Įkraunama...
Įkraunama...

KAIP perkate batus?

QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 22, 22:10)
N
taip, rubai mano visi juodi, na turiu ten dryzuotu, bet daugumoj spintoj juoda mase  doh.gif  tiesiog taip ipratau, kad spalvota jauciuosi kaip juokdare ir pasimetu minioj. doh.gif  ir siaip, jaunysteje "gotuodavau", dar iki siol i koncertus nueinu  blush2.gif

taigi pas mane galu gale viskas susiveda i figuros trukumus  doh.gif

na del figuros tai tikrai siulyciau nevaryt dievo i medi, nes kiek ish derinuku pamenu tai labai daili ax.gif
O dbr bishki off topic pakalbesiu, ash pati "jaunystej" atseit "gotuodavau", bet po truputi ishlindau ish tu juodu rubu ir dbr nesamoningai privengiu juodos spalvos biggrin.gif turbut atsinesiojau savo jau ax.gif
Atsakyti
Dažniausiai nusiperku stichiškai - užeinu į parduotuvę akių paganyti, akis užkliūva, tik tada pagalvoju, kad man kažko panašaus reikėtų, pasiimu, iščiupinėju (domina tik kokybiški, natūralios odos batai), jeigu kokybė tinka, tada matuoju. Jeigu pasimatavus pasirodo patogūs (nepatogių neperku, nė už ką, kad ir kokie atrodytų gražūs), tada perku.
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 04 22, 21:13)
Mačiau tą tavo figūrą,nu nevyk Dievulio į medį,ką?
Bet patarčiau po truputį įsigyti spalvų,po truputį.. mirksiukas.gif

nesinori tu spalvu lotuliukas.gif esu didele tingine, ir juoda su juoda derinti daug laiko skirti nereikia, beto orientuojuos siek tiek i tam tikra stiliu, va pavyzdziu ax.gif
http://www.imagecros...97gertayyd8.jpg
http://www.imagecros...81melkatls3.jpg
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 22, 21:50)
nesinori tu spalvu  lotuliukas.gif  esu didele tingine, ir juoda su juoda derinti daug laiko skirti nereikia, beto orientuojuos siek tiek i tam tikra stiliu, va pavyzdziu  ax.gif 
http://www.imagecros...97gertayyd8.jpg
http://www.imagecros...81melkatls3.jpg

Nesimato unsure.gif

Bet jeigu nesinori kitų spalvų - tai ir nereikia, kas verčia? lotuliukas.gif

Tik šiaip, tarp kitko - mainstreaminių madų prasme būtent šis laikas būtų patogiausias "susidraugauti" su ryškiom spalvom. Prie visos juodos aprangos apsiavus raudonus batus ne tik niekas neišvarys, bet ir stilinga pavadins mirksiukas.gif Po keleto, o gal dešimties, metų taip gali vėl nebebūti, ir vėl gero skonio požymis bus tik juodi batai - juoda rankinė - juodos pirštinės, arba rudi batai - ruda rankinė - rudos pirštinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 04 22, 22:12)
Nesimato  unsure.gif

Bet jeigu nesinori kitų spalvų - tai ir nereikia, kas verčia?  lotuliukas.gif

Tik šiaip, tarp kitko - mainstreaminių madų prasme būtent šis laikas būtų patogiausias "susidraugauti" su ryškiom spalvom. Prie visos juodos aprangos apsiavus raudonus batus ne tik niekas neišvarys, bet ir stilinga pavadins  mirksiukas.gif  Po keleto, o gal dešimties, metų taip gali vėl nebebūti, ir vėl gero skonio požymis bus tik juodi batai - juoda rankinė - juodos pirštinės, arba rudi batai - ruda rankinė - rudos pirštinės  biggrin.gif

matosi, tik palaukti reikia.
Nevercia, bet primygtinai siulo.
jei noreciau susidraugauti su spalvomis, man nelabai rupetu ar laikas ar ne. ir nelabai man rupi kaip mane kas pavadins.. stilinga ar ne.
bendrai paemus as esu visom keturiom uz tai, kad visi rengtusi ir atrodytu kaip nori, o ne taip kaip reikia. individualume ir yra grozis, manau. nors tas visas daiktu kultas mane zudo doh.gif vyras apskritai yra labai to viso nemegejas, tai sako, viena diena suvyniosiu tave i drobe, o ant koju klumpes uzmausiu ir ishveshiui kaima lotuliukas.gif

na bet cia viskas offtopic. blush2.gif
Atsakyti
as tai nueinu i parduotuve, pamatau fainus batus. po kokios savaites griztu juos pasimatuoti. tada buna du variantai:
a) laukiu ilgai, galvoju ar man ju reikia, ar patogus ir t.t., po keliu savaiciu nulekiu pirkt - ziuriu nebera.

cool.gif laukiu ilgai, galvoju ar man ju reikia, ar patogus ir t.t., po keliu savaiciu nulekiu pirkt ir ziuriu, kad jie nupiginti lotuliukas.gif tada jamam! biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jūs parduotuvėj tą patogumą nustatot?Aš tai apsiaunu,atrodo,patogūs,geri,parsinešu- doh.gif Visą savaitę kankinu kojas,kol pratampau.. verysad.gif ypač antroj dienos pusėj,kojos ištinsta,visu dydžiu padidėja..
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 04 23, 15:25)
O kaip jūs parduotuvėj tą patogumą nustatot?Aš tai apsiaunu,atrodo,patogūs,geri,parsinešu- doh.gif Visą savaitę kankinu kojas,kol pratampau.. verysad.gif ypač antroj dienos pusėj,kojos ištinsta,visu dydžiu padidėja..

Zinok ir man daznai taip buna doh.gif retai kada idealiai dydis atitinka. Bet geriau tada didesnius imu, nes yra specialus lipdukai kur uzkulnyje prisiklijuoja, tada ner problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylee @ 2008 04 23, 16:43)
Zinok ir man daznai taip buna doh.gif  retai kada idealiai dydis atitinka. Bet geriau tada didesnius imu, nes yra specialus lipdukai kur uzkulnyje prisiklijuoja, tada ner problemu mirksiukas.gif

o kur tuos lipdukus galima nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 04 23, 15:25)

Mano patogumo nustatymo kriterijai yra keli.

1. Kaina. Beveik visada brangesni būna kokybiškesni ir patogesni, batams netaupau ir į pigius (mažiau 150-180) nežiūriu, nebent jie nukainoti iš brangesnių.

2. Natūrali oda. Ji prisitaiko prie kojos geriau, nei kitos medžiagos, net jeigu pradžioje kiek paspaus. Be to, yra purškalų odai pratampyti.

3. Lankstus padas. Paimu ir lankstau, visada. Jokių medinių, jokių platformų nepripažįstu - jeigu drabužių atveju gali būti kitaip, batų atveju pirma vieta ne madai ir grožiui, o patogumui.

4. Modelis. Yra tam tikrų detalių, su kuriomis batų niekada neperku ir net į juos nežiūriu - ir ne dėl to, kad negražu, o dėl to, kad nepatogu - smailios ilgos nosys, smailūs aukšti kulnai. Dar man nepatogūs būna įsispiriami aukštakulniai, dar nepatogesni - įsispiriami, bet su uždara kulno vieta.

5. Jeigu matuojantis bent truputį kurioje nors vietoje spaudžia, trina ar tiesiog jaučiasi siūlė - neperku arba matuoju kitą porą. Nes žinau, kad su tokiais pavaikščiojus valandą, diskomfortas išaugs keliesdešimt kartų iki nepakenčiamybės.

6. Pratampyti ir susigyventi geriausia kurį laiką namie panešioti vietoje šlepečių. O išėjus su naujais turėti pleistriukų ir nedelsti jų užsiklijuoti iškart pajutus kažką negero (kad galėtum tai padaryti tiesiog gatvėje, naujus batus geriau testuoti ne su sijonais ir pėdkelnėm, o su kelnėm ir kojinaitėm), nes jei kentėsi iki nugrauš, nebeeisi tais batais niekur, kol neužgis, o tada vėl pasaka iš pradžių.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 04 23, 16:30)
Mano patogumo nustatymo kriterijai yra keli.

1. Kaina. Beveik visada brangesni būna kokybiškesni ir patogesni, batams netaupau ir į pigius (mažiau 150-180) nežiūriu, nebent jie nukainoti iš brangesnių.

2. Natūrali oda. Ji prisitaiko prie kojos geriau, nei kitos medžiagos, net jeigu pradžioje kiek paspaus. Be to, yra purškalų odai pratampyti.

3. Lankstus padas. Paimu ir lankstau, visada. Jokių medinių, jokių platformų nepripažįstu - jeigu drabužių atveju gali būti kitaip, batų atveju pirma vieta ne madai ir grožiui, o patogumui.

4. Modelis. Yra tam tikrų detalių, su kuriomis batų niekada neperku ir net į juos nežiūriu - ir ne dėl to, kad negražu, o dėl to, kad nepatogu - smailios ilgos nosys, smailūs aukšti kulnai. Dar man nepatogūs būna įsispiriami aukštakulniai, dar nepatogesni - įsispiriami, bet su uždara kulno vieta.

5. Jeigu matuojantis bent truputį kurioje nors vietoje spaudžia, trina ar tiesiog jaučiasi siūlė - neperku arba matuoju kitą porą. Nes žinau, kad su tokiais pavaikščiojus valandą, diskomfortas išaugs keliesdešimt kartų iki nepakenčiamybės.

6. Pratampyti ir susigyventi geriausia kurį laiką namie panešioti vietoje šlepečių. O išėjus su naujais turėti pleistriukų ir nedelsti jų užsiklijuoti iškart pajutus kažką negero (kad galėtum tai padaryti tiesiog gatvėje, naujus batus geriau testuoti ne su sijonais ir pėdkelnėm, o su kelnėm ir kojinaitėm), nes jei kentėsi iki nugrauš, nebeeisi tais batais niekur, kol neužgis, o tada vėl pasaka iš pradžių.

Ir mano panašūs kriterijai drinks_cheers.gif Apie dermantinkes net kalbos nėra,o odinių žemiau 200 lt praktiškai ir nebūna(be nuolaidos).Vo padų kažkaip nelankstau.. g.gif reiks taip daryti..Jei iškart trina-irgi neimu.Namie pranešioju su medvilnine kojine.

Nu rodos,viską darau. bigsmile.gif
Va,prieš savaitę nusipirkau dailius ,antracito spalvos odinius,8 cm.kulno batelius su sagtele prieky ir patogiu apvaliu priekiu.Tikrai ne per mažus. schmoll.gif .Pranešiojau 2 dienas namie.Jau 3 diena einu į darbą.Kokias 2-3val.viskas gerai,paskui koja įkaista,patinsta,turiu persimauti kitais,senais ir nutampytais ,nes tiesiog spaudžia visas batas,ne siūlės,ne sagtis-visas batas per mažas lyg. Netrina,bet spaudžia. doh.gif

Nu niekaip 8 val.su bateliais neprabūnu,kol neišsitampo,kaip kaliošai,ir nebelieka jokio grožio.. verysad.gif

Su demisezoniniais,žieminiais problemų nėra.Tik su basutėm ir daugiausiai bėdos su bateliais..nemėgstu šito 'šiltai šalto" sezono vien dėl batų.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 23 balandžio 2008 - 16:01
Nueinu i batu parde, jei pamatau grazius batus-jamu (jei tuo metu turiu pakankamai pinigu) biggrin.gif
Atsakyti