Įkraunama...
Įkraunama...

Burnos skalavimo skystis

Aš naudoju Sensodyne skalavimo skystį jautriems dantims, man tikrai padeda thumbup.gif , nes turėjau problemų dėl jautrių dantų... Jis toks šviesiai melsvos spalvos.
Atsakyti
Koki skalavimo skystis rinktis, o rinktis tikrai yra is ko - didele pasiula smile.gif kaip apsispresti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiekvieną kartą renkuosi vis kitokį - tiek to apsisprendimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 12 17, 15:31)
Aš naudoju Sensodyne skalavimo skystį jautriems dantims, man tikrai padeda thumbup.gif , nes turėjau problemų dėl jautrių dantų... Jis toks šviesiai melsvos spalvos.

As tai kasdienai turiu Esemdent skalavimo skysti. Jis parduodamas koncentruotas, ir nors 250 ml apie 50 Lt kainuoja, bet is jo 15 paprastu buteliuku skyscio iseina (na jie taip raso, bet man realiai panasiai ir gaunasi). Ir skonis labai geras, ir kas labai patogu, buteliukas parduodamas su dozavimo pompa. Zodziu, jei skalauti kasdien po du kartus, tai kazkur 4 menesiams uzteks, bet as taip daznai ne visada skalauju, tai manau kad man tas buteliukas pusei metu drasiai.. smile.gif

labai patogu, man labai patinka
tikrai nebrangu ir naudinga
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 02 22, 20:31)
Kiekvieną kartą renkuosi vis kitokį - tiek to apsisprendimo ax.gif

as manau, kad dabar jau turiu savo favorita kasdieniniam skalavimui- Esemdent mouthwash burnos skalavimo skystis!
man nepatiko, kad visu kitu sudetyje realiai nera nieko, kas veiktu bakteristatiskai t.y. stabdytu bakteriju dauginimasi. Visada jausdavausi, kad moku uz kompota, kuris dar ir nera labai skanus- pie 10 litu uz stikline smile.gif
o Esemdent pasizymi bakteristatiniu poveikiu, bet svelnus labai- jis skiedziamas, yra speciali pompyte su buteliuku parduodama, labai patogu. nu... kaina jo 49 su centais, bet is jo 15 buteliuku po 250 ml galima padaryti, tai yra 49/15 ir gaunasi 3,26 Lt uz 250 ml gero kokybisko burnos skalavimo skyscio!!! ne rusisko ar kokio bulgarisko, o vokisko.
primeciau, kad jei kas diena ryte ir vakare skaulauji, tai 4 menesiams su biskiu, o as ne visada toki rezima islaikau nors ir stengiuosi, tai man kokiem 5 menesiams jo uzteks
va tokia yra mano nuomone:)
Atsakyti
QUOTE(didyle @ 2009 04 20, 22:49)
as manau, kad dabar jau turiu savo favorita kasdieniniam skalavimui- Esemdent mouthwash burnos skalavimo skystis!
man nepatiko, kad visu kitu sudetyje realiai nera nieko, kas veiktu bakteristatiskai t.y. stabdytu bakteriju dauginimasi. Visada jausdavausi, kad moku uz kompota, kuris dar ir nera labai skanus- pie 10 litu uz stikline smile.gif
o Esemdent pasizymi bakteristatiniu poveikiu, bet svelnus labai- jis skiedziamas, yra speciali pompyte su buteliuku parduodama, labai patogu. nu... kaina jo 49 su centais, bet is jo 15 buteliuku po 250 ml galima padaryti, tai yra 49/15 ir gaunasi 3,26 Lt uz 250 ml gero kokybisko burnos skalavimo skyscio!!! ne rusisko ar kokio bulgarisko, o vokisko.
primeciau, kad jei kas diena ryte ir vakare skaulauji, tai 4 menesiams su biskiu, o as ne visada toki rezima islaikau nors ir stengiuosi, tai man kokiem 5 menesiams jo uzteks
va tokia yra mano nuomone:)

ar sio gerio visose vaistinese yra?ir kas toko sudetyje,ko kituose skysciuose nera?
Atsakyti
Listerine smile.gif tiesiog geras draugas dirba su juo ir labai daug geru atsiliepimu sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 04 24, 13:04)
ar sio gerio visose vaistinese yra?ir kas toko sudetyje,ko kituose skysciuose nera?

taip, seimos vaistineje prie savanoriu rimi maciau, kad yra, tai ir kitose turbut yra.
ko jo sudetyje yra, tai man atrodo yra toks lengvas antiseptikas, kad kasdienai labai tinka ir taip labai dera su tuo, kad priemone yra koncentruota, kaip minejau- vienas buteliukas- pusei metu, ner blogai:)

o listerinas tai ... nelabai ten kas yra sudety, tik mechaninis skalavimas su metu kvapu ir tiek. o tas kur su chlorheksidinu, tai per stiprus kasdienai ir dar butu prabanga, jei dantis nudazytu...

nu cia skonio reikalas zinoma
Atsakyti
buvau dar pas odontologe, paklausiau apie Esemdent, tai ji irgi pritare, kad labai teisingas pasirinkimas, nes ten sudetyje yra medziaga, kuri ne tokia stipri, kokios reiketu esant uzdegimui, bet pakankamai veiksminga, kad saugotu nuo bakteriju naudojant kasdien.
O kiti, tipo Colgate ar Lesnoj balsam, ar Oral B tai tikrai siaip skystaliukai, tas pat beveik kaip su vandeneliu, tik kad metom kvepia ar zolytem smile.gif

ir kaip sakiau, nors vaitinej jis 250 ml buteliukas apie 50 lt kainuoja, gaunasi pigiau uz colgatus ir panasius (nezinau, kas ten dar pigiau yra smile.gif) Kai perki Esemdent , tai gaunasi taip pat, kaip uz buteliuka gero vokisko skyscio moketum 3,3 Lt, juk pigiau nelabai rasi tokio lygio priemones

Atsakyti
Aš tai burnos skalavimo skystį naudoju periodiškai. Kažkaip brangesniems man gaila pinigų, nes dantis visada stengiuosi išvalyti idealiai, poto dar su dantų siūliuku išvalau tarpdančius. O skalavimo skystį naudoju ne kaskart valant. Šiaip buvau vieną man labai patikusį droge suradus, tik kad nėra jokio pavadinimo ant jo, tai net ir nežinau kaip nupasakoti ax.gif O šiaip man ir tas colgate plax patinka smile.gif
Atsakyti
Odontologes patarimu naudoju Listerin po kiekvieno dantu plovimo... kazkada naudojau colgate skalavimo skysti, tai tas pats kas nieko
Atsakyti
mano gydytojas sake, kad nebutina kaskart tuos skalavimo skyscius pirkti, galima su druska skalauti
Atsakyti