6663 kaip užsimaniau silkės
QUOTE(daividija @ 2008 04 24, 21:18)
QUOTE(6663 @ 2008 04 25, 04:38)
QUOTE(6663 @ 2008 04 25, 04:38)
6663 kankini tu mane su ta silke
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 04 24, 16:54)
srove tavo patiekalai tai meno kuriniai net valgyti gaila butu
Kepiausi pusryčiams omletą,viduj lydytas sūris ir ikrai.Valgiau su šv,daržovėmis ir juoda duonyte.Skanu ir sooooooooootu
QUOTE(zebra @ 2008 04 25, 07:15)
Kepiausi pusryčiams omletą,viduj lydytas sūris ir ikrai.Valgiau su šv,daržovėmis ir juoda duonyte.Skanu ir sooooooooootu
QUOTE(zebra @ 2008 04 25, 10:15)
vaje kaip grazu
Sveikutes,
prisiziurejau grozybiu ir valgyt uzsinorejau
as kemsu nevirtus
prisiziurejau grozybiu ir valgyt uzsinorejau
QUOTE(auksegi @ 2008 04 24, 18:58)
o šiuos makaronus prieš tai išvirti reikia, ar kimšti į nevirtus? Gal kas žinot?
Papildyta:
čia kalba eina apie caneloni makaronus
Papildyta:
čia kalba eina apie caneloni makaronus
as kemsu nevirtus
Justina-r
6663-nu sunervinai juodai
is kur dabar man tos silkes gauti?o taip megstu, ruosiaus eiti gelyciu sodinti, o dabar reik i parduotuve eiti per tamsta
ot kokia
Gerai, kad Zebra atejo su savo omletu
,tai gal kaip nors issiversiu ir su kiausiniais.O kita karta, kad atsiklaustumet, pries rodydamos tokius gerius, o tai gali blogai baigtis
as ka tik sulapnojau troskinta jautiena su garnyru. Daug atrodo, bet labai kuda
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 11:06)
Justina-r
is kur dabar man tos silkes gauti?o taip megstu, ruosiaus eiti gelyciu sodinti, o dabar reik i parduotuve eiti per tamsta
ot kokia
,tai gal kaip nors issiversiu ir su kiausiniais.O kita karta, kad atsiklaustumet, pries rodydamos tokius gerius, o tai gali blogai baigtis

na sakiau pietums kepsiu čirvinių blynelių,bet radau mielių,ir iškepiau mielinių blynelių.Prašom vaišintis
[quote=zebra,2008 04 25, 12:11]
na sakiau pietums kepsiu čirvinių blynelių,bet radau mielių,ir iškepiau mielinių blynelių.Prašom vaišintis
Dažnai čia užsuku - bet dabar jau esu priversta pasakyti, ty - pagirti, kad labai gražiai zebra moka papuošti patiekalus
Net seilės tįsta
Ir visos kitos kulinarės - tikros šaunuolės

Dažnai čia užsuku - bet dabar jau esu priversta pasakyti, ty - pagirti, kad labai gražiai zebra moka papuošti patiekalus