Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(bicė @ 2008 04 15, 01:53)
Sveikos mergaiciukes-senuciukes mirksiukas.gif , as irgi "senuciu" saraseli papildau, man geguze 32...nei jauna , nei sena, darbe daugiau 24 neduoda ax.gif .

drinks_cheers.gif va mane pries pora metu ir isvadino snargle, kuri neturi 18metu hihihi.gif, varineja su tevu masinom ir kieta lauzia lotuliukas.gif , nors ir man tuoj 32,takart buvau nepasidazius... nors pastebejau kai islekiu nepasidazius jaunesni (kokiu22m) berniukai atsisuka lotuliukas.gif , nieko keisto mb uz mane jaunesnis pora metu, nes kai atrodziau vaikutas, vyresni bijodavo prasidet smile.gif , kartais tai pagelbedavo issisukt is kai kuriu situaciju
siandien bus grazus dieniukas, jau pavasaris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 15, 07:29)
siandien bus grazus dieniukas, jau pavasaris wub.gif

aha, ir vakar jau smagu buvo - sugalvojau prie namo pasidaryt tokią poilsio zoną, tai vakar iš vienos vietos į kitą tujas rovėm ir persdinom, žemes kasėm, šiandien eisiu sūpynių užsisakyt smile.gif .

Bet darban kaip nesinori...... greičiau atostogos.
Atsakyti
labas rytas mergickos!!! mergickos todel kad mes tokios ir esam, mane irgi visai nesenei vaikeliu pavadino ir paprase kad mama pakvesceu nes turi seimininkei pasiulima, tai apsalo kai pasakeu kad mama as ir seimeninke irgi!!!
alde o kodel tik rudeni zinosi ar galima bus?
stt su praeitu gimtadeniu tavo suneli!!! tegu auga sveikas, drutas vyriokas ir dziugina savo tevelius!!!
bice stipribes tau!!!
Atsakyti
STT,
su gimtadieniu sveikinu tavo sūnuką. 4u.gif Daug daug jam džiaugsmo linkiu. Ir tau.
Atsakyti
as jau kelinta naktis sapnuoju kad is manes atima ar pavagia masina...
sudauziau stikline, sudauziau seseli (akiu), kai laukiaus mazutes viskas ir krito is ranku, daug indu tada isdauziau
traukiu darban, o jus prisnekekit kad grizus but ka paskaityt, nors gerejant orams turbut visos stengiates kuo maziau namie uzsibut
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 15, 10:30)
as jau kelinta naktis sapnuoju kad is manes atima ar pavagia masina...
sudauziau stikline, sudauziau seseli (akiu), kai laukiaus mazutes viskas ir krito is ranku, daug indu tada isdauziau
traukiu darban, o jus prisnekekit kad grizus but ka paskaityt, nors gerejant orams turbut visos stengiates kuo maziau namie uzsibut

as kai laukios savo angeliuko sudauzeu veidrodeli, kur buna su pudra! gal tom ir prisisaukeu nelaime!!! vat ir netikek prietarais! verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, dėkui už sveikinumus. Tada buvo dviguba šventė - sūnaus penktas gimtadienis ir žuvelioko pradėtadienis devynių savaičių. biggrin.gif
Tai va
Mergos, jūs nepastebėjot, kad dingo Henriluk unsure.gif

Ei aūūūū atsiliepk... kas atsitiko? nejaugi babcė ko nors vėl pridirbo? unsure.gif

Nu ką veikaliojat? Aš dirbu išsijuosus SM lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytukas,
tikrai siandien toks fainas oras, sakes thumbup.gif oi o as galvoju kaip cia man siandien iskenteti iki keturiu valandu nieko nevalgius, nes einu darytis vidaus organu echo doh.gif tikrai cia pas mus daug prapuole netik Henriluk, bet ir lina 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas, sveikos visos. ir as prie jusu jungiuos group.gif .
siandie man nereik i darba, po pietu eisiu susitikti su savo lelium, echoskopija. ir tada dar pas gydytoja. svarbi diena, laukiau.
paskutinem dienom biski nerimauju, net miegot blogai pradejau, keisti sapnai puola. kuo arciau galo darosi neramu.praeita nestuma turejau pakitimu slapime, dare paselius, nieks neisaugo, bet visada buvo baltymo ir leukocitu. tai va ir dabar atsirado, pasidariau slapimo tyrima ir vel jau yra leukocitu. kadangi nezinau tiklios priezasties, kodel mano pirmas leliukas neisgyveno, tai labai neramu. siandie per echo prasysiu, kad apziuretu viska viska, placenta kiek imanoma pamatyti. paskutini echo dare pries 6 savaites gan seniai, noreciau, kad i pabaiga darytu dazniau, gal kas kokias 2 savaites.
ech, sianakt sapnavau, kad vilkai mane puole, negerai.
Atsakyti
[quote=zydra30,2008 04 15, 11:32]
siandie man nereik i darba, po pietu eisiu susitikti su savo lelium, echoskopija. ir tada dar pas gydytoja. svarbi diena, laukiau.
paskutinem dienom biski nerimauju, net miegot blogai pradejau, keisti sapnai puola. kuo arciau galo darosi neramu.praeita nestuma turejau pakitimu slapime, dare paselius, nieks neisaugo, bet visada buvo baltymo ir leukocitu. tai va ir dabar atsirado, pasidariau slapimo tyrima ir vel jau yra leukocitu. kadangi nezinau tiklios priezasties, kodel mano pirmas leliukas neisgyveno, tai labai neramu. siandie per echo prasysiu, kad apziuretu viska viska, placenta kiek imanoma pamatyti. paskutini echo dare pries 6 savaites gan seniai, noreciau, kad i pabaiga darytu dazniau, gal kas kokias 2 savaites.

Tu matyt pati jau prisigalvoji visko, tai del to ir sapnai puola, bet cia tik tavo pasamone, nieko jie nereiskia mirksiukas.gif Aisku ramumo delei lai daro visokius tyrimus kokie tik imanomi, nuo to blogiau gi nebus, o siaip tie liaukocitai sako buna padideja, nors kita karta jei vel pastosiu tai manau man tie liaukocitai irgi ramybes neduos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 04 15, 11:32)

zinok man ir su ela buvo ir leukocitai slapime ir nuolat uzdegimai maksties unsure.gif o su ariele kai pastojau vel tas pats kartojos, tai labai neramu buvo rolleyes.gif bet matai, viskas gerai, gime man sauni ir grazi mergyte biggrin.gif taip ir liko neaisku del tu leukocitu ir uzdegimu... Tad nebutinai tai kazka blogo reiskia..

nu tikrai koks grazus oras, kaip smagu, mes kaip tik eisim su lelyte i lauka thumbup.gif

beje cia su tais penkiais vaikais tai mistika, as ir labai noriu penkiu... blush2.gif tik zinot po situ dvieju nestumu is eiles, jau sunkoka man verysad.gif reikes pertraukeles nemazos..
Beje kiek Jum laiko truko kraujavimas po gimdymo, man jau 1,5men... nezinau gal organizmas nusilpes ar kas negyja... su pirma viskas issivale per pora savaiciu. o dabar...
Atsakyti
[quote=ajuka,2008 04 15, 11:57]
zinok man ir su ela buvo ir leukocitai slapime ir nuolat uzdegimai maksties unsure.gif o su ariele kai pastojau vel tas pats kartojos, tai labai neramu buvo rolleyes.gif bet matai, viskas gerai, gime man sauni ir grazi mergyte biggrin.gif taip ir liko neaisku del tu leukocitu ir uzdegimu... Tad nebutinai tai kazka blogo reiskia..
[/quote]

nu gal ir nieko. bandau labai nesinervuot, bet gi zinai, kaip yra...
oras ir pas mus labai grazus, gal galiausiai pavasaris atejo. pasejau ka tik sode dar kelis pakelius kazkokiu gelyciu smile.gif, patinka man kai daug geliu zydi.

[/quote]
Beje kiek Jum laiko truko kraujavimas po gimdymo, man jau 1,5men... nezinau gal organizmas nusilpes ar kas negyja... su pirma viskas issivale per pora savaiciu. o dabar...

[/quote]
man pamenu gal kokias 3 savaites. bet tau gal kad antras nestumas iskarto. bet manau iki poros menesiu ieina i normos ribas, jei daugiau tai tikriausiai reiktu pasirodyt gydytojams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 15 balandžio 2008 - 11:51