net atsiminti...
Demiu tuomet taip pat neisvengiau blush2.gif vaiksciojau kaip tikra grazuole lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbija @ 2009 08 27, 22:54)
doh.gif  mh atsiminiau, kai dar paaugle budama prisitepiau savaiminio idegio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  morkine buvau... o rankos, delnai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  geda net atsiminti...
Demiu tuomet taip pat neisvengiau  blush2.gif  vaiksciojau kaip tikra grazuole  lotuliukas.gif

o dar atsiplauna tas savaiminis ,,dziaugsmas" toli grazu ne po pirmo karto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(barbija @ 2009 08 27, 20:54)
doh.gif  mh atsiminiau, kai dar paaugle budama prisitepiau savaiminio idegio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  morkine buvau... o rankos, delnai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  geda net atsiminti...
Demiu tuomet taip pat neisvengiau  blush2.gif  vaiksciojau kaip tikra grazuole  lotuliukas.gif

reikia teptis kokybišku kremu biggrin.gif - nebūsi oranžinė smile.gif
O purškiamas įdegis tikrai liuks bigsmile.gif Įdomu Kaune yra, kur purškia automatas, o ne žmogus? nes man kažkaip ne itin patinka staipytis iš visų pusių prieš tą purškėją ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agne.za @ 2009 08 25, 11:18)
purskiausi viena karta La bamboje, daugiau niekada schmoll.gif  istepliojo drabuzius, nagai kazkaip nusidaze, o idegio beveik nesimate schmoll.gif  nusivyliau labai labai...

o tai kai automatas nupurškia, nereikia kitą rytą nusiplauti gerai po dušu? Nes kai purškiuosi pas darbuotoją, tai kitą rytą reikia netgi su kempine nusiprausti visą kūną- kad tą spalvą nuplaut, kuri būna užpurkšta tik tam, kad matytųsi kurios vietos nupuršktos. Nusiplauni gerai tą spalvą, ir lieka tik gražus "įdegis". Ir jokių rūbų netepa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2009 08 28, 19:33)
reikia teptis kokybišku kremu  biggrin.gif - nebūsi oranžinė smile.gif 
O purškiamas įdegis tikrai liuks  bigsmile.gif  Įdomu Kaune yra, kur purškia automatas, o ne žmogus? nes man kažkaip ne itin patinka staipytis iš visų pusių prieš tą purškėją  ax.gif
Papildyta:
o tai kai automatas nupurškia, nereikia kitą rytą nusiplauti gerai po dušu? Nes kai purškiuosi pas darbuotoją, tai kitą rytą reikia netgi su kempine nusiprausti visą kūną- kad tą spalvą nuplaut, kuri būna užpurkšta tik tam, kad matytųsi kurios vietos nupuršktos. Nusiplauni gerai tą spalvą, ir lieka tik gražus "įdegis". Ir jokių rūbų netepa  schmoll.gif

ir po automatines kabinos butina nusiprausti smile.gif
Atsakyti