Įkraunama...
Įkraunama...

INDIGO vaikai

Ar teko ką nors girdėt apie INDIGO vaikus ?
O gal Jūsų vaikas - INDIGO ? smile.gif



Penktadienį vasrio 13d 19 valanda
bus paskaita Indigo Vaikai .
Pasakos Armeno Thougu iš Estijos. Jis labai aiškiai ir grąžiai kalba rusiškai .
Tokią paskaitą jis skaitė Valdorfo mokykloje. Kas buvo tiems labai patiko


Adresas : Kalinausko 9 (Kampinis namas su Tauro gatve)
Vilniaus keliautojų klubo patalpose. )
Telefonas pasiteiravimui : 8 615 10005 Arturas

Tiems kas nieko nėra girdėjęs apie INDIGO vaikus :
Ištraukos iš straipsnis "Dialoge"
"Ne šios planetos gyventojai"


Šie vaikai ne tokie kaip visi.Gimdytojus jie kartais žavi, kartais jaudina, bet dažniausiai erzina.
Jų fantazijos užtektų visam tuzinui fantastinių filmų.

Jeigu suaugusieji galėtų bent nujausti, kokie talentingi būna šie iš pirmo žvilgsnio išsiblaškę
ir “nevykę” vaikai, ir kiek nedaug reikia, kad jų gabumai pasireikštų ir išsiskleistų visu ryškumu…
Svarbiausia - nepraleisti momento.


Tiems kas skaitot angliškai :
http://www.indigochild.com]http://www.indigochild.com

Tiems kas rusiškai :
http://www.indigochild.narod.ru]http://www.indigochild.narod.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 09 sausio 2006 - 20:11
Truputeli apie INDIGO vaikus

Indigo vaikai – tai naujoji vaikų karta, kurios didžiają dalį šiandien sudaro aštuonmečiai ir jaunesni. Nuo kitų vaikų juos skiria unikalios elgesio ypatybės. \"Indigo\" pavadinimas nurodo nuo auros sklindačia Gyvenimo Spalvą, bei reiškia, kad žmogus turi Trečiosios Akies Čakrą. Trečioj akis žmogui suteikia telepatinių, parapsichologinių sugebėjimų, bei intuiciją. Indigo vaikai yra nepavaldūs autoritetams, originalūs, individualistai, gabūs, talentingi, nepaprastai emocingi, kartais itin jautrūs ir trapūs. Šie vaikai yra išmintingesni už bendraamžius, vieni jų būna labai įsijaučiantys ir užjaučiantys, kiti - labai šalti ir abejingi.
Indigo vaikai ateina į šį pasaulį su sunkiu iššūkiu – nugalėti. Jų itin aukštas jausmingumas yra sunkiai suprantamas ir vertinamas šios savybės neturinčių tėvų. Vaikystės metais ir net suaugę, Indigo žmonės nelengvai prisiderina prie įvairių sistemų, bei disciplinų. Turimos savybės padeda įvykdyti didelius užmojus, pavyzdžiui, tokius, kaip mokymo sistemos pakeitimas. Indigo vaikui gyventi nebus lengva, nes jis turi misją – šie vaikai atėjo tam, kad pakeltų mūsų planetos vibraciją
Jeigu jūsų vaikas gimė po 1992 metų, yra didelė tikimybė, kad jis – Indigo. Apie 85% ir daugiau vaikų, gimusių 1992aisiais ir vėliau, apie 90% 1994aisiais ir vėliau, ir ~95% dabar gimusių vaikų, YRA Indigo vaikai! Tačiau tai nereiškia, kad žmogus negali būti Indigo, jei gimė anksčiau, nei 1992m. Yra žinoma, kad Indigo gimdavo jau 8-ąjame dešimtmetyje. Tik tuomet jų gimdavo žymiai mažiau, nei dabar.


Nejaugi nei pasvienus nera tokiu vaiku ?!
Atsakyti
labai jau abstraktusa kriterijai nustatyti ar vaikas indigo, ar ne...
o gal atliekami kazkokie testai,norint tai nustatyti?
Atsakyti
Truputuka iš
http://www.indigochi.../newsbytes.html

ТОЛЬКО ПОСЛУШАЙТЕ: (Источник: журнал Time , Даниель С. Леви; 31 мая 1999; стр. 103;) http://www.time.com

"Государственные отчеты по исследованию детей в Вашингтоне показывают, что у детей гораздо меньше вероятность подвергнуться риску забеременеть, бросить школу или начать принимать наркотики, если они чувствуют, что у них есть возможность поделиться мыслями с доверенным взрослым. Некоторые сообразительные родители поддерживают связь с детьми выключая радио (во время езды в автомобиле) и втягивая их в разговор на время всего дооолгого пути от школы до спортивной площадки или музыкальной школы... Исследования Проекта по Транспортной Политике показывают, что обычно мамы проводят более часа в день везя детей в машине..."



КАК ОПРЕДЕЛИТЬ ДЕППРЕССИЮ У РЕБЕНКА : (Источник: журнал Time, овард Чуа-Еон; 31 мая, 1999; стр. 47;) http://www.time.com

"Ключевой момент, чтобы это обнаружить - это резкие изменения в поведении подростка. Другим "красным флагом" считается:

Сложность в поддержании взаимоотношений: Может стать антисоциальным, порвать с друзьми или отказыаться принимать участие в школьных или семейных мероприятих.
Пониженная физическая активность: Может страдать от вялости, аппатии или чувствоватсеб обузой дл окружения.
Нездоровые или суицидальные мысли: Может разыскивать игры, музыку, картины или книги на тему смерти.
Низкая самооценка: Может чувствовать, что он ничего не стоит и его ровесники, учителя и семья осуждают его.
Саморазрушающее поведение: Может нанести вред собственному телу, напрмер, расцарапать себя ногтями до крови.
Проблемы в школе: Могут снизиться оценки или усилиться хулиганство в классе.
Изменения характра сна: Может быть беспокойным ночью или засыпать днем.
Дошкольники

Частые необьяснмые желудочные, головные боли или усталость. Сверхактивность или чрезмерная беспокойность. Грустный внешний вид. Низкая переносимость фрустрирующих ситуаций. Раздражительность. Потеря удовольствия от деятельности. Тенденция рисовать мир жестоким."



Atsakyti
Turiu dvi indigo mergickas clap.gif , kai kur nors aplink praslysta uzuominos apie trecia, ketvirta ir tt. zmonos akys pasidaro stiklokvadratines ir prasideda konvulsiskas galvos makalavimas.. laugh.gif

Siaip man patinka smile.gif
Atsakyti
Apie tuos vaikus jau senai žinau, na ir kas? Tai tas pats jog mokinys imtu mokyti mokytoją, nieko jam ne pasakysi ir nieko neišmokysi, jis pats žino ko jam reikia ir požiūris į gyvenimą pas toki svetimkūnį visiškai kitoks. Pirmoje klasėje ilgai teko tėvams su mokytoja aiškinti, jog per pamokas reikia sėdėti ir negalima bet kada išeiti. Žinot, tai visižkas apsurdas, kodėl privalu kažkaip elgtis?... Vot toks ir dar daugiau visas gyvenimas. Privalai pastoviai būti atydus, sąmoningas ir užsidares savyje, gyventi tarp kurčių ir aklų. Bet pasaulyj viskas prasminga, todėl ir šitas visuomenės ingridientas turi savo paskirtį.
Čia kažkas apie čiakras kalbėjo, taip, kaip jį išmokė taip jis pakalbėjo, tipo kažkokia čakra yra, paistalai. Jos visos yra ir kuo puikiausiai funkcionuoja, tai nieko įpatingo ir nereikia iš to kažką išpūsti, čia matyt toks žmonių tipas, kurie pučia musei į užpakali ir iš jos daro dramblį. Tai va, kas dėl tų čiakrų, jos ne tik turi funkcionuoti, bet tai irankiai, kurių pagalba gali manipuliuoti žmogumi, žmonių grupe ar visuomene. Noriu duoti suprasti, jog nesikištumėte į jų, tų vaikų, pažinimo techniką ir priemones, kitaip prarasit tokį vaiką visiems laikams, nes jis ne tik užvers nuo jūsų savo pasaulį, bet ir išnyks iš jūsų akiračio, nes šeima tai tik socialinis vienetas ir individas nėra šeimos dalis ir juo labiau jos nuosavybė. Todėl jo nesugraudins namiškių ilgesys ar prisirišimas ir nesustabdys pareiga tėvams, šeimai, visa tai ne tikra, tai visuomenės padarinys, burbulas.
Jie labai ryškiai jaučia aplinką ir juos supančius žmones, jeigu reikia pasirinkti su kuo bendrauti ar bendradarbiauti, tai rinksis vertindamas tik žmogaus vidines savybes, bet koks spaudimas iš išorės, tipo giminaitis, draugas ar panašiaii, beprasmis. Kolkas jie visuomenėje atsiskyrėliai, keistuoliai. Bet tai tik kolkas, epochos dvasia diktuoja visai ką kitą, ne šeip jie, indigo vaikai, šiame pasaulyj.
Atsakyti
"Indigo vaikai", tai tik terminas apibudinantis kitokius, turinčius bendrus bruožus, individus. Jei rašoma kada juos pastebėjo, tai dar nereiškia jog būtent tada jie ir atsirado. Jie pripažystami tol, kol dar vaikai, tik pradėjus pasireikšti individualybei, indigo iš kart išbraukiamas iš visuomenės, juom domimasi, atsargiai bendraujama ir labai retai jiems pritariama, pritariama tik apmastymų lygyje, ne daugiau. Jauties kaip žvėryne, tik kas čia givulys?
Atsakyti
QUOTE (ram @ 2004 06 23, 12:13)
"Indigo vaikai", tai tik terminas apibudinantis kitokius, turinčius bendrus bruožus, individus. Jei rašoma kada juos pastebėjo, tai dar nereiškia jog būtent tada jie ir atsirado. Jie pripažystami tol, kol dar vaikai, tik pradėjus pasireikšti individualybei, indigo iš kart išbraukiamas iš visuomenės, juom domimasi, atsargiai bendraujama ir labai retai jiems pritariama, pritariama tik apmastymų lygyje, ne daugiau. Jauties kaip žvėryne, tik kas čia givulys?

kitokius, turincius bendrus bruozus, individus. kuo pasireiskia kitoniskumas?
Atsakyti
O va aš supratau kas norėta pasakyt. Turbūt gerai miegu. rolleyes.gif

Tik suprantu, kad kitoms ši tema neįsipaišo..man iš pirmo karto irgi "nedaėjo", tačiau skaičiau įdėmiai kelis kartus ir supratau..jei teisingai aišku..nežinau, gal ir ne taip aš čia interpretuoju viską. rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek suprantu tai hyperaktyvus ir savo sugebejimais lenkiantys savo bendraamzius vaikai. Panasu, kad problema tame, jog jie yra uzdaresni, turintys neeiliniu sugebejimu ir del to juos sunkiau suprasti suaugeliams ir t.t.
Bet as manau, kad nieko cia naujo, kadangi viskas vystosi ypatingai greitai ir kiekviena nauja karta turi ismokti daug daugiau uz pries tai buvusia, taigi greiciausiai ir mes buvom greitesni uz savo tevus, tik ne taip pastebimai.
ar as cia visai i pievas, ka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 02 vasario 2008 - 20:40
Grai, pamėginsiu plokščiame tekste kažkaip tai apibudinti, tik prašymas, nepulti į kraštutinumus vertinant.
Paprastai vaikai yra visuomenės dalis ir pagrinde šeimos narys be kurios jis jaučiasi nelaimingas. Taip mus auklėja, to moko nuo pat mažumės: šeima, darželis, mokykla, studijos, šeima, darbas, kriošena, karstas. Šitas eiliškumas paprastai yra suformuotas nuo pat gimimo. Indigo požiuriu tai apsurdas. Jis jaučia jog gyvenimas toli gražu ne toks, bet... kaip jam išbalansuoti tarp to ko jį moko ir kokioj visuomenėj gyvena ir tarp to kaip būtent jis supranta gyvenimą? Tai visiškai skirtingi požiūriai. Kaip pavizdį išsivaizduokite tokį vaizdelį: - jūs žiūrite į veidrodį ir jame atsispindite ne tik jūs, bet ir visas kitas jus supantis pasaulis. Kažkuria akimirka jūs suvokiate, jog jis kažkoks ne toks, kažkas jame ne taip, ištiesiate ranką, apčiuopiate veidrodžio kraštą ir kilsterėje jį pažvelgiate į kitą jo pusę. Ir jūs tada suprantant, jog visas iki šiol matytas veidrodyje gyvenimas netikras, tai tik iliuzija, kuria jums bruka nuo pat mažų dienų, o iš tikrojo beliko tik vinukas sienoj, ant kurio ir laikosi visa ta iliuzija. Tai va, indigo gyvena butent tuo pasauliu, kuris yra kitoj pusėj iliuzinio veidrodžio, bet dėl jo tai nėra tik vinukas sienoje, jis jį mato pilna realybės ir prasmės pripildytą gyvenimą. Jo tikslas parodyti šitą tikrą pasauli. Manau aišku iš kur pas indigo toks keistas mastymas?
Atsakyti
patarkit, ar mano vaikas 6metų - indigo, jeigu vieną dieną paėmiau ir pakeičiau balsą, tokį panašų kaip iš multiko kiaulė taupyklė " sūrį, sūrį lauk iš čia..."
na ji ir patikėjo, jog į mane atsivertė ta kiaulė taupyklė ir dabar tiki, bliamba jau pradėjau manipuliuot ja tongue.gif
jeigu tik neklauso, tuoj tą balsą padarau ir mygom žaislai sudėti, kambarys sutvarkytas, sauskelnės atneštos, į parduotuvę nubėgta ir t.t
tik jau užduoda klausimų kodėl ta kiaulė taupyklė neateina, kai kitų žmonių būna, iš kur aš sužinau ką ta kiaulė taupyklė jai sakė, nu vienžo , baigia prigriebti laugh.gif toks kratulys juoko viduj ima negaliu laugh.gif
Atsakyti