Įkraunama...
Įkraunama...

Mokamas skiepas nuo vėjaraupių

Napas mus darzelyje dabar karantinas nuo birzelio 10dienos,vaikai vejaraupiais serga,o maniskis paskiepintas ir iki siol atsilaike nieko,nera vejaraupiu-nes mes skiepinti thumbup.gif ,ir as uz si skiepa thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi už šį skiepą thumbup.gif jei tik galima kažkaip vaikui padėt išvengt kokios ligos ar ją sušvelnint, aš už 4u.gif
Atsakyti
As vis neapsisprendziu skipinti ar ne. Butu geriau jei pats persirgtu ir igytu imuniteta visam gyvenimui, nei kas 10 metu nepamirsti paskiepint. Bet tuo paciu nesinori kad vaikutis kankintusi sirgdamas. Oi nezinau kaip cia geriau padaryt. Niekaip neapsisprendziu.
Atsakyti
drauges dukryte susirgo vejaraupiais, nors buvo paskiepyta
ir sake nelabai jau lengvai prasirgo
as manau, kad nusiteikti reikia viskam, negalvot kad jau 100 proc nesusirgsit, visko pasitaiko, bet gal ir verta paskiepyt ax.gif
Atsakyti
manau daug kas priklauso nuo pacio vaiko imunines sistemos.Pvz mano vyresnelis lankydamas darzeli uzsikrete.Jis buvo neskiepytas.Bet liga praejo lengvai:keletas spuogeliu,temp.37.
O as ir mano brolis(kiek pamenu)buvom zali nuo koju iki galvos,o broliui dar ir temp.buvo auksta.
Manau cia kaip loterijos bilietas-nezinai ka istrauksi
Atsakyti
Sakoma,kad maži iki 4 metų vaikai daug lengviau perneša vėjaraupius ir ne tik...mažylio dar neskiepysiu,o dičkę galvoju,kad reiktų paskiepyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 06 rugsėjo 2008 - 11:47
o nuo kokio amziaus jau galima maziuka skiepyti nuo vejaraupiu?
Atsakyti
tikrai neskiepisiu nuo raudoniukės schmoll.gif http://www.vaikas.lt...sv_vakc_s03.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 06 rugsėjo 2008 - 22:12
Ka tik paskambinau gydytojai ir užsakiau mažiui skiepą nuo vėjaraupių smile.gif Nenoriu, kad mažius kankintūsi, taigi skiepas pati geriausia išeitis thumbup.gif
QUOTE(ovimama @ 2008 05 13, 15:12)
As skiepysiu,nes zinau ka reiskia sirgti sunkia forma.Buvau gal 6m.kai susirgau.gal savaite gulejau paslika,spuogai peraugo i pusles didziausias,ant pilvo net dabar randai yra.O buvo Kaledu metas...Savo sunu be galo myliu ir neleisiu sitaip kankintis.

Aš pati vaikystėje gan sunkiai sirgu vėjaraupiais, dar dabar ant veido keli randeliai likę doh.gif O sirgau irgi Kalėdų metu, bet Karnavale jau galėjau dalyvaut (pasibaigė karantinas), tai gerai, kad mano mama su fantazija - pasiuvo eglutės kostiumą, tai ir "zelionke" išgražintas veidas buvo labai į temą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocė: 09 rugsėjo 2008 - 15:36
mes uzvakar pasiskiepijom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(armi06 @ 2008 09 06, 19:01)
o nuo kokio amziaus jau galima maziuka skiepyti nuo vejaraupiu?

Nuo 15,16men.
Atsakyti
O as savo paneles neskiepijau,ji darzeli pradejo lankyti nuo 2metu,vejaraupiu karantinas budavo i metus du kartus,ir mano dama nei karto nesusirgo,o va antroje klaseja uzpuole ta ligele,bet prasirgo labai lengvai,keli spuogeliai tik buvo thumbup.gif ,manau ir maziaus neskiepinsiu
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 26, 13:41)
As vis neapsisprendziu skipinti ar ne. Butu geriau jei pats persirgtu ir igytu imuniteta visam gyvenimui, nei kas 10 metu nepamirsti paskiepint. Bet tuo paciu nesinori kad vaikutis kankintusi sirgdamas. Oi nezinau kaip cia geriau padaryt. Niekaip neapsisprendziu.

Va butent mane tas irgi sulaiko nuo skiepijimo - kad tik 10 metu. O po to, jei nespesi laiku vel paskiepint, ir susirgs? Vyresni serga sunkiau doh.gif Na, net nezinau ka daryti... doh.gif Va, kad susikurtu visam laikui tas imunitetas.
Atsakyti