Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sunaudojate elektros?

Mes gyvenam 4-iese, 3-ju kambariu bute ir isnaudojam +-200
Atsakyti
Mes keturiese 3-jų kambarių bute sunaudojam nemažai, +- 250kW.
Atsakyti
Khe! Paskutini menesi tryse (su vaiku) 3 kamb. bute sunaudojom 700KW ohmy.gif Skirstomieji tinklai dabar daro skaitliuko patikra! Kiba fabrika atidarem blink.gif
Dazniausiai apie 200Kw, vasara gal maziau
Atsakyti
Mes 2kamb.bute,3 zmogiukai sunaudojam 200kw.o kartais ir dar daugiau.
Atsakyti
nu aš šį mėnesį vos aparpolio negavau doh.gif . Dviese su 2 m. dukryte dviejų kambarių bute sudeginom 300 KW blink.gif . Kažko nesupratau unsure.gif . Šiaip paprastai apie 200 KW
Atsakyti
na mes 3 dvieju kambariu bute isnaudojam apie 170, na bet savaitgaliais dazniausiai nebunam
Atsakyti
3 kambarių butas -200-250 kw sunaudojam g.gif
Atsakyti
Trijų kambarių bute 2 dideli + 2 maži žmogai. Paskutinį mėnesį sunaudojom 400 KW blink.gif Vyras neapsikentęs liepė pačiai mokėti, kad išmokčiau taupyti doh.gif
Bet aš nesipriešinu, gal tikrai labiau pastebėsiu kur kas be reikalo įjungta g.gif
Atsakyti
Mes vieno kambario bute sunaudojam apie 100-110 vidutiniškai
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2007 03 17, 17:52)
Trijų kambarių bute 2 dideli + 2 maži žmogai. Paskutinį mėnesį sunaudojom 400 KW  blink.gif  Vyras neapsikentęs liepė pačiai mokėti, kad išmokčiau taupyti  doh.gif
Bet aš nesipriešinu, gal tikrai labiau pastebėsiu kur kas be reikalo įjungta g.gif

Mes paskutinį mėnesį taip pat sunaudojom 400W. Dabar žadam keisti apšvietimą.
Atsakyti
dvieju kambariu butas, 2 zmogai, 120kWh
Atsakyti
Dideliam name /300 kv/ 3 asmenu seima -250 kilovatu,bet visur naudojam ekonomines lemputes smile.gif
Atsakyti