QUOTE(saintlina @ 2009 02 13, 09:09)
O situacija iš tiesų labai netgi reali. Taip daroma, ir kažką įrodyt dabar kaži ar įmanoma. Taip, reikėjo stovėt vietoj ir kviest policiją, bet žmonės tuo metu to nežinojo.
Dirbu vyriškam kolektyve, tai esu tiek gavus raštų dėl baudų atskaitymo iš darbo užmokesčio, kad uuuuuuuuuuuuuu. Patikėkit, net jei vos bakstelėjot kieme kitą auto, net jei žymė vos matosi, net jei atrodo, kad visiškai nieks nematė, visvien skambinkit policijai. Netgi buvo toks atvejis, kai autoįvykio dalyviai susitarė, kaltininkas sumokėjo grynais sutartą sumą 'nelaimėliui' į rankas, bet nepaėmė jokio raštelio, kad pinigai buvo gauti. O 'nelaimėlis' pranešė policijai, kad kaltininkas pabėgo iš įvykio vietos.. taip kad gyveni ir mokaisi
Tokia situacija buvo ir man ,isejau is parduotuvės,atsisėdau vaziuot ir net nepajauciau kaip apsisukinedama bakstelėjau į kitą automobilį ,bet atrodo ir dairiausi is kur jis isdygo net nezinau.Nuvažiavau į darbą.Kitą dieną ateina policininkai i įmonę nes įmonės mašina buvo,ir sako jūs atseit sukėlėt įvykį ir dar pabėgot.Bet tikrai aš net nepajaučiau kad,kažkam bakstelčiau.O kažkas užsirašė mano automobilio numerius ir iškvietė policiją.Tai va turėjau mokėti didelę baudą nes pabėgau iš įvykio vietos.Tai taip ir mokėjau metus laiko elementus .
Papildyta:
QUOTE(pelytė @ 2009 02 13, 13:34)
Tokia situacija buvo ir man ,isejau is parduotuvės,atsisėdau vaziuot ir net nepajauciau kaip apsisukinedama bakstelėjau į kitą automobilį ,bet atrodo ir dairiausi is kur jis isdygo net nezinau.Nuvažiavau į darbą.Kitą dieną ateina policininkai i įmonę nes įmonės mašina buvo,ir sako jūs atseit sukėlėt įvykį ir dar pabėgot.Bet tikrai aš net nepajaučiau kad,kažkam bakstelčiau.O kažkas užsirašė mano automobilio numerius ir iškvietė policiją.Tai va turėjau mokėti didelę baudą nes pabėgau iš įvykio vietos.Tai taip ir mokėjau metus laiko elementus .
Papildyta aš tai važiavau ne į VMI o į policijos buhalteriją ir reikėjo atnešti pažymą apie darbo užmokestį ir paskaičiavo po kokią sumą mokėti į mėnesį,ir išmokėjau tuos 3000 per 12 mėn.