QUOTE(Ellenyte @ 2010 03 25, 18:32)
Aš toks sezoninis atvejis: žiemą turiu binge eating'ą ir depresiją, o vasarą - anoreksiją ir hiperaktyvumą, todėl esu vaikščiojantis jo-jo efektas.
beveik kaip as... tik pas mane jo- jo ne sezoninis, o vos ne menesinis. badauju po savaite ar daugiau priaugus svorio, pasiekiu mazdaug padoria riba ir vel paslystu, ir vel viska atgal uzsikraunu per pora sav, tada dar pora sav. labai depresuoju ir vel badas prasideda.
dabar... vemiu, bet palaikau ta pati svori jau trecia savaite, kas man yra labai didelis pasiekimas. gal del to, kad vemimai sumazejo iki 1karto per diena, ne 3, kartais 4riu.....
siandien nevemiau. dantiste baige visa burna tvarkyti. teliko geras isvalymas ir ziuresim ar ka galima padaryti, kad priekiniai dantys graziau atrodytu, jie darosi smulkiai dantyti apacioj nuo skrandzio rugsties. taigi... 10 dantu pabalnotu...
o tau, Ellenyte, turbut del mineralu trukumo dantys ne kokie.. taip pat esi labai teisi del saldumynu, jie tokie pat pavojingi kaip skrandzio rugstis del eduonies... butent del to man buvo uzdrausta valgyti kazka saldaus daugiau nei du kartus per savaite. kad ir torta vienu kartu, bet po 10min burnos skalavimas ir viskas... daugiau jokiu saldziu kasneliu... gal nusipirk skalavimo skyscio su fluoridu ir kiekviena karta suvalgius kazka saldaus labai gerai isskalauk, kad daugiau problemu neatsirastu laikui begant...