Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

[quote=agente009,2008 05 24, 15:31]
Sužinojau smulkiau: vokiečių firma Hansgrohe, už visą komplektą (maišytuvas, rankenėlė, speciali žarnelė su antgaliu ir sieniniu laikikliu) - apie 360 Lt (su nuolaida mirksiukas.gif ). Pirkom čia čia . Beje, kaip tik šiandien ten buvom - ekspozicijoj ir vėl neturi, reikia klausti ir parveža, kada reikia.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2008 05 26, 20:57)

As irgi tas pacias plyteles nusiziurejau-labai noriu salotines vonios ax.gif
O del isdestymo-ar patys bandysit,ar dizaineriui patikesit? Sako Dvarcionyse galima nemokamai gauti pasiulyma-projekteli unsure.gif

aš tai pati buvau dizainerė biggrin.gif nieko ypatingo nedėliosiu, bet manu bus gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 26, 09:24)
as tai db galvoju gal kaip tai potinku pravesti  g.gif nes pas mus kur dusas prie pirties tai tas pagalys kaip tai apsilupineti pradeda gal netinkama priemone naudoju apipurskiu cilit beng ar koks ten nuo kalkiu ruzavas ir nuvalau gal ir isgrauzia nes mes i sita dusa koki tai vokiska nuziurejom uz 650lt tai gaila kai ir jo toks likimas op keliu metu lauks  blink.gif ar kad tas papigiaiskas tai todel na pasimetusi visai  smile.gif o beje emrata kur tai minejai apie tas mozaikines plyteles kokiu butent nepirkt  g.gif  nes mozaikines desim tik i dusa ant zemes tai ten nedaug tik 1kvadratas bus ju ir dar del slidumo ar neslidu ant ju  g.gif ar geriau kokias tai matines issirinkti kad vauikam saugiau butu  smile.gif

na as nieko blogo nematau, kad tas strypas apsinesa kalkem, juk nuvalai ir vel blizga. be to, as visus kranus kaskart pavalineju ir jie kaip nauji atrodo, todel manau tures praeiti laaaabai daug laiko kol praras savo prekine isvaizda smile.gif
del mozaikiniu kazkada rasiau, dabar net nebemokeciau taip paaiskint biggrin.gif ta prasme plyteliu antra puse, ta kuria reikia klijuoti turetu buti kieto pagrindo, o ne popierinis tinklelis, kuri klijuojant suslampa ir tie visi ,,kvadraciukai,, issikraipo...
mes rinkomes matines plyteles, todel ant ju tikrai neslidu
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 05 27, 08:10)
na as nieko blogo nematau, kad tas strypas apsinesa kalkem, juk nuvalai ir vel blizga. be to, as visus kranus kaskart pavalineju ir jie kaip nauji atrodo, todel manau tures praeiti laaaabai daug laiko kol praras savo prekine isvaizda smile.gif
del mozaikiniu kazkada rasiau, dabar net nebemokeciau taip paaiskint biggrin.gif ta prasme plyteliu antra puse, ta kuria reikia klijuoti turetu buti kieto pagrindo, o ne popierinis tinklelis, kuri klijuojant suslampa ir tie visi ,,kvadraciukai,, issikraipo...
mes rinkomes matines plyteles, todel ant ju tikrai neslidu

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 05 25, 23:11)
Nu sitruacija reiskias ta pati:)) tik neisivaizduoju, kaip tu savo MB atkalbejai nuo vonios??? as tai nesugebu, jam tiesiog BUTINA karta per menesi pamirkti joje  doh.gif

lotuliukas.gif Man irgi būtina pamirkti, tik dažniau lotuliukas.gif O vyras tik duše maudosi... g.gif todėl radom kompromisą - imam didesnę vonią, kurioje galima ir su dušu praustis (bus užuolaida), ir man malonumą apturėti... ax.gif (nes nebus vietos ir voniai, ir dušui... blush2.gif ). Žodžiu, vienu šūviu du zuikius mirksiukas.gif

QUOTE(MAMICY @ 2008 05 26, 10:31)
uzuolaida nugelsta nuo kalkiu ar kazko ir nebeatsiskalbia  schmoll.gif

Aš tai nesuku galvos - kai jau visai apkalkėja, o tas būna po kokių 1-2 metų - išmetu ir nusiperku naują.
Beje, kad nebūtų labai baisu nuo tų ceratinių užuolaidų, galima kabinti bet kokį audinį, derinti su užuolaidom (pas ką yra langas) - dar geriau džiūsta ir vaizdelio negadina... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 27 gegužės 2008 - 09:23
Pabraidžiojimui... smile.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=17010920
Atsakyti
Neskubėkite pulti pirkti dvarčionių keramikos. Mano meistriukas keikėsi kijuodamas, sakė, kad forma kaip propelerių....
Atsakyti
Tikrai? g.gif
O kokios rūšies pirkai? Gal nukainotas, nekondicines, ar normalias?
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 05 27, 13:59)
Tikrai?  g.gif 
O kokios rūšies pirkai? Gal nukainotas, nekondicines, ar normalias?

Beje, pačias normaliausias, kainavo, berods,apie 60lt už kvadratinį m.
Tai buvo praėjusią vasarą. Meistriukas sakė, kad ten jiems su linija netvarkoje...
Atsakyti
Nezinau, as tikrai nesu gerbeja DK, bet pirkausi sau ir vonios, ir virtuves ir prieskambario plytkas, tai meistras pabumbejo tik tiek, kad dekoriuku ismatavimai, nelabai sutampa su plyteliu, reik daryt mazesnius tarpelius tarp dekoru, ir visa beda, kurios skaitau, kad nera, nes plyteliu klojejas nerealus pedantas, tai pradzioj bumbejes, sake, kad visai neblogos tos DK plytkos. Zodziu gal kaip kokia partija. Bet gali ja nuvezt ir pareikalaut pakeist ir pristatys zymiai greiciau nei is ispanijos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Prireikė ir man konsultacijos. Užėjau į www.vonios.lt, ten Amonita firma. Kaip man patiko ir jų vonios, ir kriauklės, ir klozetai. Ir kainos pasirodė normalios, t.y. įmanoma išsirinkti. Ar kas nors ką nors turite iš jų? Nesiskundžiate? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas uzmatet, kur didesnis tamsesniu dekoriuku plytkoms pasirinkimas? Arba kur galima internete paziuret? Norim pigesnes plyteles derint su brangesniu dekoru.
Atsakyti