Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

Na va,ir as radau ta stebuklinga smurgatrauki Siauliuose tongue.gif Bandem traukt,nu keistai labai,bet gal iprast reik.Be to,musu sloga jau i pabaiga.Bet itariu,kad jei sloga didele,tai traukt turetu thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkome ir mes ta isgirta snargliatrauki, tik aprasyme perskaiciau, kad pries naudojant reikia butinai sterilizuoti, jei 2.gif maziau nei 3 menesiai.Gal patartumet, kaip tai daroma:ar galima isvirint kelias minutes, ar kas nors gudresnio g.gif
Atsakyti
As irgi turiu Bebe Confort su slangutem. Siaip labai patogus, nereikia uzkimsinet kitos skylutes, lengvai traukiasi ir t.t. Bet sakykit, mamkos, ar jis negali istraukti perdaug? Nes kai as pasiurbiu savo 1,5 men berniokui, tai tokiu snargliu istraukia kad ohoho blink.gif Pas save tokiu nemaciau.. Ir kai pirmakart pasiurbiau, nuo to laiko vis daugeja ir daugeja tu snargliu.. Gal as per stipriai traukiu ir ten kazka isreguliavau? g.gif
Atsakyti
Nu bet kad rimtai- kai pradejau naudot, iskart pradejo daugiau snargliu rastis, gal tai sutapimas.. Jau net bijau siurbt- atrodo, neuzsikimsusi nosyte, prakvepuoja, bet kai patraukiu, tai toks galiunas islenda, net neitartum slypint laugh.gif Arba cia reiskia labai geras aspiratorius- matomus/nematomus atkapsto laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Cheburashka @ 2004 06 27, 18:43)
g.gif O ar galima ta snargliatrauki tokiam maziukui,1,5 men.naudot?Nezinau,gal as ne toki turiu,bet pas mane parasyta,kad nuo 3 menesiu g.gif

Pas mane irgi ant pakuotes parasyta, kad nuo 3 men, bet instrukcijoj raso, kad MAZESNIEMS nei 3 men. butina sterilizuot. Paprastai didzioji dalis vaikisku prekiu ant pakuotes parasyta- nuo 3 men, nuo 3 metu ir pan.
O mums snargliai baigesi, pasirodo, istraukem visus giliausiai pasislepusius, ir dabar dziaugiames svarutele nosyte rolleyes.gif Pasirodo, as dorai nemokejau ta kriausyte naudotis, tai ir kaupesi brudas, o kai isigijom Bebe Comfort, kaipmat viska istrauke laugh.gif Darom, vat, cia reklama, galetu mums kokia nuolaida Tindi Rindi padovanot laugh.gif laugh.gif
Eglek, jei tavo leliuko maumai sudziuve, pabandyk praskalaut juros vandeneliu (Sterimar berods) nosyte arba siek tiek pasildyto aliejuko ilasink (cia man taip LOR gydyt. sake, as dar nebandziau, nes pas mus dar nedziuvo) ir tada issiurbk smile.gif
Atsakyti
perskaichiau viska chia apie tuos snrgliatraukius...nu jauchiuosi tikra ase dabar..galesiu nezhinanchioms patarineti laugh.gif laugh.gif laugh.gif beje,pagalvojau,kaip galejau iki shiol gyventi be tokio shlanginio snargliatraukio???niekaip nesuprantu biggrin.gif tad (nors leliu pilve neshiojuosi tik 4 menuo) suskubau kuo greichiau isigyti ta texnikos stebukla.Apejau visas vaikishkas parduotuves Kaune.Vaistines,kurios papuole man i akis.Maximas/Iki/Rimi...nu niekur nera!!!Net ir kalniechiuose (beje taip pat vakar buvau 1-o aukshto parduotuvej,tai ten prekes krove)nera!!! unsure.gif Na kaip ash gyvensiu???Padekit gauti shustra snargliatrauki!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendria: 30 birželio 2004 - 21:21
Nupirkau ir aš lialiui šitą stebuklą šiandien.Akropoly Tindi rindi pirkau wink.gif
Pabandžiau traukt, nelabai kas ten ir išsitraukia arba aš jėgų neturiu,Mažei slogytė, nosyte šnarpščia, o išsitraukia visai nedaug g.gif Na bet aišku 100 kartyų geriau už tas kriaušytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (molli @ 2004 09 03, 17:17)
Nupirkau ir aš lialiui šitą stebuklą šiandien.Akropoly Tindi rindi pirkau wink.gif
Pabandžiau traukt, nelabai kas ten ir išsitraukia arba aš jėgų neturiu,Mažei slogytė, nosyte šnarpščia, o išsitraukia visai nedaug g.gif Na bet aišku 100 kartyų geriau už tas kriaušytes thumbup.gif

O mums nors ir ner slogytes, labai gerai su situo prietaisiuku ryte issivalo snargliukai thumbup.gif Ir 2.gif visai patinka smile.gif Tikrai geriau uz pompytes ir krapstukus wink.gif
Atsakyti
Tas "stebuklingas" snargliatraukis tikrai dalykas SUPER, bet mano mergina tik jį pamato ir iš karto dūdas paleidžia. Supranta vaikas, jog nieko negero nelauk, kai mamos rankose toks įrankis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (mazule2 @ 2004 09 13, 23:24)
Bet as manau, kad jis - tas stebuklingasis snargliatraukis - tinka mazesniems leliukams - as savo panai viena - be kieno nors pagalbos - su juo nieko nepadaryciau - juk abi rankos uzimtos, o kas vaika laikys? Juk nepasakysi - biski pasedek - as tuoj... sad.gif
Tad nusipirkau ji o dabar reiks kam dovanot sad.gif

Nu, čia galima pasiginčyt rolleyes.gif . Savo mergiotei užvakar traukiau snarglius, nes visko neišpučia pati. Pasisodinau ant kelių, viena ranka apkabinau rankytes per priekį, įsikandau snargliatraukį, o kita ranka šlangutės galiuką pridėjau prie nosytės. Nu ir truktelėjau rolleyes.gif . Nespėjo nė sureaguot biggrin.gif . Viskas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Mes kai su mažulka dėl slogos buvom ligoninėj tai mums pasakė kad tų visų trauktukų iš vis negalima naudoti, nes pažeidžiama nosytė ir snargliukų dar daugiau kaupiasi. O kaip išvalyti? Reikia sukelti čiaudulį Yra tokia gėlė liaudyje vadinasi paleistuvė (ant lapų daug prilipę mažų burbuliukų, kurie nubyra - atseit savo vaikus mėto) tai va, iš lapo išspaudžiam sultis ir įpilam tokį pat kiekį vandens ir lašinam į nosytę veikia thumbup.gif nereikia jokio siurbtuko. Ir dar gydytojas išrašė tokius lašiukus adrenalinas su furucilinu reik pirkti toj vaistinėj kur gamina vaistus. Trys dienos čiaudulio ir adrenalino ir slogos kaip nebūta clap.gif
Atsakyti
QUOTE (alina @ 2004 09 24, 12:11)
Mes kai su mažulka dėl slogos buvom ligoninėj tai mums pasakė kad tų visų trauktukų iš vis negalima naudoti, nes pažeidžiama nosytė ir snargliukų dar daugiau kaupiasi. O kaip išvalyti? Reikia sukelti čiaudulį Yra tokia gėlė liaudyje vadinasi paleistuvė (ant lapų daug prilipę mažų burbuliukų, kurie nubyra - atseit savo vaikus mėto) tai va, iš lapo išspaudžiam sultis ir įpilam tokį pat kiekį vandens ir lašinam į nosytę veikia thumbup.gif  nereikia jokio siurbtuko. Ir dar gydytojas išrašė tokius lašiukus adrenalinas su furucilinu reik pirkti toj vaistinėj kur gamina vaistus. Trys dienos čiaudulio ir adrenalino ir slogos kaip nebūta clap.gif

Nu nemanau, kad kazkoks neaiskios kilmes skystis geriau lasinti i nosyte, nei siurbtukas dry.gif Gal tas daktaras paprasciausiai kategoriskai nusiteikes pries siurbtukus g.gif Tai ka jei koks daktaras pasakys, kad sauskelnes kenkia, tai auginciau vaika su palutem laugh.gif Bet cia tik mano nuomone wink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 12 spalio 2004 - 12:42