na va aplekem visa Vilniu skersai isilgai ir pagaliau apsistojom ties man tinkamu variantu

bus dusas ir viena sienele darysim is tu stikliniu blokeliu nelabai ten kosmosas iseina vnt paprastu su tokiu lengvu ornamentu ale burbuliukai 7Lt tai mano paskaiciavimu jei daryti 2*0.7 babkem bus apie 300Lt bet... konsultavusi pardaveja sake kad pas ja is tokiu blokeliu siena viena tai vienoje vietoje kur isukinejo dureles iskilo jis aisku nesubirejo bet iskilimas matosi tai teks apsvarstyti varianta kaip prie ju durys prisitvirtins dar apsidraudimui issikvietem is baltijos brastos vadybininka 2dieni atvaziuos pamatuoti aptarti tai ir paklausiu ar is tu blokiuku daryti ar pas juos papildoma sienele uzsakineti tai va tokios tokeles

nes dureles tai tikrai is ju uzsakinesim jei neklystu db lankstinuko po ranka neturiu tai ieva plius
QUOTE(X-iuke @ 2008 04 30, 09:57)
tikrai del to ir ash sutinku, jau ish savo patirties galiu pasakyti, kad viskas labai priklauso nuo pat pradzhiu atliekamu darbu..
mes ish pagrindu keichiam buta, todel taip kaip norim ne viska galim padaryt (su naujai statomu namu papraschiau, gali keist ir daryt ka nori).. pas mus santechnikas lyg ir neblogas, kruopshchiai padaro, bet ir pridare lepsusu, po kuriu turejom ir nishu dydi keist ir nuoteku vamzdzhius slept (nes ale tai negali giliau ileist), del tos pachios priezhasties musu dusho labina pakelta truputi
jo pas mus namas ir ne ka galim keisti ka galejom isgriovem o del viso kito tai

tikras galvos skausmas
QUOTE(tiskute @ 2008 04 30, 12:20)
sveikutes.gal galit patart kur nete paziuret duso kabinu pavyzdzius ir kainas,mes norim kad butu su galine sienele ir giliu padu
as vakar radau nebloga tinklapi vonia24.lt jei neklystu su kainom su viskuom kuom ir ivairiu firmu produkcija
QUOTE(Neo_laura @ 2008 04 30, 14:33)
Gal kas matet kur tokiu vonios sieneliu vilniuje pirkti yra
http://www.herimejas...p?productID=185 ?

Kadangi vonios kambaryje bus tik vonia ir dazniausiai naudojama duso funkcija, tai labai reiktu kazkokios panasios sieneles.
mes snd buvom ukmerges g ten nedavaziavus BIGo yra Murena lygtais taip vadinasi tai gavom toki kataloga taisienuciu pavyzdziu jura ir su kainom ir su viskuom nes maniskis buvo mane ikalbejas jau vonia statyti ir tipo tokia sienute daryti ale kai paskaiciavo viska i veina kruva tai ir apsistojom ties dusu nes su mano norais jam pinigine per plona

ir tai as imciau vonia be jokiu ten masazu ir t.t. ale sienute norejau issirinkau tai vos ne 1700
na va pasidalinau ispudziais
o dar dvarcioniu7 keramikoj tokias plyteles praziopsojom ispardavimas vietoj 37lt buvo 17lt
o duse geriau kokios plytutes matines ar blizgios kelis gerus atsiliepuimus girdejau apie matines tipo nesimato vandens lasiuku

kaip jus mielosios moteros turit ir kaip jums sekasi jas valyti
va jums uz tai kad isskaitet mano keverzones po