Susimąsčiau apie tai, kaip moterys perka batus. Aš tai perku tik vienos rūšies ir jokių kitokių. pagal mane batai turi būti juodi, iki kauliuko, su aukštu kulnu ir platforma.nešiot galiu bet kuriuo metu laiku. niekada neperku jokios kitos spalvos batų, o turiu tik daaaug panašių.. man kažkaip.. kuo daugiau tokių, kokius aš mėgstu, tuo saugiau jaučiuosi..įvairovės man nereikia. MB vadina mane keistuole o kaip jūs renkates batus? derinate prie drabužių? norit kuo įvairesnių spalvų, ryškių ar būtent kokios nors medžiagos? ar labai įvairus turi būti moters batų arsenalas? ar būtinai turite turėti tam tikrų batukų po porą, pvz baltus, juodus, plokscius, ant kulniuko, zomšinius? Aš va pvz būtinai turiu turėti vienerias balerinkes(irgi juodas), juodus bekulnius zieminius batus, kerzus, juodus botus, ir aukštakulnes juodas basutes(irgi su platforma), na ir aišku galybę tokių kur posto pradžioje minėjau. tada jaučiuosi "saugiai" ir gerai. Kedų pvz visai neturiu. toks tatai mano idealus arsenalas.
Įdomūs tavo kriterijai..O kodėl tik juodus???Ar kad prie visko tiktų? O tu pabandyk vienąsyk perlipti per save ir nusipirk raudonus Nu gerai,gerai,-rudus.Pamatysi,kaip mielai nešiosi.
Aš perku taipogi mąstydama,prie ko derinsiu..Basutės turi būti vienos aukštos ir kitos žemos.Sezoniniai-žieminiai-vieni su aukštu kablu,vieni žemesni..
Nemėgstu ir nenešioju tik baltų batų-JOKIŲ.Rėžia jie man akį ir viskas Arba reikia visai baltai rengtis,o to nemėgstu.
Dar nenečioju sportbačių irgi jokių.
Dabar daugelis batų dažo,tai žiūriu,kad vidinė oda nebūtų spalvota.Dar,kad aulas būtų kietas ir nenužlebtų kulnas.. Kad per mažus nenusipirkčiau.. vis dar pasitaiko kartais..
Beje,o kur basučių su platforma randi??Ieškau ieškau ir ...nėra
Aš perku taipogi mąstydama,prie ko derinsiu..Basutės turi būti vienos aukštos ir kitos žemos.Sezoniniai-žieminiai-vieni su aukštu kablu,vieni žemesni..
Nemėgstu ir nenešioju tik baltų batų-JOKIŲ.Rėžia jie man akį ir viskas Arba reikia visai baltai rengtis,o to nemėgstu.
Dar nenečioju sportbačių irgi jokių.
Dabar daugelis batų dažo,tai žiūriu,kad vidinė oda nebūtų spalvota.Dar,kad aulas būtų kietas ir nenužlebtų kulnas.. Kad per mažus nenusipirkčiau.. vis dar pasitaiko kartais..
Gotterdammerung, o tai gal ir rubai pas tave juodi visi? Nes vien tavo nick'as daug pasako
As asmeniskai turiu batu tiek, kiek nevalioju sunesiot Bet kai reikia kur nors eiti, tai amzinau guodziuos namiskiams, kad neuriu kuo apsiauti (tipiska moteris ) Kai pradejau dirbti, pirkdama batus pradejau galvoti ar uzsidesiu i darba, ar turesiu prie ko derint ir pan. Spalvas renkuosi bet kokias, pagal nuotaika ir rubus kurie sukasi galvoj Va visai neseniai tokius baciukus nusipirkau (vadinu juos begiukais), tai darbe maniau moteriskes nuaus man juos
Turiu visokiu - ir zemakulniu, ir aukstakulniu, ir net kedu Manau bent po viena pora reik visokiu turet
As asmeniskai turiu batu tiek, kiek nevalioju sunesiot Bet kai reikia kur nors eiti, tai amzinau guodziuos namiskiams, kad neuriu kuo apsiauti (tipiska moteris ) Kai pradejau dirbti, pirkdama batus pradejau galvoti ar uzsidesiu i darba, ar turesiu prie ko derint ir pan. Spalvas renkuosi bet kokias, pagal nuotaika ir rubus kurie sukasi galvoj Va visai neseniai tokius baciukus nusipirkau (vadinu juos begiukais), tai darbe maniau moteriskes nuaus man juos
Turiu visokiu - ir zemakulniu, ir aukstakulniu, ir net kedu Manau bent po viena pora reik visokiu turet
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 22, 19:26)
Man raudonus batus priderinti yra kur kas lengviau nei rudus, su rudais tai vargstu Todel rudu batu neperku
Rudi tinka prie visko,nes visas kūnas rusvas
QUOTE(Sommer @ 2008 04 22, 20:59)
Rudi tinka prie visko,nes visas kūnas rusvas
Na kieno kunas rusvas, o kieno nelabai, nepamirshkim ir to
Saunu, kad jus rudus batus galit priderinti prie visko, prie manishkio garderobo - nedera...
Kriterijai, kuriu laikausi pirkdama batus, tai kad butu patogus, kokybiski ir man patiktu ir tiktu prie garderobo
siandien matavausi tokius fainus ruzavus batelius, bet 37 spaude, o 38 - krito
o as labai paprastai - pamaciau, patiko, pasimatavus tiko, tai ir pasiemu
tikrai netupineju aplink kiekviena po 10 kartu ir, kad po to vistiek galiausiai griztu nieko nepesus
paprastai issirenku is pirmo karto ir lieku patenkinta
tikrai netupineju aplink kiekviena po 10 kartu ir, kad po to vistiek galiausiai griztu nieko nepesus
paprastai issirenku is pirmo karto ir lieku patenkinta
QUOTE(Sommer @ 2008 04 22, 18:35)
Įdomūs tavo kriterijai..O kodėl tik juodus???Ar kad prie visko tiktų? O tu pabandyk vienąsyk perlipti per save ir nusipirk raudonus Nu gerai,gerai,-rudus.Pamatysi,kaip mielai nešiosi.
Na basutes tai is Zaros, nuo senu laiku, platformos medines.
na raudonu niekada nepirkciau, nes su raudonais jauciuosi kazkaip vulgariai.. kitiems tinka, o man siaip dabar pagalvojus vienokius batus perku tam, kad kojos ilgesnes atrodytu, nes esu smulki ir zema, ir kojos trumpos tai kai batai dar kitokios spalvos nei kelnes ir zemi, tai jauciuosi backa
taip, rubai mano visi juodi, na turiu ten dryzuotu, bet daugumoj spintoj juoda mase tiesiog taip ipratau, kad spalvota jauciuosi kaip juokdare ir pasimetu minioj. ir siaip, jaunysteje "gotuodavau", dar iki siol i koncertus nueinu
taigi pas mane galu gale viskas susiveda i figuros trukumus
vienintelis kriterijus - Grazus!!!
ir dar kad koja sutilptu matuojantis:)
siaip tai turiu ivairiausiu spalvu, formu, kulniuku. As ne batus derinu prie aprangos, apranga prie batu
ir dar kad koja sutilptu matuojantis:)
siaip tai turiu ivairiausiu spalvu, formu, kulniuku. As ne batus derinu prie aprangos, apranga prie batu