QUOTE(litavkasam @ 2008 05 12, 11:39)
Aš labai bijau aikštelės. Tai dar savaitė man iki egzamino liko, bet jau visai man neramu

turiu tokį kvailą klausimėlį.

Ar aikštelėj reikia visą laiką būti nuleidus žemyn šoninį veidrodėlį kur keleivio pusėj? Ar kada tiksliai jį nuleisti?
Nežinau kaip ten su jų reikalavimais, bet aš vis tą veidrodėlį nuleisdavau prieš pratimą. Ir ne tik keleivio pusėj, bet savo taip pat. Mane bent jau taip mokė. Klaipėdoj kai laikai, tai aikštelėje mašinos nosimis į sieną stovi, pats galu išvažiuoji, apvažiuoji tokį ratuką ir į riboto ploto aikštelę varai. O jau kai privažiuoji prie kito pratimo, kur reik žiūrėt į linijas ir gaireles, va ten ir nusileidžiu veidrodėlius. Nes kai pirmą kartą tik įsėdus norėjau juos nusileist, tai egzaminuotojas papurtė galvą. Davė suprast, kad ne laikas dar. Kai padarai du pratimus, lipi ant estakados, po to sustoji kur nurodo egzaminuotojas ir turi pasiruošti važiavimui į miestą. Tai yra veidrodėlius visus susireguliuoti (nepamiršk galinio vaizdo), diržą pasitikrink, šviesas.
Aš pavyzdžiui anksčiau net nežinojau, kad diržą neužtenka prisisegti. Jį reikia dar ir užtvirtinti. Tai yra tą dalį kuri per liemenį reik patraukt, kad užsifiksuotų.