Įkraunama...
Įkraunama...

"Tepliojimas"

Pirmąja reikia skaityti dieną, kai prasideda aiškus kraujavimas, kad ir negausius, tamsiu krauju.
Atsakyti
Laba diena. Turiu tokia problemą, kuri varo mus abu su vyru iš proto verysad.gif .
Paauglysteje budavo nereguliarios menesines. vėliau, pradėjus gyventi su vyro ir iki pastojant, viskas susinormalizavo ir ciklas budavo 30-32 dienos. Po gimdymo matinau 2 metus. Nutraukus maitinima, mėnesinės atsirado tik po 3 mėnesių. Jau praėjo daugiau kaip metai, tačiau iki šiol jos nėra reguliarios. Praeitą mėnesį apsidžiaugiau, kad pagaliau jos pasirodė laiku. O šį mėnesį, praėjus 36 dienoms, atsirado tamsiai rudas tepliojimas. Jis tęsiasi jau 6 dienas. Po 2 pirmųjų dienų tepliojimas liovėsi, bet lytinio akto metu pasirodė gausus kraujas. Kas keisčiausia, tuoj pat nutraukus lytinį aktą, liovėsi ir kraujavimas verysad.gif Bet tepliojimas vėl prasidėjo. Net nusipirkau nėštumo testą, nes pirmo nėštumo metu irgi būdavo šokoladinių išskyrų. Tačiau jis neigiamas.
Kas tai galėtų būti? Koks to mistinio kraujo paaiškinimas? Ar tai gali būti liga, ar dar vis neatsistatantis ciklas po ilgo maitinimo? Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Tokio mėnesinių ciklo sutrikimo priežąsčių gali būti daug. Būtina pasirodyti ginekologui, ir šiuos sutrikimus koreguoti.
Atsakyti
Jau kelis kartus prieš menstruacijų pradžią (likus maždaug savaitei) atsiranda tamsių, lyg šiek tiek kraujingų išskyrų - "teplioja". Pačios menstruacijos nepasikeitė, viskas kaip ir visada. Nieko neskauda. Ar tai normalu, ar galiu į tepliojimą nekreipti dėmesio, ar geriau bėgti pas daktarus? g.gif
Atsakyti
Gal tai ir nieko tokio, tačiau būtų gerai pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
laba diena, praeita mėnesi viduri ciklo pradejo teplioti, tepliojio 3 dienas. Nuejau pas ginekologe, nors jau tada baigesi tepliojimas kol priejau pas ja, ji paziurejo mano tepineli sake idealus, nors gimda pamazejus. Tai ji man israse vitaminu moterims su nakvisa. Taciau taip kaip praeita mensi sirgau si jau nesergu, ar gali mano ciklas skaiciuotis nuo tos dienos kaip man tepliojio, gal ten buvo kaip sirgimas ir viskas nusikele??? Nestumo testa dariausi, jis neigiamas.
Atsakyti
Ne, tai greičiausiai buvo pakraujavimas ovuliacijos metu, ir ciklo pradžia to nereikia laikyti.
Atsakyti
Laba diena,Noriu Jūsų paklausti... Neseniai pasibaigė man mėnesinės ir po 4 dienų vėl pasirodė išskyros šokolado spalvos su krauju...Kas tai galėtų būti? Man anksčiau irgi būdavo kas mėnesį bet per ovuliaciją pasirodydavo šokoladinės išskyros,taip kokias 4 dienas.... Man tai jau nusibodo,gal patartumėtė ką daryti?
Atsakyti
Pirmiausiai reikia pasirodyti ginekologui ir atlikti UG tyrimą.
Atsakyti
[CODE]Laba diena,aciu Jums uz kantrybe ir pagalba.Vel noreciau Jusu patarimo.Buvau rasiusi,kad vartojau 3ciklus Duphastona del geltonkunio nep-mo,4cikla nebevartojau nes tiek tebuvo paskirta nors tepimai tik sutrumpejo o ir vaistai velavo(gyvenu Airijoje).4ciklas prasidejo tik po 38d pries tai tepe 8d,(mano ciklas yprastai yra27-30),5ciklas po31d tepe9d.Vaistus turiu ir nezn ka daryti gal vel gerti,kaip manote?Bet as rugpjuti griztu i LT atostogu tai gal palaukti?Taip pat norime pradeti vaikeli vasaros pabaigoje ar man nebus sunkumu pastoti ar persileidimo gresme del siu sutrikimu?Turiu med.issilavinima ir bijau,kad nebutu to ar ano o ir vel busiu svetur.
Dekinga Jums labai![COLOR=blue]
Atsakyti
Pirmiausiai siūlyčiau išsiaiškinti, kokio pobūdžio Jūsų ciklas. T.y. ar vyksta ovuliacija, kiek laiko po jos trunka antroji ciklo fazė. Tą padarysite, matuodama bazinę temperatūrą. Tuomet ir bus aišku, ar nekils problemų pastojant.
Kol matuosite t ,"Duphaston"o negerkite.
Atsakyti
Sveiki, noriu Jusu paklausti....mano menesines budavo reguliarios, negausios ir neskausmingos. ciklas apie 28 d. taciau si karta kazkas atsitiko. paskutines buvo geguzes 27-29d. kai velavo savaite pasidiau nestumo testa- neigiamas. paskui prasidejo tepliojimas tokiu lyg sukresejusiu krauju.kelias dienas patepliojo ir nustojo. ar tai traktuoti kaip menesines? ar tureciau nerimauti ir begti pas gydytoja?

is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti