na va, jau rytoj eisiu i vairavimo mokykla pirma karta... taip nenoriu, bet ka padarysi...

QUOTE(green-air @ 2009 09 13, 18:19)
na va, jau rytoj eisiu i vairavimo mokykla pirma karta... taip nenoriu, bet ka padarysi... 

O kodel nenorit?
Na va uzsirasiau i Dorkana, kaip seksis manau dar tikrai parasysiu

QUOTE(joli84 @ 2009 09 12, 13:25)
gal kas galite duoti nr. instruktoriu, kurie mokina vairavimo Kaune automatine masina?
aciu

Teises.lt turi ir mokina

QUOTE(klik @ 2009 09 13, 18:28)
O kodel nenorit?
nzn, nepatinka masinos ir tiek... kai pagalvoju kiek nervu reikia turet vairuojant, tai baisu darosi, plius islaikymas masinos, avarijos ir t.t. ...

QUOTE(green-air @ 2009 09 14, 19:18)
nzn, nepatinka masinos ir tiek... kai pagalvoju kiek nervu reikia turet vairuojant, tai baisu darosi, plius islaikymas masinos, avarijos ir t.t. ...

tai kam laikai?

QUOTE(green-air @ 2009 09 14, 19:18)

siaip jo, nelogiska, jei nenori, bijai ir tt, tai kam tada laikyti?

Sveikos 
norejau jum parekomenduoti gera instruktoriu
pati daug vargo turejau kol gera radau
PS po jo pamoku islaikiau is pirmo karto ir dar gavau komplimenta nuo egzaminuotojo
tai vat jei kas noresit isbandyti
868547505 Arvydas
siuo metu dirba ABC mokykloj, bet as papildomai ejau.
galit pasakyt, kad nuo Birutes tai gal kokia nuolaida pritaikys, nes as irgi ejau per pazystamus tai man kartais pigiau padarydavo pamokas

PS po jo pamoku islaikiau is pirmo karto ir dar gavau komplimenta nuo egzaminuotojo

868547505 Arvydas
galit pasakyt, kad nuo Birutes tai gal kokia nuolaida pritaikys, nes as irgi ejau per pazystamus tai man kartais pigiau padarydavo pamokas
QUOTE(birbusiukas @ 2009 09 15, 12:25)
Sveikos 
pati daug vargo turejau kol gera radau
868547505 Arvydas

868547505 Arvydas
O su kokiais mašiniukais mokina?
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2009 09 15, 14:30)
O su kokiais mašiniukais mokina?
su opeliu

gal kas galetu papasakoti kaip pasiekti Vilniuje sauletekio aikstele?mat noreciau pasimokyti su estakada kad butu.arba dar gal zinot kur imanoma

QUOTE(birbusiukas @ 2009 09 15, 15:13)
bet tik su mechanine mokina jis?