
6663 tavo patiekaliukai super atrodo, as irgi pasisoviau, vista kepsiu siandien

as vakar dariau cicinsko kepsnius pagal sita recepta na cia kaip zemaiciu bynai labai panasu, bet labai skanu buvo

Papildyta:
6663 nu jau kiek skanumynu prigaminai
seiles jau tysta


Papildyta:
6663 nu jau kiek skanumynu prigaminai


QUOTE(Gija2 @ 2008 04 30, 12:58)


QUOTE(grranata @ 2008 04 30, 10:46)
kokie papildomi ingriedientai ieitu i grietines padaza? indas turi buti atviras ar uzdaras? pries dedant i orkaite reikia zuvyte apkepti keptuveje ar ne? pariebinti nebijosiu, nes vyras riebiai valgyt megejas 

Toshkinciau uzdaram (priesh baigiant galima ir atidengti:))..Zuvytei tiktu : grietine, daug krapu, cesnako trinto, truputis citrinos sulciu..zuvies prieskoniai ir t.t...Zuvytes nereikia apkepti, o kam..ir taip skaniai ishsitroshkins..

Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2008 04 30, 10:57)
6663 vaizdai neblogi
O sakyk, koks skonis marinuotu kulseliu aluj buna? Niekad negirdejus kad taip galima 


skonis super

Shiaip nebutina marinuoti aluje, paprasciausiai po vakareliu pas mus daznai lieka alaus, tai man idealiai tinka pamarinavimui


Papildyta:
QUOTE(londonas @ 2008 04 30, 14:21)


Papildyta:
QUOTE(justina_r @ 2008 04 30, 14:41)
as vakar dariau cicinsko kepsnius pagal sita recepta na cia kaip zemaiciu bynai labai panasu, bet labai skanu buvo

kaip man skanu tokie patiekalai

10 balu


ACIU 6663 uz patarimus, butinai pasinaudosiu

QUOTE(lineva @ 2008 04 30, 13:48)
Ačiū, o čia įvyniotą į foliją, ar ne
, ar išvis nėra skirtumo nuo to, kiek laiko reikia kepti
sorry už kvailus klausimus, bet su žuvim visai nebendravau iki to laiko, kai pradėjau duoti dukrytei 



Aš kepu pangasijas be folijos, tad apie 20-30 min. o jei su folija kepsi, gali ir trumpiau, nes ji tuomet greičiau išsitroškins. Folijoj ji tokia "šlapesnė" gaunasi.
QUOTE(Mildaja @ 2008 04 30, 18:28)
Aš kepu pangasijas be folijos, tad apie 20-30 min. o jei su folija kepsi, gali ir trumpiau, nes ji tuomet greičiau išsitroškins. Folijoj ji tokia "šlapesnė" gaunasi.
Labai tau ačiū



QUOTE(lineva @ 2008 04 30, 18:48)
Labai tau ačiū
folija buvo pasibaigusi, tai kepiau paprastai, labai skanu iš tikrųjų ir kodėl aš visad kepdavau keptuvėj
, na žuvis man buvo nedraugas, nes MB labai jos nemėgsta, o dabar, kai jau kepu mažei, tai ir pati pavalgau 



MB irgi nelabai mėgsta. Tad kepu kai jo nėra, arba kai labai noriu. Bet taip parastai labai skanu, kai tiesiog iškepi ir tiek.
QUOTE(Srove @ 2008 04 21, 17:49)
Uoj nu imi koki tik nori inda t.y. forma,ar stiklinaite, puodeli, siuo atveju as emiau tokia padazine, ja patepi truputuka aliejumi ir siltus ryzius su saukstu prigrudu gerokai.Po to isverciu.O ryzius verdu tik 10 min. nuo uzvirimo.Po to siltai uzdengiu ir dar 10-15 min. laikau.Vandens kiekis mazdaug perpus su ryziais.Nu tai tiek nuo Aiki Z

O tie makaronai, tai nerealiai atrodo


O tie makaronai, tai nerealiai atrodo

Ačiū

QUOTE(aguonele @ 2008 04 30, 10:57)
6663 vaizdai neblogi
O sakyk, koks skonis marinuotu kulseliu aluj buna? Niekad negirdejus kad taip galima 


Labai skanu

QUOTE(6663 @ 2008 04 30, 17:33)
aciu 6663


Na manau teks ir man kada uzsimarinuoti aluj vistuke
.Aciu uz komentarus mergaites

