Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(Zuikeliokas @ 2008 07 28, 11:07)
Čia bus miegamasis..
vaiko dar nėra, bet greitu laiku tikiuosi bus..  ax.gif būtent dėl kaimynų ir vaiko ir noriu kabinti roletus ir dienines lengvas užuolaidas..
O ar gražus derinys romanetės+dieninės užuolaidos? ar čia jau sviestas sviestuotas gausis? blush2.gif
Nes aš noriu kabinti visur roletus+dienines užuolaidas, roletai bus naudojami tik nakčiai ir rytui nuo saulės pasislėpti, o dieną liks tik užuolaidos..

nelabai isivaizduoju tokio derinio, nes romanetes ir yra tarsi uzuolaidos, tik skiriasi pats mechanizmas. manau reiketu deti arba romanetes arba roletus+uzuolaidas
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 08 01, 12:43)
nelabai isivaizduoju tokio derinio, nes romanetes ir yra tarsi uzuolaidos, tik skiriasi pats mechanizmas. manau reiketu deti arba romanetes arba roletus+uzuolaidas

user posted image
man pvz cia nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 01, 11:41)

man pvz cia nerealiai gražu  wub.gif

na savotiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 01, 08:18)
sveikos smile.gif
savo kambariuky užsakiau roletus ir kol kas noriu patarimo - paprasti ir su gumine nugara kainuoja tiek pat. kokie geriau? ir ar žaliam kambary žali būtų gražu? g.gif

Aš žaliam vaikų kambarį dėjau baltą roletą ir žalsvą romanetę ax.gif Man jau beveik patinka biggrin.gif šiaip grynai žalių užuolaidų ir dar žalio roleto nedėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2008 08 01, 12:33)
vis pasiskaitineju cia pas jus 4u.gif iskilo man toks klausimukas  ax.gif pas mane daug langu netaisyklingo trikampoio formos tai svarstau jog turbut zaliuziu i tokius langus negamina g.gif  g.gif ir apskritai nerandu jokiu ideju uzuolaidoms tokiem langam  schmoll.gif gal pas ka yra panasiu ar zinot kur foto galima butu pavepsot, buciau labai dekinga 4u.gif  mirksiukas.gif

Galima pagaminti zaliuzes (horizontalias arba vertikalias) trikampiams langams.
Tik horizontaliu bus neimanoma uztraukti i virsu, t.y. zaliuzes bus galima tik vartyti.
O del uzuolaidu, cia kazkur buvo ikelta sprendimu kaip deti uzuolaidas ant trikampiu langu.
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 08 01, 19:00)
Galima pagaminti zaliuzes (horizontalias arba vertikalias) trikampiams langams.
Tik horizontaliu bus neimanoma uztraukti i virsu, t.y. zaliuzes bus galima tik vartyti.
O del uzuolaidu, cia kazkur buvo ikelta sprendimu kaip deti uzuolaidas ant trikampiu langu.

Na va pvz
user posted image[url=http://www.dekorosa.lt/Foto/photos/P6050003.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 01 rugpjūčio 2008 - 19:13
aciu... 4u.gif as taip noriu mediniu zaliuziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2008 08 01, 20:57)
aciu...  4u.gif as taip noriu mediniu zaliuziu rolleyes.gif

aha, aš irgi biggrin.gif
gal būt kas nors galėtų patarti dėl kokybės ir kainos puikaus santykio? nes su roletais jau pasimokiau... galvojau na ką gi ten galima blogai padaryti, susimokėjau mažai ir labai labai gailiuosi doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
papasakokit negi visur dabar tokios eilės užuolaidas siūtis, užsakiau romanetę į svetainę tai tik po 2 mėnesių bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 01, 13:41)
user posted image
man pvz cia nerealiai gražu  wub.gif

akvilyt as sita pvz nuciokinus jau nuo neatmenamu laiku .... man labai grazu blush2.gif laukiu pinigo tik - nes toks variantas nepigus turetu but doh.gif tai dar ilgai lauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 08 04, 21:22)
Sveikos merginos,
papasakokit negi visur dabar tokios eilės užuolaidas siūtis, užsakiau romanetę į svetainę tai tik po 2 mėnesių bus doh.gif

as daugiau nei 3 men laukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 08 04, 22:59)
as daugiau nei 3 men laukiau doh.gif

Tai reiškia čia pas mus dar greitai biggrin.gif
Atsakyti