Įkraunama...
Įkraunama...

Nišos

QUOTE(konfetee @ 2010 09 09, 19:55)
Interdiz, šiaip ir aš Jums pritariu... Ir dėl tų plytų sienų, ir dėl nišų...
Nors šiaip man nelabai patiko tas pirmas pvz., kurį pateikėt  blush2.gif man kažkaip iškraipyta erdvė atrodo, aš labiau linkusi prie tiesių linijų ir kuo mažiau pribumbasų smile.gif

Matot, Konfetee, todėl ir pateikiau kelių stilių interjerų pavyzdžius, nes suprantu, kad vieni žmonės labiau mėgsta šiuolaikinį interjerą, kiti minimalistines formas, treti klasiką...gi negali visiems įtikti. Aš tiesiog pasakojau apie nišos paskirtį ir jos tinkamą "įsipaišymą" interjere, nedarant iš jos taip vadinamos "pseudo razinkos" (oj gerai čia suskėliau lotuliukas.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 10 rugsėjo 2010 - 06:34
QUOTE(apdaila* @ 2009 12 09, 01:08)
user posted image
Papildyta:
Ikeliau kelias nisas su kuriom nelabai prarandi vietos  smile.gif

o labai idomu, jei mano koridorius ilgokas ir jame truksta apsvietimo, tai gal man labai tiktu saliono siena tai pat tokiom nisom padaryti, kad butu sviesiau? Pradzioje galvojau ta siena laiptuota daryti. Kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(MisLa @ 2010 09 10, 17:36)
o labai idomu, jei mano koridorius ilgokas ir jame truksta apsvietimo, tai gal man labai tiktu saliono siena tai pat tokiom nisom padaryti, kad butu sviesiau? Pradzioje galvojau ta siena laiptuota daryti. Kaip jus manot?

Manau, kad būtų geriau sienoje daryti apšvietimą šoninėj sienoj, negu" inkikėlių" ar laiptelių. Įkeliu pavyzdį kelioms valandoms, paskui išimsiu.

user posted image

user posted image
Čia irgi tas atvejis, kai koridorius siauras ir ilgas (per foto sunku perteikt realybę).
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 09 09, 18:09)
Va dar vienas pavyzdys, kaip "natūraliai" susiformavusioje nišoje išnaudojamas plotas - montuojamas baldas  4u.gif . Konkrečiai tokį atvejį vadinu "viskas tinkamoj vietoj", niša turi prasmę.
http://renpainters.c...mages/jnett.jpg

Šiame kambaryje toj vietoj kur niša buvo durys.
http://images17.fotk...ardinai1-vi.jpg

Nu nematau nieko grazaus schmoll.gif doh.gif ,labiausiai nepatiko pirmasis nisos variantas schmoll.gif .
Atsakyti