Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(zanavyke @ 2008 04 30, 12:17)
Kazkaip sunkiai iziuriu, ar cia dusas iseina truputi zemiau (pakopa zymyn)?

kad kazin
Atsakyti
Gal kas matet kur tokiu vonios sieneliu vilniuje pirkti yra http://www.herimejas...p?productID=185 ? smile.gif Kadangi vonios kambaryje bus tik vonia ir dazniausiai naudojama duso funkcija, tai labai reiktu kazkokios panasios sieneles.
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2008 04 30, 13:17)

Man atrodo, kad ten tiesiog ties mozaikinėmis nuolydis prasideda, bet ties sudūrimu lygiai mozaikinės ir grindų plytelės rolleyes.gif Jei aiškiai parašiau...
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2008 04 30, 14:17)

Ne, dušo grindys ir vonios grindys viename aukštyje ties sudūrimu, tik kaip ir Nanda sakė, paskui prasideda nuolydis.
Atsakyti
na va aplekem visa Vilniu skersai isilgai ir pagaliau apsistojom ties man tinkamu variantu lotuliukas.gif bus dusas ir viena sienele darysim is tu stikliniu blokeliu nelabai ten kosmosas iseina vnt paprastu su tokiu lengvu ornamentu ale burbuliukai 7Lt tai mano paskaiciavimu jei daryti 2*0.7 babkem bus apie 300Lt bet... konsultavusi pardaveja sake kad pas ja is tokiu blokeliu siena viena tai vienoje vietoje kur isukinejo dureles iskilo jis aisku nesubirejo bet iskilimas matosi tai teks apsvarstyti varianta kaip prie ju durys prisitvirtins dar apsidraudimui issikvietem is baltijos brastos vadybininka 2dieni atvaziuos pamatuoti aptarti tai ir paklausiu ar is tu blokiuku daryti ar pas juos papildoma sienele uzsakineti tai va tokios tokeles smile.gif nes dureles tai tikrai is ju uzsakinesim jei neklystu db lankstinuko po ranka neturiu tai ieva plius smile.gif

QUOTE(X-iuke @ 2008 04 30, 09:57)
tikrai del to ir ash sutinku, jau ish savo patirties galiu pasakyti, kad viskas labai priklauso nuo pat pradzhiu atliekamu darbu..
mes ish pagrindu keichiam buta, todel taip kaip norim ne viska galim padaryt (su naujai statomu namu papraschiau, gali keist ir daryt ka nori).. pas mus santechnikas lyg ir neblogas, kruopshchiai padaro, bet ir pridare lepsusu, po kuriu turejom ir nishu dydi keist ir nuoteku vamzdzhius slept (nes ale tai negali giliau ileist), del tos pachios priezhasties musu dusho labina pakelta truputi doh.gif

jo pas mus namas ir ne ka galim keisti ka galejom isgriovem o del viso kito tai doh.gif tikras galvos skausmas

QUOTE(tiskute @ 2008 04 30, 12:20)
sveikutes.gal galit patart kur nete paziuret duso kabinu pavyzdzius ir kainas,mes norim kad butu su galine sienele ir giliu padu g.gif

as vakar radau nebloga tinklapi vonia24.lt jei neklystu su kainom su viskuom kuom ir ivairiu firmu produkcija mirksiukas.gif

QUOTE(Neo_laura @ 2008 04 30, 14:33)
Gal kas matet kur tokiu vonios sieneliu vilniuje pirkti yra http://www.herimejas...p?productID=185 ? smile.gif Kadangi vonios kambaryje bus tik vonia ir dazniausiai naudojama duso funkcija, tai labai reiktu kazkokios panasios sieneles.

mes snd buvom ukmerges g ten nedavaziavus BIGo yra Murena lygtais taip vadinasi tai gavom toki kataloga taisienuciu pavyzdziu jura ir su kainom ir su viskuom nes maniskis buvo mane ikalbejas jau vonia statyti ir tipo tokia sienute daryti ale kai paskaiciavo viska i veina kruva tai ir apsistojom ties dusu nes su mano norais jam pinigine per plona lotuliukas.gif ir tai as imciau vonia be jokiu ten masazu ir t.t. ale sienute norejau issirinkau tai vos ne 1700 mirksiukas.gif

na va pasidalinau ispudziais
o dar dvarcioniu7 keramikoj tokias plyteles praziopsojom ispardavimas vietoj 37lt buvo 17lt doh.gif
o duse geriau kokios plytutes matines ar blizgios kelis gerus atsiliepuimus girdejau apie matines tipo nesimato vandens lasiuku mirksiukas.gif kaip jus mielosios moteros turit ir kaip jums sekasi jas valyti smile.gif

va jums uz tai kad isskaitet mano keverzones po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 30, 18:02)
konsultavusi pardaveja sake kad pas ja is tokiu blokeliu siena viena tai vienoje vietoje kur isukinejo dureles iskilo jis aisku nesubirejo bet iskilimas matosi tai teks apsvarstyti varianta kaip prie ju durys prisitvirtins dar apsidraudimui issikvietem is baltijos brastos vadybininka 2dieni atvaziuos pamatuoti aptarti tai ir paklausiu ar is tu blokiuku daryti ar pas juos papildoma sienele uzsakineti tai va tokios tokeles  smile.gif

O kodėl jūs norit būtent prie tos sienelės duris tvirtint? O ne geriau butu kitoj pusėj prie sienos? Juk kitoj dušo pusėj pusėj bus siena ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 30, 18:02)
o duse geriau kokios plytutes matines ar blizgios kelis gerus atsiliepuimus girdejau apie matines tipo nesimato vandens lasiuku  mirksiukas.gif  kaip jus mielosios moteros turit ir kaip jums sekasi jas valyti  smile.gif

Aš manau, kad matinės geresnis variantas. Nžn kaip blizgios, bet pas mus išklijuota vonia matinėm, tai kai nuo statybinių dulkių ir dažų valiau, tai labai blizgint nereikėjo thumbup.gif Na duše dar nesimaudėm, bet manau, kad turėtų pasiteisint matinės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 04 30, 18:20)
O kodėl jūs norit būtent prie tos sienelės duris tvirtint? O ne geriau butu kitoj pusėj prie sienos? Juk kitoj dušo pusėj pusėj bus siena ar ne? g.gif

na va matai kaip gerai cia su jumis apsitarti smile.gif thumbup.gif
QUOTE(Stikline @ 2008 04 30, 18:25)
Aš manau, kad matinės geresnis variantas. Nžn kaip blizgios, bet pas mus išklijuota vonia matinėm, tai kai nuo statybinių dulkių ir dažų valiau, tai labai blizgint nereikėjo  thumbup.gif  Na duše dar nesimaudėm, bet manau, kad turėtų pasiteisint matinės  g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 04 30, 14:33)

Pažiūrėk čia http://www.viskasvon...roup/f5622a69ed -spausk ant firmų pavadinimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 04 30, 16:51)
Ne, dušo grindys ir vonios grindys viename aukštyje ties sudūrimu, tik kaip ir Nanda sakė, paskui prasideda nuolydis.

Aisku, tai optine apgaule biggrin.gif O vanduo sakei neissitasko, kokio dydzio nuolydis?
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2008 05 01, 15:45)
Aisku, tai optine apgaule biggrin.gif  O vanduo sakei neissitasko, kokio dydzio nuolydis?

Kadangi nesugalvojau kaip daugiau tą nuolydį išmatuot, tai padėjus horizontaliai tiesę ant dušo pagrindo kraštų, nuo trapo iki jos statmenai gaunasi kažkur apie 4 cm.
Atsakyti
Issirinkau vonai ir tulikui plyteles. Kaina 160 lt/m2. Man ziauri kaina. doh.gif Blaskausi jau kelinta savaite. Laikas eina, reikia jau uzsakinet.
Pasakykit, ar tai tikrai jau taip ziauru? Vidutiniam pilieciui smile.gif Nesam mes kokie milijonieriai...
Suprantu, kad visko reikia, ne tik tu plyteliu, bet kad jos man tokios grazios... iki negalejimo... doh.gif Akmens mases, galima uzsakyti net 4 formatu. Nieko mandro, bet del to jos man ir patinka, lyg tikro akmens imitacija...
Ieskojau pigesniu alternatyvu, bruzinau pardes kelis kart, nieko panasaus neradau.

Galvoju dali det plytelemis, kita dali - dazyti.

verysad.gif Tiesiog ieskau moralinio palaikymo...

Ir dar del kluziku. Gal kas galit liaudiskai patart koks turi buti kluzikas ar bakelis, kad gerai vanduo nusileistu? Gal juokingas klausimas, sorry, bet neapkenciu, kai reikia pora kart laukti, kol vanduo subegs i bakeli, kad nusileistu viskas.
Arba kai vanduo bega taip letai, "flegmiskai", be stiprios sroves.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa31: 05 gegužės 2008 - 17:07