Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sunaudojate elektros?

vidutiniškai 90kw.manau galima dar kažkiek sutaupyti, jei kompiuterio nepalikčiau įjungto dienom ir nenaudojamo.vis užmirštu išjungt g.gif o jis velniukas nemažai elektros siurbia doh.gif
Atsakyti
150-220 Kw/val. namuose elekrtine virykle.
tas didziausias skaicius, jei kas antra diena ka nors ruosiu orkaitej arba daznai jungiu skalbimo masina.
Atsakyti
nuo 200 iki 250 kw
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 10 15, 22:49)
mhh arba koks auksarankis aparaciuka sumeistravo sukanti skaiciukus atgal  biggrin.gif

nu baikit juokus, tikrai taip nera, kaip jus cia rasote ir griztam ne tik pernakvoti:)
tiesiog butas nedidelis, as taupau, pvz kompa ijungiu pasinaudoju iskart isjungiu, sviesos irgi mazai naudoju, nes megstu televizoriu prietemoj ziureti, saldytuvas a++ klases pas mane, drabuzius skalbu i menesi 3 -4 kartus, maistas pas mane ant dujines, tai taip ir gavosi praeita menesi, si nezinau kaip bus, gal ir daugiau smile.gif bet faktas tas, kad as taupau, man ne i galva neateitu kaip kazkas cia rase, kad visai dienai palieka kompa ijungta smile.gif
Atsakyti
už ~180lt

Skalbyklė, džiovyklė, šildomos grindys vonioj, du šaldytuvai
Atsakyti
QUOTE(laimetu @ 2012 10 16, 16:08)
vidutiniškai 90kw.manau galima dar kažkiek sutaupyti, jei kompiuterio nepalikčiau įjungto dienom ir nenaudojamo.vis užmirštu išjungt g.gif o jis velniukas nemažai elektros siurbia doh.gif

drįstu paprieštarauti dėl kompiuterio biggrin.gif aš vis ant vyro rėkiu , kad palieka kompiuterį įjungtą, o pats išvažiuoja, tai į parduotuvę , tai vėl kur... Bet jis sakė, kad kompas ilgai pastovėjęs, pats įsijungia kažkokį rėžima, kad atseit elektros labai mažai ima, praktiškai neima... na nžn, bet jis man taip sakė biggrin.gif
o kas liečia pas mus elektros per mėnesį išnaudojimą, tai - 180-220lt.
skalbiam beveik kasdien, 2 kompai, 2 tv, šaldytuvas, šaldiklis, mikrobangė, sulčiaspaudė - kurią naudojam kasdien, ir dar daug elektrinių prietaisų, kurių nepaminėjau, nenaudojamų kasdien. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bailiukee: 20 spalio 2012 - 08:29
500kw: namas, šaldiklis, šaldytuvas, 2 kompai, mikrobangė, 3 TV, hidroforas, skalbyklė dirba kiekvieną naktį, o savaitgalio dienomis 5-7 kartai.
Atsakyti
Žiemą apie300- 350 kw,vasarą apie 150-200.Butas 72 kvadratų,elektrinė orkaitė,,šaldytuvas,2 šaldikliai,televizoriai.kompiuteris,skalbyklė savaitgaliais,kavavirė ir sulčiaspaudė kasdien,garų puodas ir kitokie virtuviniai pričindalai.Prieš šildymo sezono pradžią dar ir šildytuvas bei šildomi patiesalai.Du žmonės,lemputės visur taupios.Tiesa,naktinio tarifo visada dvigubai daugiau prisukam.
Atsakyti
uz 100 lt. ax.gif
Atsakyti
apie 40kW
Atsakyti
kw neatsimenu, bet mokam ~50-60Lt biggrin.gif
Atsakyti
70-80kw. sumažėjo vidutiniškai 10kw/mėn kai atsisakėm stacionaraus pc ir įsisukom taupančias lemputes.
Atsakyti