Įkraunama...
Įkraunama...

KET pažeidimai

tai kad kalti likom tai automatiskai, nes pasitraukem, aij nu vnz... teisesauga. uz ta kad tipo sukelem avarija, tai 100 lt, velniai ju nemate, del tiek nera ka skusti, o kad pasitraukem tai irgi neapskusi, nes pasitraukem, kitaip neirodysi. taip kad merginos, jeigu ka, tai laukit ir laukit ir dar karta laukit, arba dar geriau issikvieskit mentus is karto... kaskaip neapsviete galvos tada Dievas, kad reikia policija kviest doh.gif sena masina, vistiek ilgai butume nevazineje, vos ilenktos dureles, net ir negiala tos masinos, bet va pinigu kiek doh.gif
Atsakyti
Susirask autoivykio liudininka,jei supranti,ka noriu pasakyti.Gal dar galima butu apeliacija paduoti.
Atsakyti

O situacija iš tiesų labai netgi reali. Taip daroma, ir kažką įrodyt dabar kaži ar įmanoma. Taip, reikėjo stovėt vietoj ir kviest policiją, bet žmonės tuo metu to nežinojo.
Dirbu vyriškam kolektyve, tai esu tiek gavus raštų dėl baudų atskaitymo iš darbo užmokesčio, kad uuuuuuuuuuuuuu. Patikėkit, net jei vos bakstelėjot kieme kitą auto, net jei žymė vos matosi, net jei atrodo, kad visiškai nieks nematė, visvien skambinkit policijai. Netgi buvo toks atvejis, kai autoįvykio dalyviai susitarė, kaltininkas sumokėjo grynais sutartą sumą 'nelaimėliui' į rankas, bet nepaėmė jokio raštelio, kad pinigai buvo gauti. O 'nelaimėlis' pranešė policijai, kad kaltininkas pabėgo iš įvykio vietos.. taip kad gyveni ir mokaisi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 vasario 2009 - 08:10
Beda. Bet blogiausiai yra tas, kad bauda jau paskirta, vadinasi ir terminai skundimui bus praeje.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 02 13, 09:09)
O situacija iš tiesų labai netgi reali. Taip daroma, ir kažką įrodyt dabar kaži ar įmanoma. Taip, reikėjo stovėt vietoj ir kviest policiją, bet žmonės tuo metu to nežinojo.
Dirbu vyriškam kolektyve, tai esu tiek gavus raštų dėl baudų atskaitymo iš darbo užmokesčio, kad uuuuuuuuuuuuuu. Patikėkit, net jei vos bakstelėjot kieme kitą auto, net jei žymė vos matosi, net jei atrodo, kad visiškai nieks nematė, visvien skambinkit policijai. Netgi buvo toks atvejis, kai autoįvykio dalyviai susitarė, kaltininkas sumokėjo grynais sutartą sumą 'nelaimėliui' į rankas, bet nepaėmė jokio raštelio, kad pinigai buvo gauti. O 'nelaimėlis' pranešė policijai, kad kaltininkas pabėgo iš įvykio vietos.. taip kad gyveni ir mokaisi  doh.gif

Tokia situacija buvo ir man ,isejau is parduotuvės,atsisėdau vaziuot ir net nepajauciau kaip apsisukinedama bakstelėjau į kitą automobilį ,bet atrodo ir dairiausi is kur jis isdygo net nezinau.Nuvažiavau į darbą.Kitą dieną ateina policininkai i įmonę nes įmonės mašina buvo,ir sako jūs atseit sukėlėt įvykį ir dar pabėgot.Bet tikrai aš net nepajaučiau kad,kažkam bakstelčiau.O kažkas užsirašė mano automobilio numerius ir iškvietė policiją.Tai va turėjau mokėti didelę baudą nes pabėgau iš įvykio vietos.Tai taip ir mokėjau metus laiko elementus . verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytė @ 2009 02 13, 13:34)
Tokia situacija buvo ir man ,isejau is parduotuvės,atsisėdau vaziuot ir net nepajauciau kaip apsisukinedama bakstelėjau į kitą automobilį ,bet atrodo ir dairiausi is kur jis isdygo net nezinau.Nuvažiavau į darbą.Kitą dieną ateina policininkai i įmonę nes įmonės mašina buvo,ir sako jūs atseit sukėlėt įvykį ir dar pabėgot.Bet tikrai aš net nepajaučiau kad,kažkam bakstelčiau.O kažkas užsirašė mano automobilio numerius ir iškvietė policiją.Tai va turėjau mokėti didelę baudą nes pabėgau iš įvykio vietos.Tai taip ir mokėjau metus laiko elementus . verysad.gif

Papildyta aš tai važiavau ne į VMI o į policijos buhalteriją ir reikėjo atnešti pažymą apie darbo užmokestį ir paskaičiavo po kokią sumą mokėti į mėnesį,ir išmokėjau tuos 3000 per 12 mėn.
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 02 13, 13:37)
Papildyta:
Papildyta aš tai važiavau ne į VMI o į policijos buhalteriją ir reikėjo atnešti pažymą apie darbo užmokestį ir paskaičiavo po kokią sumą mokėti į mėnesį,ir išmokėjau tuos 3000 per 12 mėn.

policijos buhalterija tai ten kur mum surase protokola eiti i ta komisariata?
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2009 02 13, 13:42)
policijos buhalterija tai ten kur mum surase protokola eiti i ta komisariata?

Eiti i ta komisariata. wink.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , eisim tada ten, as kaskaip galvojau kad i vmi reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2009 02 13, 15:09)
Aciu  4u.gif , eisim tada ten, as kaskaip galvojau kad i vmi reik  doh.gif

Jeigu nubaustas už pasitraukimą iš eismo įvykio vietos, tai bylą nagrinėjo teismas. Šitie klausimai bylos nagrinėjimo metu ir turėjo būti išpręsti. Be to jum niekur nereikia eiti... Šalta, slidu juk... smile.gif Reikia paskambinti ten, kur buvo nagrinėjama byla... Ir viską sužinosit... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 02 13, 08:09)
Patikėkit, net jei vos bakstelėjot kieme kitą auto, net jei žymė vos matosi, net jei atrodo, kad visiškai nieks nematė, visvien skambinkit policijai.

O jeigu net žymės nėra? Pavyzdžiui juodi buferiai, ant jų tikrai nieko nesimato. Ar užtenka to, kad kažkas paskambina policijai ir praneša kad matė? Juk turi dar būti ir žala padaryta. Ir šiaip turėtų policija kaip galima greičiau surasti pažeidėją, nes per parą laiko jis galėjo dar kur nors bakstelt (tarkimį stulpelį ar tvorą) ir kaip tada įrodyt, kad vienas ar kitas nubraukimas ar įlinkimas atsirado dėl to incidento?
Juk tai gali būti pasipelnymo siekimas. Tarkim nusirašau mašinos stovėjusios aikštelėje šalia numerius ir paskambinu policijai. Juk turi būti daroma ekspertizė, vertinama žala.
Vat mano tėtė tariamai partrenkė dvi mergaites ėjusias per perėją. Jos nubėgo, o tėtė nuvažiavo. Jos aišku apskundė policijai, maždaug valandos bėgyje tėtė prisistatė policijai (tokiu atveju laikoma, kad nepabėgo iš įvykio vietos). Darė ekspertizę, bet jokių įlinkimų nerado, byla jau metai kaip nepasiekė teismo ir greičiausiai nepasieks.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 17, 10:45)
jis galėjo dar kur nors bakstelt (tarkimį stulpelį ar tvorą)

... tai irgi bus lygiai toks pats eismo įvykis ir už pasišalinimą numatyta tokia pati atsakomybė. smile.gif
Atsakyti
Eismo ivykis-ivykis kelyje,viesose arba privaciose teritorijose,kurio metu,judant transporto priemonei,zuvo ar buvo suzeista zmoniu,sugadinta ar apgadinta bent viena transporto priemone,krovinys,kelias,jo statiniai ar bet koks kitas ivykio vietoje buves turtas.
Atsakyti