Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sunaudojate elektros?

tryse 120 doh.gif
Atsakyti
Kaip matau busiu rekordininke doh.gif Gyvenam du suauge ir mazyle ir isnaudojam 300. cry.gif Na, bet zinant, kiek ima grindinis sildymas thumbup.gif , elektrine virykle ir visi kiti buiti palengvinantys prietaisai, manau, kad normalu. g.gif Nors pacioj pradzioj net plaukai siausdavosi nuo sumos schmoll.gif
Atsakyti
Mes 4 asmenų šeima sunaudojam apie 150-200 per mėnesį doh.gif
Atsakyti
joooo, skaitau aš ir netikiu savo akim. Mes kas mėnesį mokam už 200-250. Gyvenam trise. Bet vat šį mėnesį kai namuose šildymas išjungtas, kad nesušaltumėme šildomės elektra, tai bijau, kad visi 400 bus doh.gif
Atsakyti
[quote=zujka,2005 04 27, 08:38]
Kaip matau busiu rekordininke doh.gif Gyvenam du suauge ir mazyle ir isnaudojam 300.
Nea, rekordininke as biggrin.gif - uz kova - 333 blush2.gif Tiesa, 4 kambariai, 4 zmones + 3 akvariumai ( sviesa pastoviai ), indaplove ir t.t. ir pan.
Atsakyti
mes dviese gyvenam... ziema 200 KW, vasara iki 150 KW...

pas mus, beje, elektrine viryklė rolleyes.gif

shiaip tai labai daug valgo mikrobanges ir virduliai elektriniai mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano mama sugeba per mėnesį tik 30 sunaudot. Bet žiūri ir teliką , ir šiaip ne su viena lempute gyvena, tik kad viena dviejuose kambariuose.
Atsakyti
Asara, nu su tavo mama neaisku... Mano mama irgi viena gyvena, prietaisu neperdaugiausiai, bet maziau 70- niekaip.
Atsakyti
Mes keturiese sunaudojam ~150. O kaip su tom lemputėm , kur taupo elektrą - ar verta pirkti ir ar jaučiasi skirtumas ?
Atsakyti
Na mes irgi 4 iese, 3 kambariai sunaudojam apie 200-300. Daugiausiai suryja el.gyvatukas, 2 kompai, akvriumas kiaura para...
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2005 04 27, 06:13)
Sveikos mamytės ir ne tik jos  biggrin.gif , norėjau pasiteirauti, kiek jūs sunaudojat elektros energijos per mėnesį. Nes mes keturiese sunaudojam 160KW per mėnesi ir man atrodo, kad tai visai nemažai.

Pasvajot mums tiek sunaudoti biggrin.gif .200kw naktiniu tarifu ir 300 dieniniu smile.gif
rasau suapvalinus skaiciukus zinoma.Gyvenkit ir zvenkit. thumbup.gif
Atsakyti
Mes sunaudojam panašiai kiek temos autorė. Dažniausiai šiek tiek mažiau cool.gif
Atsakyti