QUOTE(astulka0 @ 2009 03 25, 12:19)
na tai p pas mane tik kelios zinutes, nes esu naujoke

, as nesakau, kituose salonose ir buvo malonus aptarnavimas, isskyrus nepatiko, nepamenu pavadinimo taikos prospekte, netoli savanoriu, tokia blondine dirba, tai man ji nea

, kai atsinesiau parodyti nuotraukas,kokio fasoniuko noreciau, tai man pasirode,kad pas ja veidas net persikreipe

ir paskui nese tokias suknutes, kuriu as net nenorejau ir visas su svarovskiais, nuo kuriu jau net bloga , asmeniskai man

toks ispudis susidare,kad mes ja apsunkinam su savo norais

, aisku merginos Zeigoje ismano savo darba super ir moka bendrauti su klientas, bet ir vel vienom patinka kai yra rodomas demesys, kitoms ne, cia jau manau nuo pacio zmogaus priklauso ir jo budo

jei panos ateina i salona lankstydamos pirstus, gal but su jomis taip pat ir elgiamasi

juk visokiu zmoniu yra ir visokiu ju reikia
tai va butent, kad tiek man, tiek kitoms merginoms 'zeigoje' nebuvo parodyta absoliuciai jokio demesio, apie viena is mano pasirinktu modeliu pareiske 'oj jau tik ne sita, fui', net neparode, kaip issiskleis sleifas, nors ir prasiau, o finale paklause, ar nuomosiu

jo, penkias minutes matavausi ir butinai nuomosiu
taikos cia gal tam DI? man irgi nelabai ten patiko, kazkaip labai svao nuomone bruka. kaip ir ant kampo esanciam Okeanides padalinyje - su tapkem abu (seimininkas ir siuveja ar kas ten) pasitiko