Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(comep @ 2008 05 13, 12:34)
console.gif pazystamas jausmas
as ir regitros nekenciu ir i ten grizti nenoriu gun_bandana.gif
tik siaip negaliu pasiduoti,taigi nosis aukstyn  mirksiukas.gif

o as pasiduosiu tikrai gryst nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 13, 12:37)
o as pasiduosiu tikrai gryst nenoriu schmoll.gif

baik tik,jau as lepse ir mizne esu pati didziausia ir tai esiu kaip i kara koki...
nu nenoriu,tik nervas ima stresas papildomas bet eisiu
ai velniop-prarasiu tik lt papildomu,as taip bandau optimizmo sau isipusti
ir tu susiimk,praeis tas pyktis del neislaikymo po kiek dieneliu ir gal pasikeis mintys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 05 13, 13:40)
baik tik,jau as lepse ir mizne esu pati didziausia ir tai esiu kaip i kara koki...
nu nenoriu,tik nervas ima stresas papildomas bet eisiu
ai velniop-prarasiu tik lt papildomu,as taip bandau optimizmo sau isipusti
ir tu susiimk,praeis tas pyktis del neislaikymo po kiek dieneliu ir gal pasikeis mintys  mirksiukas.gif

kad as ten jau gryst visai nenoriu schmoll.gif tokia kvaila klaida padariau, visgi nervinimasis daro savo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MysticWoman: 13 gegužės 2008 - 12:43
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 13, 13:42)
kad as ten jau gryst visai nenoriu schmoll.gif tokia kvaila klaida padariau, visgi nervinimasis daro savo  doh.gif

na viena karteli as pravaziavau viska,grizau i regitra ir tadam-egzaminas neislaikytas..kita karta pati vepla T per linijas ir bokstelius 'pradroziau'...
nu kvaisa nu...
jau praejo gal puse metu jei ne daugiau po mano sturmu ir vis dar alergija po tokiu egzaminu lotuliukas.gif
bet EISIU kol as regitra arba ji mane pribaigs
nosi aukstyn mirksiukas.gif
Atsakyti
o as masinai uzkisau kaip as jos nepastebejau doh.gif
Atsakyti
oi, merginos, nepasiduokit. po savo laikymų istorijos kiek kartų maniau spjausiu į viską, pykino nuo tos Regitros, grįžt nenorėjau, bet žinojau, kad teks pabaigt, kas pradėta, taigi tas negeras jausmas po kelių dienų šiek tiek nurims.. 4u.gif

tikrai neverta pasiduot, žinau, kad sunku, bet poto tik šypseną kels visi tie prisiminimai apie Regitrą, kaip man dabar biggrin.gif tiek išverkta, išnervuota, o dabar jau šypseną kelia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 13, 12:55)
o as masinai uzkisau kaip as jos nepastebejau doh.gif

priešpaskutinį kartą ir aš tokią klaidą padariau blush2.gif nepastebėjau kažkaip tos mašinos, ir tada kai mynė ant stabdžio tas regitrininkas, užtat kitą sykį išmokau būti super atidi sukdama iš šalutinio
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 05 13, 13:59)
oi, merginos, nepasiduokit. po savo laikymų istorijos kiek kartų maniau spjausiu į viską, pykino nuo tos Regitros, grįžt nenorėjau, bet žinojau, kad teks pabaigt, kas pradėta, taigi tas negeras jausmas po kelių dienų šiek tiek nurims..  4u.gif

tikrai neverta pasiduot, žinau, kad sunku, bet poto tik šypseną kels visi tie prisiminimai apie Regitrą, kaip man dabar  biggrin.gif tiek išverkta, išnervuota, o dabar jau šypseną kelia  mirksiukas.gif
Papildyta:

priešpaskutinį kartą ir aš tokią klaidą padariau  blush2.gif nepastebėjau kažkaip tos mašinos, ir tada kai mynė ant stabdžio tas regitrininkas, užtat kitą sykį išmokau būti super atidi sukdama iš šalutinio

ir man kaip dave ant stapdziu, susinervavo jis lb biggrin.gif uzsiregistravau kitam kartui bet sakau kazin ar nueisiu.
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 13, 14:01)
ir man kaip dave ant stapdziu, susinervavo jis lb biggrin.gif uzsiregistravau kitam kartui bet sakau kazin ar nueisiu.

nueik nueik
teprarasi litukus
ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 05 13, 14:23)
nueik nueik
teprarasi litukus
ir viskas  mirksiukas.gif

man labiau nervu gaila nei litu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 13, 14:32)

neimk taip i galva
nors lengva man sakyti-paciai durni debeseliai uzplaukia
o tu sau isiteik kad prarasi TIK litukus,jokiu nervu lasteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 05 13, 14:32)

turiu teises gal dvi savaites, bet vis prisimenu kaip nervu budavo gaila, o jau litukai budavo paskutinej vietoj.

Islaikiau is penkto karto, oj privargau. Trys kartai buvo nesekmingi vilniuj, paskui ryzausi laikyti telsiuose, kadangi netoli nuo ten gyvenu, tai pamaniau ten jau bus lengva. Ten laikiau ketvirta karta nesekmingai, o penkta jau islaikiau.

Laikydama visa laika aikstelej susimaudavau, ir tai paskutinysik vos issukinejau statmenai, jau maniau bus sakes, regitrininkas islipo patikrino-vaziuojam i miesta. O jau mieste baika, ten gal trys sviesoforai, visur pagrindiniu keliu.

Jau kai paklausiau ar islaikiau, nuo teigiamo atsakymo vos neapsiverkiau. I regitros logotipo ne matyt daugiau nenorejau. Zodziu nervu tai kainavo...

Merginos laikykites, vis tiek islaikysite!!!
Atsakyti
merginos, nenuleiskit rankų ir nosyčių - su regiros berniukais bendraudamos prarasit tik litukų ir svorio, užtat koks bus kaifas, kai pasakys 'eikit fotkintis' user posted image
Atsakyti