Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 18, 23:29)
aha, aš jau dėl tų skylučių, tai kai prisiklausiau, pirkau savaitgalį bodžiuką, pardavėja išėmė apsaugą, sakau: atsiprašau, noriu dar apžiūrėti bodžiuką, ar neliko kokios skylutės išėmus apsaugą. Ojei, tikrai piktai ji į mane pažiūrėjo blink.gif  Bet tai gražiai paprašiau, visai nepiktai blush2.gif

Mane tai nervina kai pardaveja vietoj to,kad pakonsultuotu ir dirbtu savo darba, vaiposi ko paklausta ir pan. daugiau ten nebeisiu niekada... aisku rubeliu siauliu lindexe isigysiu biggrin.gif
Atsakyti
tos pardavejos Mole kiek pamenu tai nuo pirmu dienu dirba. Galetu dar viena atidaryti parduotuve Kaune
nu as tai tikria ranku nenuleisiu jei naujoje kolekcijoke pamatysiu dar tokiu rubu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 01 19, 10:20)
tos pardavejos Mole kiek pamenu tai nuo pirmu dienu dirba. Galetu dar viena atidaryti parduotuve Kaune
nu as tai tikria ranku nenuleisiu jei naujoje kolekcijoke pamatysiu dar tokiu rubu  doh.gif

Įdomu ar jos nesupranta, kad gadina rūbą g.gif jai jom pačiom reiktų tuos sugadintus rūbus pirkti manau baigtūsi tokie bairiai schmoll.gif
Bent Mole išeidavau visad su gera nuotaika biggrin.gif sūnus saldainiais apdalintas taipogi lotuliukas.gif Tik va dabar jau atsargesne esu unsure.gif O tokiu iš aukšto pardavėju žiūrinčiu visur yra kaži kuom jos įpatingos hihihi.gif
Dangiuks bigsmile.gif dideliausi sveikinimai nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 19, 12:29)
Įdomu ar jos nesupranta, kad gadina rūbą g.gif jai jom pačiom reiktų tuos sugadintus rūbus pirkti manau baigtūsi tokie bairiai schmoll.gif

Dangiuks bigsmile.gif dideliausi sveikinimai nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Taigi aišku nesuprantu, juk atsakė: čia gi nieko tokio, mažutė skylutė tik blink.gif Niu tikrai, perku naują rūbą, dar jeigu pilna kaina, o grįžus namo dar taisyti, siūti reikia doh.gif

Niu bet tu pavarai, visur mane pagauni lotuliukas.gif thumbup.gif Ačiū mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
galetu visos kurios pamato toki ruba rasyti ar prasymus ar tiesiog siaip pavieisnti, tada manau atsizvelgs, nes jei viena dvi tik pasakys tikrai nereaguos
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2010 01 19, 13:59)
Taigi aišku nesuprantu, juk atsakė: čia gi nieko tokio, mažutė skylutė tik blink.gif  Niu tikrai, perku naują rūbą, dar jeigu pilna kaina, o grįžus namo dar taisyti, siūti reikia doh.gif

Nium jo, maža skylutė doh.gif . Tai tegu sau tuos su skylutėm mažom pasilieka.

Superiniai man Lindex drabužiukai, bet nėra jau tokie pigūs, kad pirkčiau skylėtus blink.gif .

Tiesa, gal "ant dienų" kuri buvote Vilniaus Lindex pardėse? Ar yra ko gero ten?
Atsakyti
ir siaip neesu megeja siuti rubus , o dar kai tokia kaina isvis, o kai zinai kad cia ne netycia o del magneto idejimo 4u.gif
Atsakyti
Perku is Lindex, dar neteko nusivilti kokybe smile.gif
Atsakyti
Gal žinot kada sezoninius rūbus nukainuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2010 01 30, 12:28)
Gal žinot kada sezoninius rūbus nukainuos ax.gif

vakar buvau tai naujai iskelti yra keli bodziukai,bet visai mazai...
Atsakyti
ir dzmeperiu yra nemazai po 29lt
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 01 30, 12:50)
ir dzmeperiu yra nemazai po 29lt

kokiu dzemperiu, kazkaip neuzmaciau g.gif o gal siauliuose nera
Atsakyti