QUOTE(zanavyke @ 2008 06 14, 14:19)
Nuo paprastos skalbiankes nusiima virsus ir pasikisa po stalvirsiu ir gaunasi apie 85-86 cm, pas mus taip virtuveje padaryta. O kur jus baldus gaminate, jei nepaslaptis?
Bet, kad nuo musu skalbiankes ten tik kokia 2 cm galima nuimti. Ne daugiau ten tas dangtis. O visa sonine panele vientisa.
O be to juk tada visi "viduriai" matytusi... ar saugu butu juos uzdengti tik stalvirsio plokste. O gal ten nieko nera? Neisivaizduoju, kaip ten atrodo.
Be to, jeigu ir butu galima auksti stalvirsio padaryti 85 cm., tai tada ant tokio stalvirsio uzdejus mano numatytas kriauklytes, jos butu 90 cm aukstyje. Kazkaip aukstoka?

Man rodos, standartas apie 85 cm kriaukliu virsuj?
Kaip manot?

Vienu zodziu, jeigu as planuoju deti stalvirsi toki storesni, apie 3-5 cm., tai man reikia, kad mano skalbianke butu 77-80 cm. Arba kelti siek tiek auksciau kriaukles.
O ir pakelti as to stalvirsio nelabai galiu, nes lango palanges virsaus aukstis 80 cm. Kitaip lango neatidarysiu.
Pasimeciau.

Tiesa, mes kol kas baldu negaminam. As tik stalvirsi uzsakysiu ir ileisiu kriaukles i ji. Manau, kad veliau bus galima pritaisyti ir spinteles.