QUOTE(bloga @ 2008 04 12, 23:48)
man tai irgi visai nieko atrodo, ir jokia cia ne tustybe, mano supratimu, kaip kas ismano, kaip kas isgali, taip tas ir puosia savo masinas

sakyciau net gi lb elegantiskas ir moteriskas sprendimas..
tik jau kai taip papuosta masinyte, kasdien kelione turi prasideti ir pasibaigti plovykla, kitaip tai nekaip ziuresis tie kristalai ant kokios murzes :lotoliukas:
kad nelabaim jie apsinesa purvu,masina pati buna purvina,o jie visvien siek tiek blizga:)pvz dabar esant tokiam orui,masinos neploviau jau tiksliai kokia savaite,tai atrodo normaliai:)
Papildyta:
QUOTE(micietta @ 2008 04 13, 00:13)

joooo, kokio draudimo ir kokios apsaugos tokiai masinai reiketu.. na nebent as buciau kokio princo( arba kokio sveicaro) suzadetine
nei apsugos nei draudimo tikrai nereikia:)nes jie yra paprasciausiai akmenukai,vazineju jau metus laiko ir nenulupo nei vieno:)man aisku jei nuluptu labiausiai butu gaila pacios masinos,kad sugadino dazus,o tikrai ne swarovskiu
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 13, 01:37)
o del kainos ir draudimo, pasakysiu kiek realiai man kainuotu zenkliukas - pamatavau, paskaiciavau. taigi...maximum 30 lt

taip kad del pinigu neturejimo kur metyt ir pan jau nebereiktu komentuot
manikiura darant irgi siulo ,,svarovskiais" papuost, uz kuriu vnt ima 50 cnt manikiuristes

o perkant paciom is nagavitos pigiau gaunas

o jei per ebay.com - dar pigiau, tada peleda ir per kapota galima padaryt - piestuku nusipiesi ir kontura apklijuoji
situ stikliuku buna pirkti prie sodros,kaune,dabar nepamenu kokia ten gatve

tik pirmi bandymai klijuoti,nelabai zinok gaunasi