Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

įmeskite KET programkę ir šiuo adresu prašau 4u.gif

julien_88@mail.ru
Atsakyti
Jeigu nesunku atsiųskit ir man KET PROGRAMELĘ AČIŪ 4u.gif
irisma@post.skynet.lt
Atsakyti
Norciau KET programeles ir as 4u.gif
siesta@f-1.lt
Atsakyti
visoms tai ir man, labai prasau malvea@mail.lt arba per skype malvina7185 blush2.gif

paklausiau net keista pasidare unsure.gif , pas mus visas mokyklinis pasibaigia per menesi g.gif , i vaziavima pakviete anksciau nei i pirma pamoka nuejau doh.gif ir kainos externu 700 o siaip 850-1000lt g.gif
Papildyta:
ir dar ar ta programele lengvai atsidaro? blink.gif
Papildyta:
oi kokia as nemandagi doh.gif sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvea: 12 liepos 2008 - 11:59
sveikos!gal kas gali parekomenduot gera mokykla vilniuje,aplink senamiesti,uzupi.man rektu kuo arciau,nes nelabai turiu su kuo mazaja palikti.ir siaip bijau vairavimo,man reiktu kantraus instruktoriaus,bo jauciu 20h man neuzteks. blush2.gif .gal dar kam pribrendo,butu kompanija smile.gif
Atsakyti
ieskau geros mokyklos arciau senamiescio,vilniuje.gal kas nesenai moketes,galit parekomenduoti?buciau lab.dekinga smile.gif
Atsakyti
aš tik žinau, ko nerekomenduoju - 'gineidos'. teorija išmoko, bet instruktoriai - tragedija. nusivyliau ir aš ir kelios draugės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 01, 15:11)
aš tik žinau, ko nerekomenduoju - 'gineidos'. teorija išmoko, bet instruktoriai - tragedija. nusivyliau ir aš ir kelios draugės unsure.gif

Aš baigiau Žukausko vairavimo mokyklą. Ir esu patenkinta. Nors į teorijos paskaitas beveik nevaikščiojau, nes nespėdavau su mokslai, bet kai buvau visada įdomiai dėstė. cool.gif O dėl praktikos, iki šiol gaila kad viskas baigėsi, nes labai geras instruktorius buvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2008 08 01, 19:58)
Aš baigiau Žukausko vairavimo mokyklą. Ir esu patenkinta. Nors į teorijos paskaitas beveik nevaikščiojau,  nes nespėdavau su mokslai, bet kai buvau visada įdomiai dėstė. cool.gif  O dėl praktikos, iki šiol gaila kad viskas baigėsi, nes labai geras instruktorius buvo. thumbup.gif

man irgi buvo gaila kai viskas pasibaige verysad.gif nes tuo metu man instruktorius buvo tapes geriausiu draugu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 08 02, 13:58)
man irgi buvo gaila kai viskas pasibaige verysad.gif  nes tuo metu man instruktorius buvo tapes geriausiu draugu wub.gif

tu irgi Zukausko mokyne. O koks instruktorius?
Atsakyti
o as mokaiusi vairuoti su zeninu is mobilus zmones kaune, nieko visai instruktorius smile.gif
Atsakyti
aš baigiau DORKANĄ, tai instruktoriai tikrai geri smile.gif važiavau net su 3, rekomenduočiau Aloyzą ir Alfredą.
Atsakyti