Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Hm o ką patartumėt dovanojant orchidėją, ar persodinti iš karto ar padovanot su plasmasiniu vazonu ir kartu įduot kąnors apie orchidėjų priežiūrą? g.gif
Atsakyti
o kam tau ja persodint? aisku su plastmasiniu dovanok jos gi juose ir auga, ir jei isvis neismanai apie tokius dalykus geriau nerizikuok ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 29, 10:02)
sveikos...as su beda unsure.gif  kasda pradejo gelst pats naujausias lapas... as jy nupjoviau... dabar taen viduij kaskas vyksta, pradejo kiti lapai geltonuot.. KA MAN DARYT? blink.gif foto neryski... kitaip neina nufotkint.. schmoll.gif

tikriausiai įsimetė puvinys doh.gif jaunas lapelis jautrus buvo, o papurškus arba po dušo jo pažastėlėje tikriausiai liko vandens, štai ir rezultatas verysad.gif
Jeigu tai tikrai puvinys, tai operuok - išpjaustyk iki sveiko audinio, pabarstyk anglies milteliais ir į reanimaciją, turėtų išleisti naują augimo tašką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 04 29, 11:56)
Naujoke as orchideju auginime...Gavau dovanu Phalaenopsis, po 3 men. nukrito ziedai. Ka toliau daryt? Tame paciame vazone ir auga, kur dovanojo... g.gif

Pradek nuo sitos ir dar senesniu temu skaitymo. Pirmame puslapyje pilna nuorodu. Dar gli apsilankyti Rojaus sodu forume,ten taippat pilna informacijos.

QUOTE(diinka @ 2008 04 29, 12:05)
na pigiau nei seniuose, kur nuvarge phal po 60 lt biggrin.gif

Maximose po 64 Lt laaaabai grazios, o po 25-40 LT irgi labai grazios bet mazesnes.

QUOTE(Vilmonas @ 2008 04 29, 12:37)
Gal kas turit pardavimui Phal. violacea alba 'green' arba Phal. venosa, dar liabai gražų nužiūrėjau Phal. bellina dark? Jei turit minčių, parašykit i až.

siaip sakyciau,tokias rusine sorchidejas greiciausiai uzsakineja is uzsienio. Na nebent SKM tures gal. apsilankyk www.orchidejos.lt
Papildyta:
QUOTE(Ciocė @ 2008 04 29, 12:56)
tikriausiai įsimetė puvinys  doh.gif  jaunas lapelis jautrus buvo, o papurškus arba po dušo jo pažastėlėje tikriausiai liko vandens, štai ir rezultatas  verysad.gif
Jeigu tai tikrai puvinys, tai operuok - išpjaustyk iki sveiko audinio, pabarstyk anglies milteliais ir į reanimaciją, turėtų išleisti naują augimo tašką  4u.gif

beviltiska manau,pas mane tas pats buvo. Vidurys supuvo,jau ten nebera is ko lapelius leisti. Greitu laiku nukris visi lapai ir liks tik saknys.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 29, 12:49)
Hm o ką patartumėt dovanojant orchidėją, ar persodinti iš karto ar padovanot su plasmasiniu vazonu ir kartu įduot kąnors apie orchidėjų priežiūrą?  g.gif

o kam zydincia ir sveika orchideja persodinti? 80% kad paskui nukris visi ziedai. Geriau atspausdink pora postu is interneto kaip auginti ir laistyti,bei gali nupirkti kokiu trasu. Bet cia jai zmogus niekada neturejo orchidejos. Bet jei turi ir augina sekmingai,manau zinos su ja daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 29, 09:57)
na mano patarima jau girdejai, bet pasikartosiu, gal kas ir kitaip patars g.gif
as jai padaryciau siltnamuka ir purksciau kas dien  mastau.gif
na bet as kokia ziopla doh.gif nusipirkau orche ne tik ligone, bet dar ir su amarais doh.gif pastebejau tas zarazas, tik kai i masina kisau g.gif
irnesakyk.gif gal idomiau bus ja gaivint lotuliukas.gif

Sekmes. mirksiukas.gif
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 29, 10:05)
NEZINAU KA DARYT.. KAI MESIU VISAS Y SIUKSLINE TAI NORS NEREIKS NERVUOTIS.... blink.gif
na pfalikai mas manei nei viens neauga, nors kitos tuom tarpu kuo puikiausia auga biggrin.gif

Nesinervuok ir maziau apie juos tupinek. As pati pastebejau, kad kuo daugiau rupiniesi tuo dudesnis S... gaunasi
Papildyta:
Tema jau baigiasi. Kas kuriat nauja ax.gif
Atsakyti
o mano phaliukas bujoja ,vakar dar aptikau spurgiuku keleta ,is viso dabar 4 buki ir 2 smailus tokie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuziuke: 29 balandžio 2008 - 12:17
Na merginos damusinejam tema,kuriu nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2008 04 29, 12:25)
buna gi tu nuolaidos phaliukams ir siaip kitoms orchems 

tai kad prisireikė čia ir dabar biggrin.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 04 29, 12:31)
pasidairyk maximkose buna po 25 Lt 

teks užlėkt
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2008 04 29, 13:16)
o mano phaliukas bujoja ,vakar dar aptikau spurgiuku keleta ,is viso dabar 4 buki ir 2 smailus tokie  biggrin.gif

Tai pasirodykit kaip augat mirksiukas.gif
Papildyta:
Nagi padekit pabaigti tema 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man eis ikelt foto be reikiamo zinuciu kiekio? imesciau su visais spurgiukais biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti