QUOTE(estrelij@ @ 2010 05 08, 11:07)
as tik nustojau vemti,bet niekas daugiau nepasikeite,persivalgymai vyksta,mintys apie maista ir,atrodo kad as nuo jo esu tiesiog priklausoma,mane tas labai nervina,neina saves pamilti tokios kokia esu,neina su savim susidraugauti niekaip,neina laikytis rezimo...pabaiga be pasakos,pagalvoju butu geriau nors vemti,tada nors svorio numeciau.
jei as sverciau kiek tu buciau laiminga,o dabar esu tik stora nevykele(o tikrai esu stora,tu ta zinai).
jei as sverciau kiek tu buciau laiminga,o dabar esu tik stora nevykele(o tikrai esu stora,tu ta zinai).
Estrelija, skaiciau, kad laikeisi Chazano dietos, nes manei, kad jau esi apsveikusi, o dabar sakai, kad vistiek tos maisto mintys kamuoja, nemanai, kad ta dieta ir vel issauke persivalgymus?
Prisimenu, kad lankeisi kitoje VS temoje

QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 08, 12:26)
dabartinis svoris man gyventi tikrai netrukdo, nesigrauziu, kad esu stora. bet esu dydis per viduriuka, priaugti tikrai nenoriu, kad tilpciau i 10ta, kad uzpakalis nekabetu, o 8tas, kartais tinka, kartais atrodau kaip keksiukas

mano brolis atvaziuoja po 2ju savaiciu, spekit kokios mintys sukasi galvoj? reikia numesti svorio, nes nenoriu atrodyti stora, butinai turiu nustoti valgyti maista, negalima to, ano
Ir pas mane 10 dydis, apacia kartais 12, kriausyte as. Uzsienyje 10 dydis yra normalus, net prie mazesniu, cia vidurkis yra 14-16, bet man tai siauba kelia kai ta 10 dydi reikia versti i lietuviska

Pas mane lygiai tokia pat situacija buvo, turejom svecia, tai kaip ir tau 2 savaites pries jam atvykstant eme panika ir mintys "kaip sukust kad neatrodyciau stora", galu gale porai dienu likus iki jo atvaziavimo susitaikiau, kad jau nieko nepakeisiu ir liksiu tokia storulka kokia esu, nes is to noro sukust tik dar labiau pradejau viska kimst.
O susilaukiau komplimento, kad isgrazejus ir sukudus. Kita butu apsidziaugusi, bet as su savo keistu mastymu iskart pagalvojau, kad saiposi, kol nepasisveriau ir tikrai isitikinau kad nieko neesu priaugusi.
Mazulinka, ar dar geri tas tabletes? Kaip tau poveikis?
Atradau dar viena gera dalyka (ir kas svarbiausia labai sveika) kas mazina apetita. Puikiai tinka i kokteilius Organic Virgin Coconut Oil