Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

Ebi, as kaip tik isivaizduoju, kad lininiai roletu turetu tikti prie tamsiu baldu ir gelsvu sienu. Pas mane buvo panasus spalvu derinys miegamajame biggrin.gif Tik mano baldai klasikinio stiliaus.
Anecka, gal imesk nuotrauka lango ir tai kas jis supa. Butu lengviau rasti sprendima.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 05 15, 21:23)
Mat kaip kam.. vieni deda roletus, kad tamsiau butu - nepersvieciamus.
Man tai reikalingi tik  kaip dienines uzuolaidos.. man sviesos reikia net ir nakti  blush2.gif

bigsmile.gif pastarosiomis dienomis vis mąsčiau kokią čia spalvą pasirinkti, kad šviesos nepraleistų ir nepažadintų kūdikio, o pasirodo būna neperšviečiamų thumbup.gif
Įdomu, kiek kainuoja roletai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 05 26, 23:08)
bigsmile.gif  pastarosiomis dienomis vis mąsčiau kokią čia spalvą pasirinkti, kad šviesos nepraleistų ir nepažadintų kūdikio, o pasirodo būna neperšviečiamų  thumbup.gif
Įdomu, kiek kainuoja roletai?  g.gif

neperšviečiami būna guminiai ax.gif kaina priklauso nuo lango dydžio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 26, 23:11)
neperšviečiami būna guminiai  ax.gif kaina priklauso nuo lango dydžio  ax.gif

Ir nuo pasirinktos medžiagos, net labai kaina gali pakisti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 27, 08:38)
Ir nuo pasirinktos medžiagos, net labai kaina gali pakisti.  doh.gif

net gi žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 26, 23:11)
neperšviečiami būna guminiai  ax.gif kaina priklauso nuo lango dydžio  ax.gif

Man net patys "rolistai" biggrin.gif sake,kad guminiai nelabai schmoll.gif gerai.Nes jei saule labai kaitina,tada jie pradeda smirdeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2008 05 27, 11:53)
Man net patys "rolistai" biggrin.gif sake,kad guminiai nelabai schmoll.gif gerai.Nes jei saule labai kaitina,tada jie pradeda smirdeti doh.gif

nesąmonė lotuliukas.gif turėjau ir nieks nesmirdėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, paaiškinkit ax.gif Ar roletus galima plauti (jei jie medžiaginiai)? Romanetes tai suprantu, kad galima, ten iš mechanizmo medžiaga išsiima. O iš roletų ar išsiimsiu ir galėsiu išplauti? Ar tik su drėgnu skudurėliu pavalyti išeis?
Atsakyti
Bijau, kad tik skudurėliu...
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 27, 13:44)
Mergaitės, paaiškinkit  ax.gif Ar roletus galima plauti (jei jie medžiaginiai)? Romanetes tai suprantu, kad galima, ten iš mechanizmo medžiaga išsiima. O iš roletų ar išsiimsiu ir galėsiu išplauti? Ar tik su drėgnu skudurėliu pavalyti išeis?

kartą bandžiau plaut apkakotus musių roletus, šiek tiek pasitraukė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ire @ 2008 05 27, 13:48)
Bijau, kad tik skudurėliu...

O jei aš užsimaniau baltų su neryškiomis gėlėmis, tai prapulsiu, kai juos nuvalyti reikės verysad.gif
O romanečių nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 27, 15:22)
O jei aš užsimaniau baltų su neryškiomis gėlėmis, tai prapulsiu, kai juos nuvalyti reikės  verysad.gif
O romanečių nenoriu  doh.gif

šiaip girdėjau kad yra kažkoks purškiklis jiems valyt g.gif bet 100 proc negarantuoju
Atsakyti