Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(rasve @ 2008 05 01, 19:35)
kartą nesmagiai pasijutau įlindusi į susibendravusių temą, tai dabar truputį prisibijau  blush2.gif

visada užeik - čia nėra nei senbuvių, nei naujokių .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 01, 18:42)

Ačiū 4u.gif
Labi džiugu skaityti, kai mamytės jau laukiasi, mes irgi labai svajojam apie trečią vaikelį. Nors po coliukės gimimo sakėm, viskas, daugiau vaikų pas mus nebus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 01, 18:10)
sveikata tai reike taisit, vaistu pagal uzsakima gamintis reiks, sandien receptuka paemeu! na  del leliuko tai nezinau, sirdi noriu , a vot blaivas protas sako kad dar ne ir gyd. liepe dar men laukt, po vaistu dar tirima reiks pasidaryt. ai ka cia ir prerdurt kaip bus taip! kaip manot kada testa pasidaryt jai nesulauksiu ar paroditu po kokios savaites uzlaikimo! g.gif

vat man taip buvo apie metus. širdis plyšo iš ilgesio iš noro ir ttt, o protas liepė laukt. laukiau metus ir keturis mėnesius ir pasakiau sau - dabar arba niekada. ir gavosi iš pirmo karto. reikia laiko Bim, nieko nepadarysi... taisykis sveikatytę.. o mes varažinsim tau vistiek.....
o testas man parodė apie dviejų savaičių nėštumą. anksčiau ne - sugadinau tris testus biggrin.gif
Laba diena, merginos  4u.gif
Niekada nelandžiojau po tokias temas. Nežinau kodėl, gal nelabai norėjau kalbėt  g.gif  Nors apie mūsų coliukę labai mėgstu pasakoti  ax.gif  Kažkaip sunku įsibrauti, jūs jau gerai viena kitą pažįstat. Vieną kartą nesmagiai pasijutau įlindusi į susibendravusių temą, tai dabar truputį prisibijau  blush2.gif

labukas....
čia tema toms, kurios turi angeliukus.
kiek suprantu, tu irgi turi - papasakok ir mums apie coliukę....
ir būk su mumis - smagiau bus 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 01, 19:42)

drinks_cheers.gif
QUOTE(rasve @ 2008 05 01, 19:48)
Ačiū  4u.gif
Labi džiugu skaityti, kai mamytės jau laukiasi, mes irgi labai svajojam apie trečią vaikelį. Nors po coliukės gimimo sakėm, viskas, daugiau vaikų pas mus nebus  blush2.gif

nesakyk taip. man momentas buvo, kad sakiau imsiu iš vaikų namų bet nutariau pabandyt paskutinį kartą - tikiu, kad viskas bus gerai.... wub.gif
Atsakyti
sukūriau naują temą - kažkaip ūpas užėjo - tikiuosi šitą greitai baigsim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2008 05 01, 20:35)
Niekada nelandžiojau po tokias temas. Nežinau kodėl, gal nelabai norėjau kalbėt  g.gif  Nors apie mūsų coliukę labai mėgstu pasakoti  ax.gif  Kažkaip sunku įsibrauti, jūs jau gerai viena kitą pažįstat. Vieną kartą nesmagiai pasijutau įlindusi į susibendravusių temą, tai dabar truputį prisibijau  blush2.gif

neisibrauni, o prisijungi!!! sveikute!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 01, 19:14)
vienai pazistamai buvo suplanuotas cezaris , tai leliu pora valandu pries operacija te ir apsiverte zemyn galva. o tu zydra turi dar laiko.
o mano angeliukas apsiverte zemyn galva 32 savaite, tai gyd sako is kur taip gerai zinau net valanda kada- jauciau kaip guziukas is virsaus desniu sonu nuciuoze zemyn . toks kiausinukas prasirideno, as paglosciau vis mazutei galvyte kad lengviau apsisuktu ir tinkama linkme
Papildyta:
bim jei menesines veluoja 3-4 dienas gali daryt testa, bet nebutinai parodo.po 1-2 sav jau turi rodyt
nors siaip sako kad turi rodyt jau po 8-10 dienu nuo pastojimo

na mmm dar nera, tai jai nesulauksiu ryt tai poryt bandisiu! g.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 05 01, 21:05)
vat man taip buvo apie metus. širdis plyšo iš ilgesio iš noro ir ttt, o protas liepė laukt. laukiau metus ir keturis mėnesius ir pasakiau sau - dabar arba niekada. ir gavosi iš pirmo karto. reikia laiko Bim, nieko nepadarysi... taisykis sveikatytę.. o mes varažinsim tau vistiek.....
o testas man parodė apie dviejų savaičių nėštumą. anksčiau ne - sugadinau tris testus biggrin.gif

labukas....
čia tema toms, kurios turi angeliukus.
kiek suprantu, tu irgi turi - papasakok ir mums apie coliukę....
ir būk su mumis - smagiau bus 4u.gif
drinks_cheers.gif

nesakyk taip. man momentas buvo, kad sakiau imsiu iš vaikų namų bet nutariau pabandyt paskutinį kartą - tikiu, kad viskas bus gerai....  wub.gif

na seip esu pasirosus nestumui, tik vat kad dar sveikatele reiktu pataisyt. o jai ne sveikata tai nors ir praeita men. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 04 30, 09:59)
Sveikutes,

Tu nesamoningai save kankini  g.gif  g.gif turi atleisti sau ir nebekaltinti... zinau as si jausma.. buvo man taip, atrode noris nuvaryt kuna visiskai, tarsi atkersyt jam, kad nesugebejo issaugot mano vaiko.. Tu nekalta, nekankink saves, turi juk vaikeli, kuriam esi reikalinga sveika ir stipri  4u.gif Atleisk sau...

koks oras liudnas... mano mazutei ryt metai... verysad.gif

Tikiuosi tau si liudna dienele verysad.gif praejo ramiai ... as jau dabar planuoja atostogas spalio men...kas i kurortus vaziuoja per atostogas, o kas visa gyvenima dali ju praleis minedamas savo angelelius angel_sadangel.gif . keistai tas pasaulis suredytas.
man kazkokia negera banga uzejusi g.gif . Kazkaip atrode, kad nebekaltinu saves, nes lyg ir turiu ka kaltinti, bet paskaiciau tavo zodzius ir pagalvojau, kad net jei zinotum zmogus , kad simta procentu tai ne tavo kalte,vistiek isliktu tas jausmas, kad kazka galejai kitaip padaryti, mano atvejupvz. turejau noreti planinio cezario nuo nestumo pradzios (taip mano drauge padare ir dabar augina sveika mazyle), arba pasirinkti kita ligonine, kita gydytoja... Nesuskaitoma galybe kartu mintyse prasukinejau gimdymo scenariju vis ji keisdama...matyt tai tas kaltes jausmas...
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2008 04 30, 15:58)

Sakai tik pirmieji metai, bet tai sunkiausi metai, kai reikia išmokti gyventi su skausmu, išmokti išsitiesti po likimo smūgio. Matai man jau greitai 10 metų bet vistiek suskystėjau blush2.gif Tik kad nebeverkiu jau seniai. Norėčiau surasti tuos žodžius, kurie padėtų tau atsitiesti, bet jų nėra, nes jokie žodžiai nesugrąžins mums tai ką praradom... Todėl mintimis tave stipriai apkabinu. Kabinkis į gyvenimą, tavęs reikia Ameliukui. Patikėk skausmas sumažės ir sugrįž gyvenimo džiaugsmas, tereikia iškentėti, išmokti gyventi su skausmu.

Aciu labai uz palaikyma ax.gif dabar jau lengviau sekasi uzsimirsti ir isitraukti i kasdieni gyvenima, vienu metu atrode, kad visa esu kazkur toli, kad visa esu tik sofijos verysad.gif ... Amelija tiesa neleidzia saves uzmirsti, vis primena sakydama "mama as tavo vaikas" mirksiukas.gif ir to pradinio fizinio skausmo nebera, jis liko detalese: pirmus menesius nereaguodavau i mazus vaikus, jie man nekeldavo skaudziu prisiminimu, matyt samoningai blokavau tuos jausmus, dabar pastebiu, kad nuziuriu visas nesciasias, mazus vaikus, pamacius naujagymi apsiverkiu, kad ir smulkmena- drauge artejancio gimtadienio proga sidabrini angeleli padovanojo tai jau ilgam nuo kaklo nenusiimsiu blush2.gif , pasamone savo salygas diktuoja. Bet as tikiu, kad viskas aprims su laiku
Papildyta:
QUOTE(zyzi @ 2008 04 30, 14:50)
Taip ner nuoyaikos  verysad.gif galvoju apsilankysiu pas mergaites gal pralinksmesiu, o gi ir cia labai liudna doh.gif
gal tikrai ir orai mus veikia? geguzes 16d jau du metai kaip nera sunelio kartu tai jau dabar liudnumas ima. O zinot as beveik 11 metu auginau vaika ir kai jo netekau galvojau kad tom kurios praranda iskart vaikeli lengviau , as galvojau jos jo nemate neaugino, bet as matau kad labai klydau doh.gif  mane persekioja prisiminimai kaip buvo tada as taip viska prisimenu su smulkmenom.ana vasara vyro sesers mergaite palangoj nusivedem ant supyniu o as kad pradejau verk tai net zmones issigando verysad.gif
o ir dabar nelengviau ner pienelio savo aukseli pamaitint, galvoju internete apie misinukus paskaitysiu, oten tik vien apie zindima misinukai kaip baubai aprasyti unsure.gif , tai as is vis nekamtikus mama pasijutau, tuoj vel verksiu verysad.gif

palaikau visas mergaites, sakancias, kad net neturi teises abejoti , kad esi PATI GERIAUSIA MAMA!!!!! soske.gif Niekada tuo neabejok! nono.gif
O cia SM visko gali prisiskaityti, bet zmones skirtingi ir ju gyvenimai skirtingi, todel kai kuriu kategoriskumas mane uzmusa aggressive.gif Pagalvok kiek vaiku uzaugo misinukais maitintu, kad ir mes dauguma buvom maitinamos ne motinos pienu, o stai kokios saunios esam mirksiukas.gif . cia kaip ir diskutuoti, kad nenaturaliai pagimdziusios savo vaikus maziau myli (akuseres zodziai per mano antraji gimdyma). Noreciau as tai akuserei i akis paziureti ir apie meile vaikams padiskutuoti. gun_rifle.gif
svarbiausia tai, kad tu jos mama, jai daugiau nieko svarbesnio siame gyvenimo etape nera! Beje niekad nesakaiu, bet kazkuriuo metu gailejausi, kad Amelijos aukse nepavadinau, mano auksaplaukiai sis cardas idealiai butu tikes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 05 01, 09:35)
na ka mergos sako bedos po viena nevaiksto. skambino mano gyd. genek. sake kad mano tirimai nekokie, o dar viena naujena vyro medziagas pavoge objekte, tai papolem ant apvalios sumeles! nesuprantu kas darosi jau pradedu galvot kad mus tikrai kas prakeike!

dziaugiuosi, kad vyro reikalai susitvarke, nes finansiniai "dziaugsmai" gyvenimo nepapuosia g.gif
Tik liudna, kad sveikatele dar slubuoja. ji dzidziausias turtas. tikiuosi, kad gydymas pades. Laikykis, sveik 4u.gif
Papildyta:

sveika prisijungusi 4u.gif . Dauguma tikriausiai jauciasi pradzioje isibrovusios, bet tikrai ne sitoje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 05 02, 03:35)
Tikiuosi tau si liudna dienele  verysad.gif praejo ramiai ... as jau dabar planuoja atostogas spalio men...kas i kurortus vaziuoja per atostogas, o kas visa gyvenima dali ju praleis minedamas savo angelelius angel_sadangel.gif . keistai tas pasaulis suredytas.
man kazkokia negera banga uzejusi g.gif . Kazkaip atrode, kad nebekaltinu saves, nes lyg ir turiu ka kaltinti, bet paskaiciau tavo zodzius ir pagalvojau, kad net jei zinotum zmogus , kad simta procentu tai ne tavo kalte,vistiek isliktu tas jausmas, kad kazka galejai kitaip padaryti, mano atvejupvz. turejau noreti planinio cezario nuo nestumo pradzios (taip mano drauge padare ir dabar augina sveika mazyle), arba pasirinkti kita ligonine, kita gydytoja... Nesuskaitoma galybe kartu mintyse prasukinejau gimdymo scenariju vis ji keisdama...matyt tai tas kaltes jausmas...
Papildyta:
Aciu labai uz palaikyma ax.gif  dabar jau lengviau sekasi uzsimirsti ir isitraukti i kasdieni gyvenima, vienu metu atrode, kad visa esu kazkur toli, kad visa esu tik sofijos verysad.gif ... Amelija tiesa neleidzia saves uzmirsti, vis primena sakydama "mama as tavo vaikas" mirksiukas.gif  ir to pradinio fizinio skausmo nebera, jis liko detalese: pirmus menesius nereaguodavau i mazus vaikus, jie man nekeldavo skaudziu prisiminimu, matyt samoningai blokavau tuos jausmus, dabar pastebiu, kad nuziuriu visas nesciasias, mazus vaikus, pamacius naujagymi apsiverkiu, kad ir smulkmena- drauge artejancio gimtadienio proga sidabrini angeleli padovanojo tai jau ilgam nuo kaklo nenusiimsiu blush2.gif , pasamone savo salygas diktuoja. Bet as tikiu, kad viskas aprims su laiku
Papildyta:
palaikau visas mergaites, sakancias, kad net neturi teises abejoti , kad esi PATI GERIAUSIA MAMA!!!!! soske.gif Niekada tuo neabejok! nono.gif
O cia SM visko gali prisiskaityti, bet zmones skirtingi ir ju gyvenimai skirtingi, todel kai kuriu kategoriskumas mane uzmusa  aggressive.gif Pagalvok kiek vaiku uzaugo misinukais maitintu, kad ir mes dauguma buvom maitinamos ne motinos pienu, o stai kokios saunios esam mirksiukas.gif . cia kaip ir diskutuoti, kad nenaturaliai pagimdziusios savo vaikus maziau myli (akuseres zodziai per mano antraji gimdyma).  Noreciau as tai akuserei i akis paziureti ir apie meile vaikams padiskutuoti. gun_rifle.gif
svarbiausia tai, kad tu jos mama, jai daugiau nieko svarbesnio siame gyvenimo etape nera! Beje niekad nesakaiu, bet kazkuriuo metu gailejausi, kad Amelijos aukse nepavadinau, mano auksaplaukiai sis cardas idealiai butu tikes mirksiukas.gif
Papildyta:
dziaugiuosi, kad vyro reikalai susitvarke, nes finansiniai "dziaugsmai" gyvenimo nepapuosia g.gif
Tik liudna, kad sveikatele dar slubuoja. ji dzidziausias turtas. tikiuosi, kad gydymas pades. Laikykis, sveik 4u.gif
Papildyta:
sveika prisijungusi 4u.gif . Dauguma tikriausiai jauciasi pradzioje isibrovusios, bet tikrai ne sitoje temoje mirksiukas.gif

aciu uz palaikima, tikios kad sis gyd. pades, nes pirmas tik siektiek abgyde, o gereu antibijotikus, o dabar jau negalima ju gert
o ta angeliuka nesiok, gal pasventink jai nori! o tos nelemtos savigrauzates akimirkos, gailejimo saves, noras pakeist, man suteike begalini beegiskumo jausma. tada buna dar sunkeu. vakar pakviete i vestuves mus. o as nenoriu visai, vyrui pasakeu kad tas akmo toks sunkus kad su jo linksmintys dar nemoku.
Atsakyti
mmm prasidejo!
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 05 02, 02:35)
pirmus menesius nereaguodavau i mazus vaikus, jie man nekeldavo skaudziu prisiminimu, matyt samoningai blokavau tuos jausmus, dabar pastebiu, kad nuziuriu visas nesciasias, mazus vaikus,

as ir su pavydu atsisukus nuzvelgiu nescias moteris ir mazus lelius... jomajo kaip as pavydziu tu dideliu pilvu doh.gif ... kad ir vakar maciau tokia nestuke- visa isbalus, akys juodai isdazytos, lupos ryskiai raudonai- nu berysio, bet su tuo dideliu pilvu ji taip graziai atrode...
as jau lyg buvau nusprendus kad si menesi JAU, bet perpute vejas, nors temp nera, bet skauda stubura (gimdymo pasekmes) tai va, dabar jau nezinau kada vel risiuos doh.gif
rasve prasom jungtis, pasiguodziam, nors kartais tie paguodos zodziai ir ne visai tinkami, bet giliai sirdi tikrai palaiko viena kita
mb masina atlaike vakar fotosesija -4val doh.gif swoon.gif , fotkes pasirodysim tik po zurnalo isleidimo ax.gif , t.y. tik birzeli
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 05 02, 09:42)
mmm prasidejo!

nu ir gerai, sutaupiai nuo testo lotuliukas.gif , kita menesi spesi, tada ramesne dusia galesi but visa nestuma
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 05 02, 09:08)
turiu dar pasiulima, ta sarasiuka musu ikelt irgi i prieki po eilerastuku.

as tai kazkaip nenoriu to saraso pirmam lape, nes yra ciekavu zmoniu, paskui gali visos zinios tevus pasiekt pirma manes, nes gyvenu mazam miestely doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 02, 10:46)
as ir su pavydu atsisukus nuzvelgiu nescias moteris ir mazus lelius... jomajo kaip as pavydziu tu dideliu pilvu doh.gif ... kad ir vakar maciau tokia nestuke- visa isbalus, akys juodai isdazytos, lupos ryskiai raudonai- nu berysio, bet su tuo dideliu pilvu ji taip graziai atrode...
as jau lyg buvau nusprendus kad si menesi JAU, bet perpute vejas, nors temp nera, bet skauda stubura (gimdymo pasekmes) tai va, dabar jau nezinau kada vel risiuos doh.gif
rasve prasom jungtis, pasiguodziam, nors kartais tie paguodos zodziai ir ne visai tinkami, bet giliai sirdi tikrai palaiko viena kita
mb masina atlaike vakar fotosesija -4val doh.gif  swoon.gif , fotkes pasirodysim tik po zurnalo isleidimo ax.gif , t.y. tik birzeli
Papildyta:

nu ir gerai, sutaupiai nuo testo lotuliukas.gif , kita menesi spesi, tada ramesne dusia galesi but visa nestuma

na tai jai si nesigavo taikita davai, rugseje vasara maziau tikinibiu persalt. rizkis ir nereikes su pavidu kitas nuziurinet! mirksiukas.gif
o as dabar po men. si menesi gydausi ir tirimus darausi, o kita jai viskas ok, gaminsimes,nors as jau bijau ka ir sakyt, ber tas ligas dviem men. atidejom gamiba, kas ten zyno gal jau isvis nelemta turet g.gif ai mergos kazko as po b iski pradedu nuleisdinet rankas! verysad.gif
Atsakyti
nenusimink bim console.gif kai problemos su sveikata tai ir nuotaikos siaip sau, viskas susitvarkys
gal as bjauri ar ka, bet sakau, kad as busiu laiminga ir stengiuos but laiminga tam, kad tie kurie linki mums blogo sprogtu is pavydo kad mes laimingi... nu cia gili mintis paslepta hihihi.gif
Atsakyti
jau senokai skaitineju sia tema,bet vis nedrystu prisijungti.gal primsit ? ax.gif
Atsakyti