QUOTE(joliteee @ 2008 05 13, 10:53)
As gavau bauda 30 lt, uz tai kad is ziedo is antros juostos isvaziavau, nespejau persirikiuoti, nes didziuliai kamsciai buvo.
Nu cia dabar

Nuo kada is ziedo is antros juostos isvaziuot negalima

Ar cia koks "naglas" ziedas

Nes kiek mano kely pasitaike, tai trys juostos ziede, is pirmos suki i pirma, is antros i antra juosta ir jokio kriminalo
Mane baude (atsisakiau duot i kisene

) uz auto tech.paso neturejima. Tiksliau, jis buvo, bet perkirptas, nes Kaune nusipirke isregistravom, o Vilniuj priregistruot vis laiko nebuvo

Bauda 100 lt kaip neturinciai kitu nuobaudu

Dirza visada seguos, bobutes praleidziu, "plytas" gerbiu, mieste uz stovejima kad ir kaip gailedama moku, tai ner daugiau uz ka moket

Pora kartu greiti virsijant pagavo, bet abu kartus buvau nescia, tai nedriso baust

bet siaip stabdo mane l.daznai - pas mus uzmiesty vietiniai policininkai vis ratus suka iprastu marsrutu, kuris kertasi ir su mano vaziavimo trajektorija, tai jau visas pavardes mintinai zinau

O mieste tai dabar galvoju, kad gal tik viena karta ir buvo sustabde, kai greiti virsijau

Nematau niekada, kad siaip stovetu ir lauktu, kokiu prasizengeliu, tik su fenais lakstancius gaudo

nebent reidas, bet jei mato, kad su dirzais, technikines lipdukas yra, tai ir praleidzia.