QUOTE(Lara22 @ 2009 04 14, 20:00)
Gs Kaune kursu? As gyvenu Girstupyje tai noreciau arciau suzinoti kainas 950 lt brangu ar ne?
Prie girstupio yra Genio vairavimo mokykla, bet kainos tai nzn

, kantrybė geležinė. Niekad nepakels balso, o dar prašys šypsotis vairuojant. Vienintelis trūkumas, bent jau man - tas mėlynas golfas... Jį vairuoti labai lengva, kartą užsižiopsojusi ant trečios pavaros iš vietos išriedėjau ir neužgesau, o štai regitroj sėdau į naujutėlaitį opelį ir pasijutau kaip ant karvės...
 , kantrybė geležinė. Niekad nepakels balso, o dar prašys šypsotis vairuojant. Vienintelis trūkumas, bent jau man - tas mėlynas golfas... Jį vairuoti labai lengva, kartą užsižiopsojusi ant trečios pavaros iš vietos išriedėjau ir neužgesau, o štai regitroj sėdau į naujutėlaitį opelį ir pasijutau kaip ant karvės...  
 , kantrybė geležinė. Niekad nepakels balso, o dar prašys šypsotis vairuojant. Vienintelis trūkumas, bent jau man - tas mėlynas golfas... Jį vairuoti labai lengva, kartą užsižiopsojusi ant trečios pavaros iš vietos išriedėjau ir neužgesau, o štai regitroj sėdau į naujutėlaitį opelį ir pasijutau kaip ant karvės... Dziugu, kad Laurynas padejo tau is naujo susidraugauti su masiniuku bei vairavimu
 Dziugu, kad Laurynas padejo tau is naujo susidraugauti su masiniuku bei vairavimu  

Dziugu, kad Laurynas padejo tau is naujo susidraugauti su masiniuku bei vairavimu

Vėliau nusprendžiau pasirinkti kitą instruktorių. Ir nepasigailėjau.

Visada smagu suttikti skorpiona
  Visada smagu suttikti skorpiona  

, kantrybė geležinė. Niekad nepakels balso, o dar prašys šypsotis vairuojant. Vienintelis trūkumas, bent jau man - tas mėlynas golfas... Jį vairuoti labai lengva, kartą užsižiopsojusi ant trečios pavaros iš vietos išriedėjau ir neužgesau, o štai regitroj sėdau į naujutėlaitį opelį ir pasijutau kaip ant karvės... Man irgi Laurynas labai geras instruktorius, jis taip moka pasakyti tavo klaidas, kad pati susigėsti ir pagauni azartą padaryti geriau
 Man irgi Laurynas labai geras instruktorius, jis taip moka pasakyti tavo klaidas, kad pati susigėsti ir pagauni azartą padaryti geriau   Aš pravažiavau keturias pamokas ir nežinau, ar jau esu pakankamai pažengusi, nes neturiu su kuo lygint
 Aš pravažiavau keturias pamokas ir nežinau, ar jau esu pakankamai pažengusi, nes neturiu su kuo lygint   Golf'as tai man patinka, bet tikrai, jis kitoks kažkoks. Bet jau vėliau važiuosiu su kita mašinyte, sakė Laurynas, kad jautresnė (tik nežinau kodėl).
 Golf'as tai man patinka, bet tikrai, jis kitoks kažkoks. Bet jau vėliau važiuosiu su kita mašinyte, sakė Laurynas, kad jautresnė (tik nežinau kodėl).