Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

klaipedoje ir Stikle yra. ten gal pigiau nei silveryje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurinuke @ 2008 06 13, 12:23)
Papuošalų salonas Vėrimo salonas
Taikos pr. 61 („Akropolis“) Tel. (8~46) 46 91 55
I-V: 10:00-22:00
VI: 10:00-22:00
VII: 10:00-22:00
Papuošalų salonas
Taikos pr.139 („BIG“) Tel. (8~46) 30 06 37
I-V: 10:00-21:00
VI: 10:00-20:00
VII: 10:00-20:00
Papuošalų salonas Vėrimo salonas
Herkaus Manto g. 84 („Studlendas“) Tel. (8~616) 764 86
I-V: 10:00-20:00
VI: 10:00-20:00
VII: 10:00-19:00

Ačiū labai labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Frekenbok @ 2008 06 13, 12:27)
klaipedoje ir Stikle yra. ten gal pigiau nei silveryje g.gif

O kur tas yra? g.gif
Atsakyti
As pati Klaipedoje budama, uzsimaniau issiklijuoti zenkla, tai apvaziavau visa klaipeda,ieskodama svarovskiu klijuojamu ir ziurejau kainu santyki. tai vaje blink.gif ten viena akute, pvz.: stiklei, kainuoja 56cnt, as ant zenklo sudejau beveik 300akuciu, ir dar dydziu pasirinkimo nera, nes zenklas vistiek turi ir siauresniu vietu ir platesniu, vienu dydziu negrazu butu. tai as pakentejau ir kaune nusipirkau,kur uz 100vnt apie 20 lt kainuoja. zinoma, tai priklauso nuo dydzio, didziausias ten vnt 40cnt, man daugumos reikejo , kur 100vnt 18lt. tai uz tokia kaina ir ne taip gaila,kad nulups zenkla lotuliukas.gif o kristaliukai identiski kaip ir stiklei 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Emu, as ir pati is Kauno pirkausi... bet jei zmogus nori pirkti is Silverio tai gal ir stikle pasidometi reik... tik kainu ju nezinau... o Kaune tai pigiausias variantas... juk is Klaipedos nemazas atstumas. nors darykit mainus: suteikiu nakvyne savaitgaliui uz swarovskio akutes lotuliukas.gif sw apsitavarinsit kaip reikalas per vasara tik oru geru reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenbok: 13 birželio 2008 - 11:59
QUOTE(Frekenbok @ 2008 06 13, 12:59)
drinks_cheers.gif Emu, as ir pati is Kauno pirkausi... bet jei zmogus nori pirkti is Silverio tai gal ir stikle pasidometi reik... tik kainu ju nezinau... o Kaune tai pigiausias variantas... juk is Klaipedos nemazas atstumas. nors darykit mainus: suteikiu nakvyne savaitgaliui uz swarovskio akutes lotuliukas.gif sw apsitavarinsit kaip reikalas per vasara tik oru geru reikia lotuliukas.gif

Super biggrin.gif Prisijuokiau thumbup.gif Svarovskiai už nakvynę biggrin.gif Kas norės į mano lovą? Per viduriuką tarp manęs ir mano brangiausiojo hihihi.gif
Atsakyti
virtuvej kokiam miegmaisyje, arba vonioj ant sildomu grindu... juk nebutina is kart rautis i viduriuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia juk SM mamos draugiskos, galima su kazkuo ir susitarti, kad uzpirktu ir issiustu ar atveztu i klaipeda, juk vasara dauguma i ta puse traukia mirksiukas.gif tereiktu tik mm ismatuoti kokiu dydziu reik ir viskas 4u.gif
Atsakyti
na kai trauksiu Kaunan brukstelsiu gal bus norinciu stilkliukams. turiu ir dydziu lentele bet ji pdf formato o normalios nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 13, 13:12)
Super biggrin.gif  Prisijuokiau thumbup.gif  Svarovskiai už nakvynę biggrin.gif  Kas norės į mano lovą? Per viduriuką tarp manęs ir mano brangiausiojo hihihi.gif

Už tam tikrą kiekį kristalų ir aš nakvynę suteikčiau lotuliukas.gif Jei bijotumėt viena miegoti (juk svetima vieta), tai galėtumėt į mūsų lovą, bet reikėtų miegot keturiese lotuliukas.gif aš , MB, jorkšyras... Bet jaučiu, čia reikėjo į skelbimų skyrelį rašyti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 13, 14:12)
Super biggrin.gif  Prisijuokiau thumbup.gif  Svarovskiai už nakvynę biggrin.gif  Kas norės į mano lovą? Per viduriuką tarp manęs ir mano brangiausiojo hihihi.gif

Na ir as smagiai prisijiokiau,del tos nakvynes uz svarovski lotuliukas.gif Suteikciau ta nakvyne,tik ne per viduriuka o kitame kambarije (AS LABAI PAVIDI).Kaip tik siandiena Klaipedije super oras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2008 06 13, 13:16)
virtuvej kokiam miegmaisyje, arba vonioj ant sildomu grindu... juk nebutina is kart rautis i viduriuka mirksiukas.gif

Oho, tai turiu skubiai remontą daryti - vonioj šildomas grindis susiorganizuoti hihihi.gif Arba iš virtuvės stalą išnešti, kad kažkas miegmaišyje turėtų kur prigult biggrin.gif O gal uošvienę į sodą išvežti rolleyes.gif Ir dukrą,kad jai kompaniją palaikytų. Tik nežinau ar katinas sutiks bent trumpam namus palikt. Labai jau jis mėgsta ant svetimų daiktų miegot. Jaučiu už tokį "servisą" ne tiek jau ir daug tų svarovskių gaučiau rolleyes.gif
Atsakyti
BAJERISTES lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti