Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

o čia dar į kolekcija blink.gif
user posted image

a įdomu - nespigina į akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 04 12, 23:16)
Mažu kas žinote, in kur dėl to pasikraipt mažna ?

manau geriausia www.google.lt biggrin.gif

QUOTE(fanda @ 2008 04 13, 00:19)
o čia dar į kolekcija blink.gif
user posted image

a įdomu - nespigina į akis g.gif

na, begius metant jei neziuro i ryciaga tai neturetu biggrin.gif

o del kainos ir draudimo, pasakysiu kiek realiai man kainuotu zenkliukas - pamatavau, paskaiciavau. taigi...maximum 30 lt biggrin.gif taip kad del pinigu neturejimo kur metyt ir pan jau nebereiktu komentuot wink.gif

manikiura darant irgi siulo ,,svarovskiais" papuost, uz kuriu vnt ima 50 cnt manikiuristes wink.gif o perkant paciom is nagavitos pigiau gaunas biggrin.gif o jei per ebay.com - dar pigiau, tada peleda ir per kapota galima padaryt - piestuku nusipiesi ir kontura apklijuoji biggrin.gif
Atsakyti
esu mačius auto su pavarde iš svarovskių ant sparno - bet mašina kadaise priklausė juvelyrui, tad jis taip savo firmą reklamavo. O paskui ją nusipirko rajono laikraščio žurnalistas, važinėdavo sau po laukus, interviu iš melžėjų imdamas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bloga @ 2008 04 12, 23:48)
man tai irgi visai nieko atrodo, ir jokia cia ne tustybe, mano supratimu, kaip kas ismano, kaip kas isgali, taip tas ir puosia savo masinas  tongue.gif sakyciau net gi lb elegantiskas ir moteriskas sprendimas..

tik jau kai taip papuosta masinyte, kasdien kelione turi prasideti ir pasibaigti plovykla, kitaip tai nekaip ziuresis tie kristalai ant kokios murzes :lotoliukas:

kad nelabaim jie apsinesa purvu,masina pati buna purvina,o jie visvien siek tiek blizga:)pvz dabar esant tokiam orui,masinos neploviau jau tiksliai kokia savaite,tai atrodo normaliai:)
Papildyta:
QUOTE(micietta @ 2008 04 13, 00:13)
g.gif joooo, kokio draudimo ir kokios apsaugos tokiai masinai reiketu.. na nebent as buciau kokio princo( arba  kokio sveicaro) suzadetine unsure.gif

nei apsugos nei draudimo tikrai nereikia:)nes jie yra paprasciausiai akmenukai,vazineju jau metus laiko ir nenulupo nei vieno:)man aisku jei nuluptu labiausiai butu gaila pacios masinos,kad sugadino dazus,o tikrai ne swarovskiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 13, 01:37)
o del kainos ir draudimo, pasakysiu kiek realiai man kainuotu zenkliukas - pamatavau, paskaiciavau. taigi...maximum 30 lt biggrin.gif taip kad del pinigu neturejimo kur metyt ir pan jau nebereiktu komentuot wink.gif

manikiura darant irgi siulo ,,svarovskiais" papuost, uz kuriu vnt ima 50 cnt manikiuristes wink.gif o perkant paciom is nagavitos pigiau gaunas biggrin.gif o jei per ebay.com - dar pigiau, tada peleda ir per kapota galima padaryt - piestuku nusipiesi ir kontura apklijuoji biggrin.gif

situ stikliuku buna pirkti prie sodros,kaune,dabar nepamenu kokia ten gatve blush2.gif tik pirmi bandymai klijuoti,nelabai zinok gaunasi doh.gif
Atsakyti
Aš žmogus paprastas, tai galvoju taip - ne gerai, svarovskiai. O kaip tą mašiną plaut? Automatinė plovykla automatškai atkrenta, nes ten tuos svarovskius nubrūžins. Tada lieka rankom. Nu ir kiek ten brūžint? Bliamba g.gif O jei dar kur važiojant pakeliui paukštis apšiks? Ar kokiais žiedlapiais apneš... O žiemą sniegą nuo kapoto kasdamas, gali nubraižyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 balandžio 2008 - 11:04
QUOTE(Noa @ 2008 04 13, 12:01)
Aš žmogus paprastas, tai galvoju taip - ne gerai, svarovskiai. O kaip tą mašiną plaut? Automatinė plovykla automatškai atkrenta, nes ten tuos svarovskius nubrūžins. Tada lieka rankom. Nu ir kiek ten brūžint? Bliamba g.gif O jei dar kur važiojant pakeliui paukštis apšiks? Ar kokiais žiedlapiais apneš... O žiemą sniegą nuo kapoto kasdamas, gali nubraižyt...

Galiu pasakyti kaip man su tuo sekasi:)
plauti tai plaunu plovykloj,kur rankom plauna,niekada or anksciau nevarydau i automatines,nes kokybe zymiai prastesne,ir dar nei vienas akmenukas nenukrito beplaunant.nors atvarius masina tai tie,kurie plauna,bijo is pat pradziu,kad gali nukrist,bet per metus laiko as jau garantuota,kad nenukris:)ziema sniega valydavau su sluotele,taip pat nieko.na,nematau tiek problemu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 13, 09:05)
situ stikliuku buna pirkti prie sodros,kaune,dabar nepamenu kokia ten gatve blush2.gif tik pirmi bandymai klijuoti,nelabai zinok gaunasi doh.gif

tai va ir geriausia - pirkt zenkliuka kita ir klijuot biggrin.gif arba pasitreniruot pries tai ant nagu ar brolio telefono lotuliukas.gif

QUOTE(Noa @ 2008 04 13, 11:01)

automatine masina isvis betkokiu atveju turi visiem atkrist - ten braizo auto laka. aisku, kam masina tik tocke, tai ner aktualu, nes zmogus nemato, bet kas glosto savo mazyle, myli - tam baisu kiekvienas bruksniukas
o bruzint...deimantukas kai ant danties buna tai manot nevalo dantu zmones? smile.gif valo, kaip visada, bruzint nereik per jega niekad, normaliai nuplaut.
ir paskutinis...sniego valymas. pagal tai kaip supratau kad valai sniega, tai turetu masina gerokai subraizyta but smile.gif sniegui valyt nuo skardu yra svelniu sereliu sepeciai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 13, 12:59)
tai va ir geriausia - pirkt zenkliuka kita ir klijuot biggrin.gif arba pasitreniruot pries tai ant nagu ar brolio telefono  lotuliukas.gif
automatine masina isvis betkokiu atveju turi visiem atkrist - ten braizo auto laka. aisku, kam masina tik tocke, tai  ner aktualu, nes zmogus nemato, bet kas glosto savo mazyle, myli - tam baisu kiekvienas bruksniukas
o bruzint...deimantukas kai ant danties buna tai manot nevalo dantu zmones? smile.gif valo, kaip visada, bruzint nereik per jega niekad, normaliai nuplaut.
ir paskutinis...sniego valymas. pagal tai kaip supratau kad valai sniega, tai turetu masina gerokai subraizyta but smile.gif sniegui valyt nuo skardu yra svelniu sereliu sepeciai wink.gif

drinks_cheers.gif va as jau pramokau su tais swarovskiais ir tai visai nesudetinga thumbup.gif
is tikruju tai net nereikia pirkti kito zenkliuko,galima iskart ant saviskio klijuoti,jei yra patyrimas sioks toks:)ir pvz man tai tikrai labai grazu thumbup.gif dabar dar ir audi zenkliuka zadu apsiklijuoti thumbup.gif
Papildyta:
Tarp kitko,jei susigalvosi klijuotis,galiu padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 13, 12:05)
drinks_cheers.gif va as jau pramokau su tais swarovskiais ir tai visai nesudetinga thumbup.gif
is tikruju tai net nereikia pirkti kito zenkliuko,galima iskart ant saviskio klijuoti,jei yra patyrimas sioks toks:)ir pvz man tai tikrai labai grazu thumbup.gif dabar dar ir audi zenkliuka zadu apsiklijuoti thumbup.gif
Papildyta:
Tarp kitko,jei susigalvosi klijuotis,galiu padeti 4u.gif

man jau irgi pradeda grazu darytis biggrin.gif
su super glue klijavais?
kazkaip mastau gal reik zenkliuku uzpirkt, duot tau klijuot ir perpuse bizni dalint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 13, 13:54)
man jau irgi pradeda grazu darytis biggrin.gif
su super glue klijavais?
kazkaip mastau gal reik zenkliuku uzpirkt, duot tau klijuot ir perpuse bizni dalint biggrin.gif

Nea,ne su super.yra kitokie klijai 4u.gif
bizniuka sakai g.gif lotuliukas.gif
matei kur modernoj yra LD stye?tos lauros,kur sakiau su tuo mersu vazineja,pas ja vien nedidelis drugelis,dar nesuklijuotas 250 lt kainuoja.tiksliau jo konturai spaloti...
Atsakyti
nesąmonė iš didžiosios N schmoll.gif
Atsakyti
man nepatinka, mano draujei JB merso zenkla uzsake is swaowskiu, buvo ziauru biggrin.gif po menesio zenklas buvo pakeistas atgal
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2008 04 12, 20:10)
O kam to reikia???  g.gif kazkokia nesamone .... pasipuikuoti? Masinos dazniausiai lauke stovi, lietus, sniegas, purvas ... na, nezinau, man asmeniskai tai tokie dalykai isduoda apie tam tikra moters mentaliteta  g.gif  doh.gif ,,barbiskas" mastymas .... aisku, cia tik mano nuomone. Yra zmoniu, kuriems tokios beprasmybes ir patinka ... man tai grynas kicas, beskonybe ir mastymo laipsnis....
Aciu uz demesi  thumbup.gif

mastymo laipsnis, idomu kas gi tai? g.gif
Man tokios nuomones panasios i kompleksuotu, daug kuo gyvenime nepatenkintu zmoniu, pavydo israiska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 13 balandžio 2008 - 18:37