Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Nuo lapkričio 25d bus 10 laimingų Lindex dienų - kiekvieną dieną vis kita prekė už ypatingą kainą. Nuorodoje dienos teisingos, tik kainos ne (šiandien gavau lankstinuką)
lindex
Atsakyti
o kas ten su kainom?
Atsakyti
Man Lindex labai labai patinka. SAUNI PARDE.Del kainu tai gincyciausi.Tiek sau, tiek vaikui daug randu visko, kazkaip vis ant nuolaidu patikau.
Sia savaite buvau, tai tokios grazuoles suknios buvo uz juokinga kaina, bet dydzio maniskei nebuvo.
Pvz, Kaune dbr. maciau ke;nes merginai i lauka neperslampamas (waterproof) tik uz 30 lt. Tokiais orais kaip pas mus - jos liuks. Tik jau kitokias pagriebusi is Lindex esu mirksiukas.gif
Atsakyti
Keleta turejau tai patiko 4u.gif !
Atsakyti
Fantastiška praduotuvė!!!! Dauguma rūbų mano iš ten, ir vaikams nemažai pripirkus.
Kokybė tikrai gera!!
Atsakyti
LINDEX SUPERINE PARDUOTUVE IR KOKYBE thumbup.gif
Atsakyti
Man ir labai patinka vaikiski rubeliai is ten,tai per nuolaidas stengiuosi nepraziopsoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 04, 14:42)
LINDEX SUPERINE PARDUOTUVE IR KOKYBE   thumbup.gif

geresnes ir nerasit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien Gedimino 9 nupirkau vaikams rūbelių su nuolaida. Suknutės-tunikos po 8,90 lt buvo, kelnės berniukui po 39,90 lt. Labai patinka šita parduotuvė smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat perkame LINDEX ir tikrai esam labai patenkinti ir kokybe ir kainu atžvilgiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 28, 16:13)
Šiandien Gedimino 9 nupirkau vaikams rūbelių su nuolaida. Suknutės-tunikos po 8,90 lt buvo, kelnės berniukui po 39,90 lt. Labai patinka šita parduotuvė smile.gif

reiks paziureti bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti