QUOTE(Ellenyte @ 2010 04 11, 22:29)
Kokia pažįstama būsena, kiek tokių mūšių pralaimėta

( Kaip pavyko susitart su savim??
Nepasidaviau - ėjau tvarkytis kambario, tuomet išvažiavau su šuniu į Lampėdžius... Kadangi važiavau ne viena, nesustojau parduotuvėj kokio šokolado prisipirkt...
Tik va grįžus - pagal planelį vakarienė buvo (lietiniai su varške), suvalgiau, o ant stalo guli mamos pripirktų sausainių

Ir vėl tas pats ir vėl galvoj rėkia - valgyk valgyk valgyk, bus skanu, galėsi valgyt viską, ko tik užsimanysi... o protas sako, kad jei bent kąsnį paimsiu bus blogai - šluosiu viską, vemsiu, o paskiau nuotaika kris stačiai žemyn (kol laikausi plano pastebiu, kad nuotaika kyla, pasidarau ir darbingesnė ir galiu džiaugtis kažką nuveikus, o kai vemiu - nedarau nieko, net mokytis nesugebu, visą dieną praguliu lovoj/ valgau/ verkiu / vemiu) Kadangi nieko virtuvėj nebuvo, rankos kyla ima sausainį, deda prie lūpų, pauostau bet staiga metu jį lauk... Atrodo, kad mane valdo kažkas kitas... išėjau, savo kambary laptopą įsijungiau ir vis tiek mintys galvoj apie tuos sausainius... gerai, kad tėvai dabar apačioj - kai jie mato, neledžiu sau nieko kaloringesnio ir pagal mane nesveikesnio valgyt... Tai jaučiu šiandiena pratempsiu...
Tik kaip man atsibodo - priperka visko, kas man sukelia dar didesnes pagundas...

Nors jei ir nebūna kažko ypatingesnio - aš visokių nesąmonių prisigalvoju, kad kuo greičiau ir kuo daugiau, et...
Papildyta:
QUOTE(Ellenyte @ 2010 04 11, 22:29)
O dėl tirpimo, tai čia panašu į kraujotakos sutrikimą, jei pasikartos - nueik pas gydytoją.
Reiks pastebėti, antradienį vėl bėgiosiu, žiūrsiu ar nesikartos. Kažką žiūrinėjau, kad tai gali būt vienas iš B gupės vitaminų trūkumo požymių. O man ir lūpos paskilinėja ir nagai lūžinėja ir žiovulys nuolatos kankina (gal hemoglobinas žemas...) Reiks nusipirkt vitaminų pagert...
Noriu verkti, bet neturiu ašarų. Noriu bėgti, bet nežinau, nuo ko. Noriu nusiraminti, bet nesuprantu, dėl ko man neramu. Noriu nebūti, bet nežinau, kodėl esu...
Quod me nutrit me destruit
www.mybestbmd.weebly.com