vienfazis elektros skaitliukas kai buvo sunaudodavom 350, su dvifaziu 200

Aš irgi per mėnesį panašiai 200 kw sunaudoju
, bet kai turėjom boilerį, tai net baisu prisiminti
jookio taupumo

Pas mus 2 k. butą, tai kažkur iki 200 kw.
Pas mus 3 kambariai žiema sunaudojam iki 200 kw.
pas mus 2 kamb. sunaudojam 120-150kW
Gyvenam sesiese o valgyt gamina tik moterys t,y, 2 zmones yra du kambariai + virtuve ir mazdaug 53kv ir elektrine virykle ir tai sudaro mums 300-320kvh ir manau tikrai per daug nors ir ne i tema ta mano nuomone

Pas mus tai nuosavas namasa nevardinsu visko. Tik pasakysu kad vyras dar namuose ir vyrina, yra ukinai pastatai apsviestas kiemas. Privarome 500kwh manau labai normalai. juk ir namo plotas apie 300kvad/m
Pas mus irgi nuosavas namas,500 kw ziema,vasara daugiau,nes boileri sildom elektra.Paskaiciavau,kad yra 16 elektros lempuciu,na ,visos vienu metu nedega,bet ziema daug buna ir pamirsta kas nors isjungti.Dar yra 2 kompiuteriai,3 televizoriai,elektrine orkaite,didelis ,senas saldytuvas,elektr.virdulys-daznai virinamas vanduo,nes ir zmoniu yra 11,is ju 6 vaikai,mikrobange,garu surinktuvas.Vyrai daro visokius remontus-grezia, virina,bet daugiau ,kai siltas oras.Tiesa,yra dar peciaus siurbliukas,kuris irgi maziausiai 15-20 litu dadeda.Daug elektros prietaisu ir t.t.,bet man atrodo,vis vien labai daug elektros sunaudojam.
pas mus kambariu butas, žiema tai -150-200 kw, gal per daug, o vasara tai iki 100.turim nemažai elektriniu prietaisu.
Hm.. nezinau kiek sunaudoju
bet zinau tik tiek kad moku nuo 70 iki 100 lt per menesi.

Pas mus 2k.58m2 visa diena eina kompas,telikas,pastoviai virinamas sildomas misinukas,elektrine plytele ir orkaite?(taupymo nulis)vaikas pastoviai palieka kur sviesa ir nepastebiu puse dienos,jau nekalbu apie skalbenke buna kad po pora kartu per diena(visgi du vaikai) tiesa tarifas dieninis ir naktinis tai uz 2men sumokejom 117lt(tik tiek cia nuomojames tai patikekit pradzioj virdavau valgyt ir galvodavau bliamba taigi elektrine dag prisuks,bet manau kad visai nedaug