Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(Nerukanti @ 2008 06 17, 13:15)
Domus galerijoj pas juos salone ryskiai geltonos ir juodos kabo (atrodo geltonos smile.gif)

Mes akropolyje priesais ermitazo parde kur yra roleus ir zaliuzes gaminanti imone nuziurejom ideja patiko tokias ir uzsisakem, rudos spalvos, miegamojo kamurkiai atskirti, kaip atrodys dar nezinau, skambino jau pagamintos reikia tik pasiimt ir primontuoti.
Atsakyti
Mamytes, padekite, perku uzuolaidas uzsienyje, siusiu Lietuvoje, bet vat duriu dilema, kiek reikia pirkti ilginiu metru dieniniu ir naktiniu uzuolaidu, langas vienas 9 metrai, kitas 2 metrai., kiek zinau dienines kadangi plonytes baltos organza tai matyt dvigubai ( 18 metru ir 4 metrai ) o vat su naktinem ir nezinau, pasimeciau, nejaugi ir naktinem reikia imti dviguba metraza bigsmile.gif , jetau kokios islaidos, baigiu bankrutuot, gal kas gali pasakyti kiek kainuoja apsiuvimas vieno metro uzuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(pilaite @ 2008 06 18, 18:11)
Mamytes, padekite, perku uzuolaidas uzsienyje, siusiu Lietuvoje, bet vat duriu dilema, kiek reikia pirkti ilginiu metru dieniniu ir naktiniu uzuolaidu, langas vienas 9 metrai, kitas 2 metrai., kiek zinau dienines kadangi plonytes baltos organza tai matyt dvigubai ( 18 metru ir 4 metrai ) o vat su naktinem ir nezinau, pasimeciau, nejaugi ir naktinem reikia imti dviguba metraza bigsmile.gif , jetau kokios islaidos, baigiu bankrutuot, gal kas gali pasakyti kiek kainuoja apsiuvimas vieno metro uzuolaidos?

O kam tu perki dvigubei ?Organza labei graze atrodu ir tik biske paraukta.Pas mane drauge siuvase sau, tai langas 5m plociu,o Organzu madz.pirku tik 7m ir thumbup.gif atrodu. O del naktiniu irge,jai nori sutaupit tai pirk +2 m.Usteks pagal manes.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 06 18, 21:23)
O kam tu perki dvigubei ?Organza labei graze atrodu ir tik biske paraukta.Pas mane drauge siuvase sau, tai langas 5m plociu,o Organzu madz.pirku tik 7m ir  thumbup.gif atrodu. O del naktiniu irge,jai nori sutaupit tai pirk +2 m.Usteks pagal manes.

nu galvoju naktiniu reiktu +3m, nes jos juk sunkesnes ir graziau kristu mirksiukas.gif , o del dieniniu sutinku
Atsakyti
Gal kas patartų kur Kaune ne pačiom didžiausiom kainom ir kokybiškai siuva užuolaidas? Reiktų ir dizainerės pagalbos.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 19, 02:03)
nu galvoju naktiniu reiktu +3m, nes jos juk sunkesnes ir graziau kristu mirksiukas.gif , o del dieniniu sutinku

aciu uz patarima, net nustebau, kad dieniniu nedvigubai, kazkaip nezinau is kur uzsiliko tas momentas kad reikia dviguba metraza imt, gal prie sovietu taip buvo thumbup.gif siaip kiek supratau is Jusu tai i svetaine kurios langas yra 9 metrai ( ten kaip veranda, toks kaip isikisimas is langu) sakot uzteks uzmesti kokius 3-4 metrus virsaus, na ir su naktinem irgi tiek pat 9m+3/4, o tada i vaiko kambari kurio langas 2metrai tai suprantu 2+1, ar 2+2.
nu turiu cia bedu, savtgali vaziuoju pirkti ( cia mane net i fabrika nuves geri draugai uzsienieciai) tai kazkaip nesinoriu metitis kaip durnele kiek reikia tam tikra medziagai Gal yra cia kokiu siuveju ar uzuolaidu dizaineriu, kurios viska aiskiai paaiskins kieik ir kokia medziagai reikia imti virsaus blush2.gif taip nesinori apsijuokt pries uzsieniecius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilaite @ 2008 06 19, 17:52)
aciu uz patarima, net nustebau, kad dieniniu nedvigubai, kazkaip nezinau is kur uzsiliko tas momentas kad reikia dviguba metraza imt, gal prie sovietu taip buvo thumbup.gif  siaip kiek supratau is Jusu tai i svetaine kurios langas yra 9 metrai ( ten kaip veranda, toks kaip isikisimas is langu) sakot uzteks uzmesti kokius 3-4 metrus virsaus, na ir su naktinem irgi tiek pat 9m+3/4, o tada i vaiko kambari kurio langas 2metrai tai suprantu 2+1, ar 2+2.
nu turiu cia bedu, savtgali vaziuoju pirkti ( cia mane net i fabrika nuves geri draugai uzsienieciai) tai kazkaip nesinoriu metitis kaip durnele kiek reikia tam tikra medziagai Gal yra cia kokiu siuveju ar uzuolaidu dizaineriu, kurios viska aiskiai paaiskins kieik  ir kokia medziagai reikia imti virsaus blush2.gif taip nesinori apsijuokt pries uzsieniecius lotuliukas.gif

paskaityk anktesius parasymus, ten berots buvo siuvejeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu graziu (mano akiai) uzuolaidu ir nedandu tokiu kokiu noriu doh.gif Visa Kauna išmaliau unsure.gif o uzuolaidu salonuose uzuolaidomis išvis pasibaisejau, plius dar kainos kosmines, nu kur tai matyta uz metra po 200 lt moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 06 22, 00:16)
Noriu graziu (mano akiai) uzuolaidu ir nedandu tokiu kokiu noriu  doh.gif  Visa Kauna išmaliau  unsure.gif  o uzuolaidu salonuose uzuolaidomis išvis pasibaisejau, plius dar kainos kosmines, nu kur tai matyta uz metra po 200 lt moketi  doh.gif

O AlanDeko buvai? g.gif Man ten siuvo uzuolaidas. darbu likau patenkinta, o ir medziagu ten visokiausiu: ir mazom kainom, ir kosminem g.gif
Atsakyti
Na idedu savo romanetes, šiandien tik pakabinom biggrin.gif Kaip ir žadėjau bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
idejau sumazintas foto, o dideles nebegaliu ištrinti doh.gif iškraipė puslapį. Atsiprašau doh.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif kiekkainavo jei ne paslaptis ir kokie ismatavimai?
Atsakyti
labai grazu,jei nepaslaptis ar labai branu? dabar as ir pradejau sukti galva ka sumascius ant savo langu. g.gif
Atsakyti