Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(slyva @ 2008 05 08, 18:36)
As tai nelabai bijau, net truputi dziaugiuosi, kad sian pinigu sutaupiau laugh.gif Galesiu juos dabar isleisti perlaikymui laugh.gif
Ai, nebijok, viskas bus gerai  thumbup.gif Jei ne sikart, tai kitakart tikrai  mirksiukas.gif Bet linkiu, kad pasisektu sikart  4u.gif

ačiukas 4u.gif
o kito karto jau nebenorėsiu, perdaug atsikankinau tiek sykių neišlaikydama, kad vos vos prisiverčiau vėl laikyti
Papildyta:
kai privažiuoji statų ar 45 laipsnių parkavimą, kada tiksliai reik susukt vairą į kairę?

ir dėl lygiagretaus. kai pamatau tą kampą, ištiesinu vairą ir važiuoju tiesiai. ką tiksliai pamatyt turiu, kad jau sukčiau į kairę vairą?
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 05 08, 19:43)
kai privažiuoji statų ar 45 laipsnių parkavimą, kada tiksliai reik susukt vairą į kairę?

Jei turi omeny i kaire tiek kad issitiesinti, tai kai matai, kad tarp liniju atsistojai lygiagreciai.
ir dėl lygiagretaus. kai pamatau tą kampą, ištiesinu vairą ir važiuoju tiesiai. ką tiksliai pamatyt turiu, kad jau sukčiau į kairę vairą?

susuki vaira i kaire, kai gairele matai ties desiniuoju valytuvu ties viduriu.

jei neteisingai, pataisykit mane, man irgi reikia zinot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 05 08, 18:51)
Jei turi omeny i kaire tiek kad issitiesinti, tai kai matai, kad tarp liniju atsistojai lygiagreciai.

susuki vaira i kaire, kai gairele matai ties desiniuoju valytuvu ties viduriu.

jei neteisingai, pataisykit mane, man irgi reikia zinot  rolleyes.gif

dėl pirmo turėjau omeny, kada reik susukt vairą į kairę prieš pastatant į garažą. na ar reik, kad mašinos pats priekis būtų prie pat ten to stulpelio, ar dar daugiau pavažiuot į priekį ir tada suskt???
Atsakyti
na va vakar taip bijojau, negeros nuojautos apimta, dar ryte dvejojau važiuot ar ne, bet visgi nuvažiavau ir nesigailiu, nes šį kartą išlaikiauuuu clap.gif clap.gif clap.gif

iki šiol dar negaliu patikėt, labai džiaugiuos clap_1.gif

Atsakyti
sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Valioooo 4u.gif Sveikijam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 05 09, 12:22)
sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2008 05 09, 12:23)
Valioooo  4u.gif Sveikijam  mirksiukas.gif

ačiukas, merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as sveikinu thumbup.gif
Tikiuosi ir man ryt pasiseks biggrin.gif
Beje, is kelinto karto pajamei?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 05 09, 12:57)

ačiū 4u.gif
tikiuos pasiseks, didžiausios sėkmės 4u.gif

net gėda sakyt, bet tik iš penkto išlaikiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 05 09, 12:12)
na va vakar taip bijojau, negeros nuojautos apimta, dar ryte dvejojau važiuot ar ne, bet visgi nuvažiavau ir nesigailiu, nes šį kartą išlaikiauuuu  clap.gif  clap.gif  clap.gif

iki šiol dar negaliu patikėt, labai džiaugiuos  clap_1.gif

sveikinu 4u.gif

QUOTE(slyva @ 2008 05 09, 12:57)

nebijok, atsipaliduok ir išlaikysi mirksiukas.gif sėkmės ryt ...
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 05 09, 13:12)
na va vakar taip bijojau, negeros nuojautos apimta, dar ryte dvejojau važiuot ar ne, bet visgi nuvažiavau ir nesigailiu, nes šį kartą išlaikiauuuu  clap.gif  clap.gif  clap.gif

iki šiol dar negaliu patikėt, labai džiaugiuos  clap_1.gif

SVEIKINU assa.gif friends.gif

Nu blyn kaip užpavydėjau frusty.gif
Atsakyti
Gardee, o tu išlaikei nes idealiai pravažiavai, ar tiesiog gera nuotaika egzaminuotojo buvo? biggrin.gif Papasakok visą istoriją mirksiukas.gif
Atsakyti