QUOTE(saulute007 @ 2013 05 06, 12:15)
Sveiki. Perskaiciau visus komentarus nuo pirmo puslapio ir tikrai labai ivairios nuomones.
Mane labai sudomino ekologiskas laminatas - sakykit tik ar nebarska kai vaikstai juo? Ar nera tokio garso kad vaikstai kaip per plastmase?
Taip pat idomu suzioti koki paklota geriausia deti ant sildomu grindu norint deti ekologini laminata?
buvau praeita savaite apziureti to eko laminato gyvai. visai nieko ziurisi. pardavejas akcentuoja, kad garso prasme jis salyginai tylesnis uz standartini laminata, nes jo apatine puse ne lygi, o padengta tokiu lyg korio pavidalo tinkleliu. tipo tas reikalas sumazina garsa iki 10 db. tai tas plastmasiskumas jei ir jausis, tai turbut maziau nei ant kazkokio paprastesnio produkto.
paklota jie siulo kazkoki tipo specialu sildomom grindim. kaina bent jau mano nuomone itartinai maza, berods 3 lt/kvadratas. bet gal ir uztenka tokio. nors teko matyt paklotu ir po 14 lt, kurie tipo baisiai garsa sugeria ir sildymui nemaiso, bet tiek aukot paklotui kazkaip rankos turbut nepakils.