Įkraunama...
Įkraunama...

R raidė

Sveikos , susirupinau g.gif mes turim sita beda..mums jau 5.1 o r netariam, isivaizduojat, kad joks vardas Viktolija doh.gif jau galvoju apie logopeda?!!
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2012 03 28, 00:07)
Sveikos , susirupinau g.gif  mes turim sita beda..mums jau 5.1 o r netariam, isivaizduojat, kad joks vardas Viktolija  doh.gif  jau galvoju apie logopeda?!!

Darželyje nėra logopedės? rolleyes.gif Maniškiui tai skyrė.
Atsakyti
Abu vaikai pradėjo tarti neturėdami 3 metukų ax.gif
Atsakyti
mano panelei jau virs 5metukubet R raide tokia netikra zgrebla tokia,nemoku net paaiskint,o jeigu daug pasakoja tai isvis l pasidaro.visa kita kalba aiski,logiska ir panasiai.kita savaite eisim kalbet su logopede,ziuresim ka mums patars g.gif
Atsakyti
4 su trupuciu ismoko graziai tarti.
Atsakyti
Mums prireikė logopedės, ax.gif pusmetį pasimokius išmoko. Bet tik 6 metukų. 4u.gif
Atsakyti
mano vaikas tikras saunuolis jau nuo 2 metuku taria r raide, mat mamytes vardas is r raides tai jam patinka kitus atkartoti kaip papuga ir kartais mane kviecia vardu smile.gif
Atsakyti
As kazkaip net nesirupinau,5 metukai suejo,o ji labai retam zodelyje R pasakydavo,paskui pradejo R angliskai tarti,va kokia puse metu,o gal net maziau,gal kokie 4 men .kaip taria sia raide,o uz keliu dienu 6 metai.Nors visiškos L ji netardavo,kazkaip kitaip g.gif Manau ,mes paciu laiku rolleyes.gif Bet kalbam graziai,raiskiai, tai nuo pirmuju zodeliu wub.gif
Atsakyti
Sūnus anksti pradėjo kalbėti, ir jau 3 metukų puikiai taria R. smile.gif
Atsakyti
Triju metu su puse pradejo tarti RRRRRRRRRRRR
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti