Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 13, 20:21)
dar + didžiausi alergenai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 13, 19:21)
dar + didžiausi alergenai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, gera tema tongue.gif - nėštumas, maitinimo problemos. Dar kad kas pasakytų, kaip ožius dukrai išnaikint, tai iš vis super būtų smile.gif .
Atsakyti
netokia as ir sena 33 vasara bus biggrin.gif ! bet kai pas genetikus vaiksciojau tai del to tyrimo kur vandeni is pilvo ima gydytoja sako "tavo amzui ir taip visoms daro" tai jau ka as sena lotuliukas.gif ?
mano saulyte miega, o nakti po to koncertuos blink.gif , bet nieko vistiek labai gera!
ir ACIU visoms uz palaikyma labai gera man!
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 13, 20:38)
Oi, gera tema  tongue.gif  - nėštumas, maitinimo problemos. Dar kad kas pasakytų, kaip ožius  dukrai išnaikint, tai iš vis super būtų  smile.gif .

kokie ozei? turiu pazistama vaiku psihologe, galiu paklaust, jai tikrai nesusitvarkai!!! na jos pagalba auginam vaika be didesniu oziu!!!
Papildyta:
QUOTE(zyzi @ 2008 04 13, 21:14)
netokia as ir sena 33 vasara bus biggrin.gif ! bet kai pas genetikus vaiksciojau tai del to tyrimo kur vandeni is pilvo ima gydytoja sako "tavo amzui ir taip visoms daro" tai jau ka as sena lotuliukas.gif ?
mano saulyte miega, o nakti po to koncertuos blink.gif , bet nieko vistiek labai gera!
ir ACIU visoms uz palaikyma labai gera man!

visai ne sena!!!
tai gal tavo pupa sumaise diena su naktim? blink.gif
va ja kaip as jau pamirsau ka tai reiske naktim nemiegot!!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 04 13, 20:14)
netokia as ir sena 33 vasara bus biggrin.gif !

as jauna grazi ir taskas lotuliukas.gif ir tegu nieks kitaip nedrista ne pagalvot... siemet man sukakos 32(tik)
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 13, 21:27)
as jauna grazi ir taskas lotuliukas.gif ir tegu nieks kitaip nedrista ne pagalvot... siemet man sukakos 32(tik)

aisku jaunos visos ir grazios!!! vyresni zmones sako kad 45 metu tik gyvent bradeda! mirksiukas.gif tai gi mes gar embrionai! tongue.gif
Atsakyti
oi mergaiciukes, kaip as dabar gailiuosi, kad anksciau mums netyciukas koks nesigavo, o jau si menesiuka 27 sueis, o kai pagalvoju, dar neturiu nei vieno leliuko salia saves, tai kokia tada as sena mama busiu, galvojau is pradziu mokslai po to vaikai, o dabar gailiuosi, kad anksciau negaminom, nors pazystami nuo 18 metu esam isivaizduojat verysad.gif
Atsakyti
as ir dar mastau, kad reik nesnaust... bet musu mociutes sekmingai gimdydavo ir 40metu. tad laiko kokia 10 metu turim. tai minimum dar po 5 galim turet cool.gif , taigi prie geru noru viskas imanoma
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 13, 20:34)
si menesiuka 27 sueis, o kai pagalvoju, dar neturiu nei vieno leliuko salia saves, tai kokia tada as sena mama busiu,

Baik tu tik.

Mane tai toks juokas ima - buvau su draugėm suėjime ( os mano vienmetės, o vyrai visų 8-10 metais vyresni), tai ir sakom - kai išleisim vaikus į pirmą klasę, tai tėveliai stovės tokie gerai vyriški smile.gif . O mano vyrui dar į pensiją pagal darbo pobūdį ansčiau išleidžiama ( nesvarbu, kad tik virš 40 - gai jau ir nedirbt ) , tai bus taip - rašys Miglė antroj klasėj rašinėlį "Mano tėvai", ir turės parašyti - " mano tėtis pensininkas" lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 13, 21:34)
oi mergaiciukes, kaip as dabar gailiuosi, kad anksciau mums netyciukas koks nesigavo, o jau si menesiuka 27 sueis, o kai pagalvoju, dar neturiu nei vieno leliuko salia saves, tai kokia tada as sena mama busiu, galvojau is pradziu mokslai po to vaikai, o dabar gailiuosi, kad anksciau negaminom, nors pazystami nuo 18 metu esam isivaizduojat  verysad.gif

sutinku su rugseja, prie geru noru viskas imanoma, ir viska jus turesit!!! mes su tavim vienmetes!!! ir tikrai nemanau kad jau vielu ir kad busi sena mama, metu tek kiek jautes dusei!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos angeliukų mamytės,nors ačiū Dievui neturiu angeliuko verysad.gif turiu savo padaužiuką šalia,bet jūsų skyrelį paskaitau jau nuo pat prisijungimo pradžios.Mano sesė palaidojo 11 metų gražuolę dukrą verysad.gif tai man kažkaip įdomu paskaityt,kaip jūs susitaikote su skausmu ir tt.Stiprybės jums 4u.gif
Kas liečia vaikų nemiegojimą tai pamenu kaip aš iki 1,6 m į lovą naktimis neilipdavau doh.gif bet dabar tai pamiršta ir vėl noriu leliuko mirksiukas.gif
Baisūs košmarai sapnuojais,kai prisimenu kaip anyta mane girdė kmynu arbata su pienu tai dar ir dabar apie tą "stimuliatorių "pagalvot baisu doh.gif
Sėkmės visoms 4u.gif wub.gif
Mūsų tėvelis irgi 39 metų bus pensijoje doh.gif biggrin.gif jau dabar juokaujame ta tem,bus juokinga jei teks gimdyti tada kai jis jau bus su tuo statusu lotuliukas.gif
Kažkaip nesigauna su tuo antru leliuku niekas tai sakėm iki 40 bandysim,o vėliau jau finita su visam verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noir1: 13 balandžio 2008 - 20:51