Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moralu reikalauti pinigų iš vaiko mamytės?

QUOTE(nuodeme @ 2005 10 07, 07:18)
Pirmiausia pasirūpinus, kad rujojančių kuilių būtų mažiau, rujojančių kalių problema išsispręstų savaime.

Na, kuiliams spermos perteklius mašną spaudžia - reikia ištuštint, kad prostatos nesusigadintų cool.gif kaip į šiukšlių dėžę išmesti (nesupraskit klaidingai - neginu nė vieno kuilio). O kai moteris, savyje auginusi gyvybę, ją pagimdžiusi nuteškia, mol nereikia man tavęs... Nu tai tokias tikrai tik pas veterinorių - sutvarkyt, kad galėtų rujoti be pasekmių, bjaurybės mad.gif
ir iš viso, jaučiu, kad čia aš kažkaip nuo temos smarkiai nukrypau... Jei nėra motinystės jausmo (nežinau, ar jis įgimtas, ar įgytas), niekas nepagelbės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2005 10 07, 07:55)
Na, kuiliams spermos perteklius mašną spaudžia - reikia ištuštint, kad prostatos nesusigadintų  cool.gif kaip į šiukšlių dėžę išmesti (nesupraskit klaidingai - neginu nė vieno kuilio). O kai moteris, savyje auginusi gyvybę, ją pagimdžiusi nuteškia, mol nereikia man tavęs... Nu tai tokias tikrai tik pas veterinorių - sutvarkyt, kad galėtų rujoti be pasekmių, bjaurybės  mad.gif
ir iš viso, jaučiu, kad čia aš kažkaip nuo temos smarkiai nukrypau... Jei nėra motinystės jausmo (nežinau, ar jis įgimtas, ar įgytas), niekas nepagelbės  schmoll.gif

Tai savaime suprantama, vyras išsituštino (jam smegenis spaudžia, jam reikia, jis gi VYRAS) ir numetė vaiką kaip į šiukšlių dėžę - taip normalu, taip turi būti. O jei moteris - tai jau kalė.
Motinystės, kaip ir tėvystės, jausmas užauga kartu su vaiku. Įgimtas gali būti tik temperamentas. O didžioji dalis dalykų įgyjama gyvenimo kelyje.
Niekada nesuprasiu, kodėl moterys taip nekenčia vienos kitų ir visada randa būdą pateisinti vyrams.
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 10 07, 08:56)
Niekada nesuprasiu, kodėl moterys taip nekenčia vienos kitų ir visada randa būdą pateisinti vyrams.

Nei vienų, nei kitų neteisinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2005 04 26, 17:25)
Žodžiu, situacija tokia..Su ilga priešistore..Ir tam tikra dilema, pasiskaičius vienišų mamyčių postų..Kažkada internetu susipažinau su dabartiniu savo vyru - sugyventiniu.. ax.gif Gyvenam jau treti metai.Vyras turėjo ankstesnę šeimą, sūnų..Pragyveno jie 7 metus. Jo žmona pagimdžiusi po metų išvažiavo į užsienį..Ten ji susirado kitą, o vaiką ir vyrą pamiršo..Vyras pats vienas jį augino iki 3 m., vėliau jį pasiėmė globot žmonos tėvai. Mano vyras savo tėvų jau seniai nebeturi. Mes tą vaikelį remiame, savaitgaliais pasiimam pas save..Viskas butų OK, jei jis su savo ex būtų oficialiai išsiskyręs..Bet žmona net negrįžta į Lietuvą, nėra kaip išsiskirt, nes reikia oficialiai įteisint vaiko globą..Žodžiu, šią vasarą kaip ir planuojama išsiskirt..Vaiką mes norim pasiimt globot pas save..Ji nedviprasmiškai pareiškė, kad vaikas jai nereikalingas..Uošviai taip pat jo nenori, seni žmonės jau..Tuo pačiu galvojame ir apie mudviejų su vyru vaikelį, kurį dar norim turėt..Žodžiu, svarstau, ar įteisinant vaiko globą, moralu iš jo mamos prisiteist alimentus..Nes manau, kad kada nors bus laikas, kai jai atgims tie motinystės jausmai...P.S. Vaikui jau 6 metai..

ar jau issiskyre tavo vyras su buvusiaja?Jei dar vis laukiat sugryztant jo zmonos,tai be reikalo.teismas gali isskirti ir be jos,jei ji kelis kartus neatvyks i teisma.O vaikui paskirs gyvenamaja vieta pas teti,kadangi mamos nera Lietuvoj.Bent jau taip turi buti.Pries skirybas pati konsultavausi tokiais klausimais su juristu.
Atsakyti
Tai pasirodo,kad mamikiu tokiu ne viena ir ne dvi,o as maniau,kad prisigalvoju... fool.gif
Zinau ir as viena "dalyve"kuri islekus i Anglija,ten gyvena,dirba ir studijuoja jau 4 metai,o vaikiukas pas senelius.Mama tesugeba grizti 2 kart per metus,po 2 savaites.Pasiimti vaika kartu,galimybe butu,bet noro nelabai yra!!!
Siaubas,kas per slykstynes tokios motinos!!!!! bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrianna @ 2005 11 10, 23:39)
Tai pasirodo,kad mamikiu tokiu ne viena ir ne dvi,o as maniau,kad prisigalvoju... fool.gif
Zinau ir as viena "dalyve"kuri islekus i Anglija,ten gyvena,dirba ir studijuoja jau 4 metai,o vaikiukas pas senelius.Mama tesugeba grizti 2 kart per metus,po 2 savaites.Pasiimti vaika kartu,galimybe butu,bet noro nelabai yra!!!

O kur tėtis? Kaip suprantu, ji rūpinasi vaiku daugiau ne tėvas, tai gal ją bent už tai reikėtų gerbti? Gal ji nori uždirbti pinigų, kad turėtų iš ko pragyvent ir vaiką pramaitint? Tikrai, motinos, kurių vaikais tėtušiais nesirūpina, todėl jos turi dirbti už du, kad vaikui nieko netrūktų, yra tikros šlykštynės.
Atsakyti
QUOTE(Adrianna @ 2005 11 10, 23:39)

Jėzau kokia aš pasirodo negera cry.gif
Irgi prieš daug daug metų susitariau su mama, kad paaugins vaiką, kol aš važinėsiu, ibo darbas toks buvo, kad mėnesį čia Lietuvoje, 3 mėnesius ten Švedijoje blink.gif Ir sūnui tada buvo metai su trupučiu. doh.gif Ir važinėti baigiau, tik kai jam suėjo 4-5 metai. cool.gif
Ale ot, reikėjo į viską spjauti ir būti pavyzdinga mama, bei gyventi iš močiutės kišenės g.gif P
Tėtukas mūsų didvyris, nosies 10 metų bėgyje taip ir neparodė, pas jį pastoviai reikalų ir rekalų ... smile.gif
Atsakyti
Na juk visokiu situaciju buna.Kai nera is ko maitinti vaika, aisku pateisinamas mamos isvykimas ilgam i uzsieni.Bet yra mamu, kurios pabega toliau nuo vaiko ir rupesciu, uzkraudamos vaika mociutems, tetoms, kaimynams.....
Jau rasiau, kad zinau vaika, palikta abieju tevu.Tevas, kaip tevas, slides patepe, kai vaikas dar embrionu buvo.O mama ji paliko gimusi ir isvare i Italija "dirbti".Iki siol(jau kokie 7 metai) dirba.A ka gali zinoti, gal ir dirba moteris, gal vaikui kokia pili pastatys grizusi po tiek metu namo...
Tik kad jam jau sitiek zalos padaryta doh.gif ,traumuotas moraliskai,ligotas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 11 11, 11:06)
O kur tėtis? Kaip suprantu, ji rūpinasi vaiku daugiau ne tėvas, tai gal ją bent už tai reikėtų gerbti? Gal ji nori uždirbti pinigų, kad turėtų iš ko pragyvent ir vaiką pramaitint? Tikrai, motinos, kurių vaikais tėtušiais nesirūpina, todėl jos turi dirbti už du, kad vaikui nieko netrūktų, yra tikros šlykštynės.

Tetis rupinasi vaiku tikrai,nes daznai aplanko,pasiima per atostogas kartu,perka rubelius,batus ir zaislus!(gyvena ne Lietuvoje,bet daznai ten buna)
O su pinigeliais problemu,kaip ir nelabai turetu,bet girdejau,kaip ji minejo,kad vaiku nemyli!!!!! cry.gif
Tetukas nera is tu nesirupinanciuju! 4u.gif
O ir bet kuri mylinti mama i Anglija tikrai gali pasiimti vaika!
Taip rasau,nes pati esu mama ir esu perejusi visus kryziaus kelius del vaiko pasiemimo i Vokietija. Cia nera taip paprasta viska oficialiai susitvarkyti kaip Anglijoje.
Atsakyti
[quote=bedugne,2005 11 11, 14:02]
Na juk visokiu situaciju buna.Kai nera is ko maitinti vaika, aisku pateisinamas mamos isvykimas ilgam i uzsieni.Bet yra mamu, kurios pabega toliau nuo vaiko ir rupesciu, uzkraudamos vaika mociutems, tetoms, kaimynams.....

drinks_cheers.gif
PRITARIU VISAPUSISKAI!!!!
Atsakyti
QUOTE(Adrianna @ 2005 11 16, 22:00)
1. Tetis rupinasi vaiku tikrai,nes daznai aplanko,pasiima per atostogas kartu,perka rubelius,batus ir zaislus!(gyvena ne Lietuvoje,bet daznai ten buna)
2. O su pinigeliais problemu,kaip ir nelabai turetu,bet girdejau,kaip ji minejo,kad vaiku nemyli!!!!! cry.gif
3. Taip rasau,nes pati esu mama ir esu perejusi visus kryziaus kelius del vaiko pasiemimo i Vokietija. Cia nera taip paprasta viska oficialiai susitvarkyti kaip Anglijoje.

1. Jei rūpinasi ir myli, kodėl neaugina? Bet kuris mylintis tėtis tikrai gali auginti vaiką pats.
2. Aš girdėjau, kad 2000-aisiais pasaulio pabaiga bus. Nebuvo... O gaila...
3. Nereikia visko tempti ant savo kurpaliaus. Ne visų situacijos vienodos.
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 11 17, 06:58)
1. Jei rūpinasi ir myli, kodėl neaugina? Bet kuris mylintis tėtis tikrai gali auginti vaiką pats.
2. Aš girdėjau, kad 2000-aisiais pasaulio pabaiga bus. Nebuvo... O gaila...
3. Nereikia visko tempti ant savo kurpaliaus. Ne visų situacijos vienodos.

1.Per skirybas vaiko globa buvo suteikta mamai!
2.Matyt ne is pirmu lupu girdejai,tai gal ir kazka ne taip nuklausei!Pasitaiko...
3.Reikia atidziau skaityti,kas parasyta!

KIEKVIENA MYLINTI MAMA STENGIASI KUO DAUGIAU LAIKO PRALEISTI SU SAVO VAIKAIS,KAD IR KAS BEBUTU!!!
Ir mylincios mamos apkabina savo vaikus ir pasako,kad myli,arba bent parodo,o mano aprasytu atveju,nera nieko panasaus!
Jei vaikelis glaudziasi prie svetimu ir issako savo nuoskaudas,o apie mama niekad net neuzsimena,tai manau,kad kazkas netvarkoj...
Gaila vaikiuku!!!
Atsakyti