Direktorių neblogą turi
QUOTE(brasilia @ 2008 04 16, 21:32)
Direktorių neblogą turi
Na šitą ir aš girdėjau..
Šiaip tai nežinau. Jei nori ir tu stipri tiksliuosiuose patariu stot Buvau su drauge pernai nuėjus į stojamuosius Neįstojau, bet aš ir nenorėjau...
Girdėjau neva ten nežymimas lankomumas, ždž kada nori tada eini, bet nežinau kiek tiesos čia ;D
Girdėjau neva ten nežymimas lankomumas, ždž kada nori tada eini, bet nežinau kiek tiesos čia ;D
QUOTE(Rymva @ 2008 04 22, 15:00)
Na brangios mamos ar niekas iš jūsų vaikų nesimoko šioje gimnazijoje?
Mano sūnus bandys šiais metais į ją stoti.
Gimnazija yra viena iš geriausių Lietuvoje. Vaikai mokomi savarankiškai mąstyti. Įeikite į KTUG puslapį, paskaitykite forumus, sužinosite kuo ir kaip gyvena jos mokiniai.
o as baigiau sita gimnazija... tiesa, seniai, geri laikai buvo , nors pradzioj ir asaru buvo
kaip ir kiekvienoj mokykloj yra gerio ir blogio... atmosfera laisvesne, toleruojami "issisokimai", skatinama saviraiska ir konkurencija...
kai ten mokaisi - nepastebi, kad zymiai daugiau ismokssti ir suaugi greiciau...paskui, kai univere besimokant palygini - tai skirtumas yra
tiesa, kalbama, kad su kiekvienais metais, nuo pat jos ikurimo - lygis prasteja, tik nezinia - ar del prastejanciu mokytoju, ar del mokiniu
kaip ir kiekvienoj mokykloj yra gerio ir blogio... atmosfera laisvesne, toleruojami "issisokimai", skatinama saviraiska ir konkurencija...
kai ten mokaisi - nepastebi, kad zymiai daugiau ismokssti ir suaugi greiciau...paskui, kai univere besimokant palygini - tai skirtumas yra
tiesa, kalbama, kad su kiekvienais metais, nuo pat jos ikurimo - lygis prasteja, tik nezinia - ar del prastejanciu mokytoju, ar del mokiniu
QUOTE(Loram @ 2008 05 10, 07:53)
o as baigiau sita gimnazija... tiesa, seniai, geri laikai buvo , nors pradzioj ir asaru buvo
Ten visuose dalykuose buvo daug stipriau ar tik tiksliuosiuose moksluose?
na, aš tai jau seniai baigiau... 9 meteliai jau prabėgo, tikriausiai daug kas pasikeitė... mano laikais tai matematika ir informatika buvo S lyiu, kiti dalykai A. šiaip labai daug kas nuo mokytojo priklauso - tarkim mano lietuvių k. ir istorijos mokytojai buvo nekokie (palyginus su ankstesnės mokyklos) - tai aš sakyčiai buvo prastai, bet kiti mokytojai tų pačių dalykų buvo geri...
Apskritai - protingam vaikui visur gerai... nors, prisipažinsiu - buvo visko - ir ašarų, ir keiksmų, nevilties.... Aš pati kilusi iš kito LT miesto, tai savo mokykloj buvau kaip ir viena iš protingiausių, o įstojus į KTUG pradžioj buvo šokas - mokytojas sako kartojam, visi viską žino, o aš pirmą kartą girdžiu... pirmi metai buvo sunkūs - o paskui viskas stojo į savo vėžes... na, vidurkis nuvažiavo
Apskritai - protingam vaikui visur gerai... nors, prisipažinsiu - buvo visko - ir ašarų, ir keiksmų, nevilties.... Aš pati kilusi iš kito LT miesto, tai savo mokykloj buvau kaip ir viena iš protingiausių, o įstojus į KTUG pradžioj buvo šokas - mokytojas sako kartojam, visi viską žino, o aš pirmą kartą girdžiu... pirmi metai buvo sunkūs - o paskui viskas stojo į savo vėžes... na, vidurkis nuvažiavo