Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu pasitikrinti krūtis

O nemokamai t.y. su siuntimu Vilniuje momogramas daro tik Centro poliklinika? g.gif
Gal galite ten kokį mediką rekomenduoti, pas ką geriau registruotis? Ar ten tik 1 tėra?

O Santariškėse kaip suprantu tik privačiai galima?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
kur kaune galima kokybiskai (geriau gal privaciai - nenoriu laukti) apsilankyti pas mamologa? kiek ieskau, niekur negaliu rasti g.gif ir kokios mazdaug yra konsultaciju kainos?
noriu profilaktiskai pasitikrinti, tai tikriausiai siuntimo i klinikas man seimos gyd neduos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bordini: 20 sausio 2011 - 08:28
as buvau Centro poliklinikoj pas KUBICKAJA, rado tipo padidejusi limfmazgi, paskui isgirdau, kad ji buna ir neteisi, kalbejau dar trumpai su Ttutkum, jis ja siaip kaip gera specialiste laiko...nu va, bet as dar nuvariau pas Balni, labai patiko, nuodugniai apziurejo, sake, kad tikrai ne limfmazgiai, o cista, nu va...Eisiu pas si gydytoja tik.Jis ir Antakalny dirba.O Seskinej irgi lyg yra mamologai.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2010 07 14, 14:56)
As tai buvau pas Petrauska .Likau patenkinta.Jis dirba privaciai ir Klaipedoj miesto ligoninej.
http://www.nefrida.lt/?lt=1164176381


ligonineje cia liepojos gatveje? o gal zinote kaip tiesiogiai pas ji patekti..... niekur nerandu telefono,apart bendro registracijos, ir isvis nerandu gydytojo pavardes bendrame saite kokiame skyriuje jis dirba, onkologijos?
Atsakyti
Kur Kaune galima atlikti krutu echoskopija, greitai, kad laukti nereiketu ir pas gera gydytoja? Gal kas zino kaip gydytoja bartuskaite, kur ir kada ji priima?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2011 04 04, 14:24)
Kur Kaune galima atlikti krutu echoskopija, greitai, kad laukti nereiketu ir pas gera gydytoja? Gal kas zino kaip gydytoja bartuskaite, kur ir kada ji priima?

Jeigu neklystu Bartuskaite dirba Kildos klinikoje (Ortoped Techn,Savanoriu pr pastate).Pasiskambinkit ir pasiklauskit 4u.gif
Atsakyti

Tik neeikit mergaitės į Grybo gatvę-pinigų melžimas. Visą laiką eidavau pas gyd. Tutkų Baublio g. Turiu pagal jį dvi mažas cistas. Sakė, jei didės, tai punktuosim. Mes jas jau 6 metus stebim-sumažėjo ir tiek. Bet vat nutariau nueiti pas Petraitienę į Grybo g. Nusirengiau, apžiūrėjo, sako-pas jus čia ne cistą, o adenoma-reikia punktuot, ar sutinkat? Kaip nesutiksi? Po to sako, pas jus skydliaukė padidėjusi-reikia echoskopijos, visos bėdos nuo to. Nuėjau prie echoskopijos kab.-sėdi 5 žmonės- pralaukiau 40 min. Rezultatas- skydliaukė gražiausia, kruty- panašus į adenoma darinys(kaip jinai prieš tai ir parašė), antro, kuri visą laiką matė Tutkus net gi nerado. Grįžau pas Petratienę, prie jos kab. sėdėjo dar 5 taip pat grįžusios su tyrimais mergaites-pralaukiau dar 30 min. Pakliuvus pas gyd. paaiškėjo, kad biopsijos rezultatas jau yra(keista, kaip čia taip greitai)-viskas gerai. Kadangi Tutkus mano adenoma tiek metu negydė reikia iš Vokiečių vaistinės nupirkti vaistus ir tepalą, kurie net LT neregistruoti, bet kainuoja panašiai, kaip ir konsultacija Grybo g. Bet jie vis vien nepadės, kadangi adenomos gydymas-tik operacija. Taigi, po 3 mėn. būtinai reikia pakartotinai pasirodyti ir spręsim, ką daryt. Dar klausė, kada buvau pas ginekologė -sakau vakar, viskas gerai. Patikslino, ar darė echoskopiją, pasakiau, kad ne. Tai sako, tai čia dar neaišku, ar gerai, nes be echoskopijos nieko nepamatysi. Tai keista, kad dar nepasiūlė pas jų ginekologą nueiti. Reziume- 1)dabar nežinau kam tikėt ar Tutkui ar Petraitienei, 2)be reikalo išleisti pinigai biopsijos paėmimui, tyrimui ir skydliaukės echo.3)sugaišiau 2,5 val. ir išleidau 360Lt(su ligonių kasų kompensacija), kai pas Tutkų bučiau sumokėjusį 100 Lt ir padarytų viską per 10 min.
Atsakyti
QUOTE(julija0001 @ 2011 05 13, 13:51)
Tik neeikit mergaitės į Grybo gatvę-pinigų melžimas. Visą laiką eidavau pas gyd. Tutkų Baublio g. Turiu pagal jį dvi mažas cistas. Sakė, jei didės, tai punktuosim. Mes jas jau 6 metus  stebim-sumažėjo ir tiek. Bet vat nutariau nueiti pas Petraitienę į Grybo g. Nusirengiau, apžiūrėjo, sako-pas jus čia ne cistą, o adenoma-reikia punktuot, ar sutinkat? Kaip nesutiksi? Po to sako, pas jus skydliaukė padidėjusi-reikia echoskopijos, visos bėdos nuo to. Nuėjau prie echoskopijos kab.-sėdi 5 žmonės- pralaukiau 40 min. Rezultatas- skydliaukė gražiausia, kruty- panašus į adenoma darinys(kaip jinai prieš tai ir parašė), antro, kuri visą laiką matė Tutkus net gi nerado. Grįžau pas Petratienę, prie jos kab. sėdėjo dar 5 taip pat grįžusios su tyrimais mergaites-pralaukiau dar 30 min.  Pakliuvus pas gyd. paaiškėjo, kad biopsijos rezultatas jau yra(keista, kaip čia taip greitai)-viskas gerai. Kadangi Tutkus mano adenoma tiek metu negydė reikia iš Vokiečių  vaistinės nupirkti vaistus ir tepalą, kurie net LT neregistruoti, bet kainuoja panašiai, kaip ir konsultacija Grybo g. Bet jie vis vien nepadės, kadangi adenomos gydymas-tik operacija. Taigi, po 3 mėn. būtinai reikia pakartotinai pasirodyti ir spręsim, ką daryt. Dar klausė, kada buvau pas ginekologė -sakau vakar, viskas gerai. Patikslino, ar darė echoskopiją, pasakiau, kad ne. Tai sako, tai čia dar neaišku, ar gerai, nes be echoskopijos nieko nepamatysi. Tai keista, kad dar nepasiūlė pas jų ginekologą nueiti. Reziume- 1)dabar nežinau kam tikėt ar Tutkui ar Petraitienei, 2)be reikalo išleisti pinigai biopsijos paėmimui, tyrimui ir skydliaukės echo.3)sugaišiau 2,5 val. ir išleidau 360Lt(su ligonių kasų kompensacija), kai pas Tutkų bučiau sumokėjusį 100 Lt ir padarytų viską per 10 min.

Operuotis visada manau suspesi.. man panasi situacija buvo, rado krutyje kazkoki guzeli, iskart operuoti, sakau na jau ne! Tai va jau 10 metu tikrinuosi kas metus krutis, tas guzelis nedideja, o mazeja, ir pasirodo kad ten nieko rimto tik riebalinis darinys, o jiems iskart tik ispjauti!!!! O del skydliaukes irgi sake turiu bedu, padidejus tipo, kiek ejau kad tirtu, viskas gerai, o gydytoja karta net pasake, kad pas visus Lietuvoje padideje tos skydliaukes, bet cia viskas gerai, nes Lietuvoje gyvenam, pas mus jodas toks. Taip kad siaip ar taip nebutina ten leisti pjaustytis, jiems tik pinigus ismelzti! Visvien rekomenduojama tirtis krutis kas metus, tai jau geriau sekti ir stebeti nei pjaustyti... be to buna kad ispjauna viena, atsiranda - du!
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Noreciau nueit konsultacijos pas daktara Tutku Centro poliklinikoj. Su siuntimu, kaip matau, papult gana problematiska... Plius reikia dar pataikyt "gerom dienom", kai tas krutis butu palankiausia ziuret. Taigi, nusprendziau eit mokamai, be siuntimo, kiek zinau, galima papult keliu dienu laikotarpyje, ar vos ne ta pacia diena. Gal kuri galetumet pasidalint, ar jis tebedaro echoskopija? Ar jau gal tik mamografijas... Taigi, jei tiesiog uzsirasysiu pas ji, nekonkretizuodama, ko man reikia, ar echoskopijos, ar mamogramos, gales atlikt butent echoskopija?
Atsakyti
noriu pasitikrinti krutis, patarkite, pas koki gydytoja reiketu registruotis? echoskopuoja kaip suprantu ginekologai, bet ar visi?  ar reikia eiti pas mamologa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 28 sausio 2012 - 22:47
As eidavau pas onkolige echiskopuotoja krutu tikrintis, ginekolige niekada man ju netikrindavo.
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2012 01 29, 00:03)
As eidavau pas onkolige echiskopuotoja krutu tikrintis, ginekolige niekada man ju netikrindavo.

as randu tik registruotis pas echoskopuotoja. Ar cia tas pats kas onkologas?
Atsakyti