Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

QUOTE(Dyliuke @ 2009 08 13, 16:34)
Sveikutės,

Pasiskaičiau Jūsų atsiliepimus ir užsirašiau pas kosmetologę Laimą iš Saulėjos, aišku kaina kiek didoka, bet tikiuosi ne veltui. Tik iškilo toks klausimėlis ar kosmetologe.lt dirba ta pa pati Laima ar kita, nes kainos beveik per pus mažesnės..

Minėta Laima iš SAULĖJOS visai ne ta kur turi savo svetaine kosmetalogė lt. neapsirikit mielosios.
Atsakyti
Man patiko kosmetologe dirbanti silainiuose sarkuvos g., netoli maximos, dirba su biodroga kosmetika, uz veido valyma sumokejau 50lt, plius 5lt uz deguonies aparata. aisiu uz menesiuko dar karta valytis veido, nes buvau baisiai apleidus. dar dariausi pas ja nugaros valyma, irgi mokejau 55lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyliuke @ 2009 08 13, 17:34)
Sveikutės,

Pasiskaičiau Jūsų atsiliepimus ir užsirašiau pas kosmetologę Laimą iš Saulėjos, aišku kaina kiek didoka, bet tikiuosi ne veltui. Tik iškilo toks klausimėlis ar kosmetologe.lt dirba ta pa pati Laima ar kita, nes kainos beveik per pus mažesnės..

Kaip sekesi pas Laima? as jau irgi gundaus ax.gif
Atsakyti
Na as ir gundausi pas Laima ax.gif
Idomu kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 09 11, 15:26)
Man patiko kosmetologe dirbanti silainiuose sarkuvos g., netoli maximos, dirba su biodroga kosmetika, uz veido valyma sumokejau 50lt, plius 5lt uz deguonies aparata. aisiu uz menesiuko dar karta valytis veido, nes buvau baisiai apleidus. dar dariausi pas ja nugaros valyma, irgi mokejau 55lt. 4u.gif

Ar cia mechaninis veido valymas buvo? 4u.gif
Atsakyti
nagi merginos, negi niekas jau nesidarot veido valymu? 4u.gif dalinkites patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 09 11, 15:26)

As taip pat dariausi pora valymu pas sia kosmetologe, man patiko smile.gif Labai kruopsciai ispesioja antakius. Tik biski ikyri ax.gif Vis paraso sms, kada pasirodysiu vel doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti