Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 05 11, 20:04)
laisvės prospekte dirba. pati ten atsiėmiau pirmadienį rolleyes.gif

aaa, na nebent ten smile.gif
Atsakyti
man kažkaip atrodo, kad dauguma ten ir atsiima, juk tas kitas punktas užkampy totaliam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 11, 21:35)
man kažkaip atrodo, kad dauguma ten ir atsiima, juk tas kitas punktas užkampy totaliam rolleyes.gif

tai ir as ten vaziuosiu pasiimti, nes bent jau visuomeniniu transportu lengvai pasiekiamas biggrin.gif
kas sekanti is musu tarpo laiko? uz ka kumscius reikes laikyti? ax.gif
Atsakyti
as antradieni laikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 11, 20:35)

na aš ne iš Vilniaus, tai lauksiu antradienio ir tai nežinia ar jau bus
Papildyta:
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 11, 20:44)

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 11, 21:44)

Sekmes!!! mirksiukas.gif
Lauksim ziniu ir istorijos bigsmile.gif
Atsakyti
as tai jau nusiteikus neislaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 11, 22:23)
as tai jau nusiteikus neislaikyti biggrin.gif

Baik baik, net negalvok apie tai. Nesveika ir pernelyg savim pasitikėti, bet nusiteikti nesėkmei irgi nereikia.
Pažiūrėk kiek čia mūsų už tave kumščius pasiruošę laikyti rolleyes.gif
Tau pasiseks thumbup.gif
Atsakyti
Aš labai bijau aikštelės. Tai dar savaitė man iki egzamino liko, bet jau visai man neramu doh.gif turiu tokį kvailą klausimėlį. blush2.gif Ar aikštelėj reikia visą laiką būti nuleidus žemyn šoninį veidrodėlį kur keleivio pusėj? Ar kada tiksliai jį nuleisti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 05 11, 10:47)
Ziuriu eina prie VW. Parode kaip viskas reguliuojasi, jungiasi ir pan.

nu koks molodiec thumbup.gif kiti gi sėdi ir žiūri tylėdami, kol pats viską susirasi mašinoj, kurioje gal pirmą kartą gyvenime sėdi mad.gif
Atsakyti
Islaikiau sestadieni teorija, dabar lauksiu praktikos birzelio 6 blush2.gif . Kiek ziurejau po egzamino i vaziavusius aiksteleje, tai merginoms prastai sekesi verysad.gif . Keturioms liepe islipti ir toliau net netese egzamino. O dar kokie 6 masiniukai i gatve isvaziavo. Pasiziurejus tikrai nejauku pasidare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 05 12, 11:39)
Aš labai bijau aikštelės. Tai dar savaitė man iki egzamino liko, bet jau visai man neramu doh.gif turiu tokį kvailą klausimėlį. blush2.gif Ar aikštelėj reikia visą laiką būti nuleidus žemyn šoninį veidrodėlį kur keleivio pusėj? Ar kada tiksliai jį nuleisti?  unsure.gif

Nežinau kaip ten su jų reikalavimais, bet aš vis tą veidrodėlį nuleisdavau prieš pratimą. Ir ne tik keleivio pusėj, bet savo taip pat. Mane bent jau taip mokė. Klaipėdoj kai laikai, tai aikštelėje mašinos nosimis į sieną stovi, pats galu išvažiuoji, apvažiuoji tokį ratuką ir į riboto ploto aikštelę varai. O jau kai privažiuoji prie kito pratimo, kur reik žiūrėt į linijas ir gaireles, va ten ir nusileidžiu veidrodėlius. Nes kai pirmą kartą tik įsėdus norėjau juos nusileist, tai egzaminuotojas papurtė galvą. Davė suprast, kad ne laikas dar. Kai padarai du pratimus, lipi ant estakados, po to sustoji kur nurodo egzaminuotojas ir turi pasiruošti važiavimui į miestą. Tai yra veidrodėlius visus susireguliuoti (nepamiršk galinio vaizdo), diržą pasitikrink, šviesas.
Aš pavyzdžiui anksčiau net nežinojau, kad diržą neužtenka prisisegti. Jį reikia dar ir užtvirtinti. Tai yra tą dalį kuri per liemenį reik patraukt, kad užsifiksuotų.
Atsakyti