Įkraunama...
Įkraunama...

Neigiami atsiliepimai apie tortų gamintojus

Mums panašiai buvo Bijoloje ax.gif Užsakiau tortą tėčio jubiliejui prieš savaitę laiko, tačiau sutartą dieną jo nebuvo... Kažkur dingo užsakymas... Tad teko imti bet kurį iš tuo metu buvusių verysad.gif Tikėjausi bent, kad pasiūlys nuolaidą, nes vienintelis, kuris patiko ir tiko, ne tik, kad brangesnis buvo (dėl kitokių papuošimų), bet ir sunkesnis.. Deja, nesulaukiau... Tuo pačiu metu, kol aiškinausi dėl torto, mačiau kaip vyriškis atėjo torto, bet užsakymo lapeliuose buvo įsivėlusi klaida ir jam padarė ne tą tortą doh.gif Visur dirba žmonės ir visko pasitaiko, bet pritariu minčiai, kad įmonė galėtų bent jau pasistengti ištaisyti savo klaidą ar nors kažkiek kompensuoti patirtus nemalonumus, suteikdama nuolaidėlę ax.gif
Dabar irgi planuoju užsakinėti tortą vaiko gimtadienio proga, tad svarstau pas ką būtų patikimiau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 16 sausio 2009 - 14:15
Joooo.... cia tai bent situacijos blink.gif .Uzjauciu jus.Net neisivaizduoju kaip elgciausi,jai man taip nutiktu.Aisku viena,pykcio protrukis butu nemenkas ir tos firmos darbuotoju tikrai nepagirciau.O jai ir priimciau ta gamini paveluotai,tai nuolaida turetu buti geroka,o ne po 2Lt. uz kilograma blink.gif .Jau tikrai,kur zmoniskumas?Labai palaikau ta ideja,kad tokius dalykus reikia viesinti,nes zmones tikrai turi teise zinoti ir rinktis.
O va,as tai visuomet uzsisakineju tortukus pas Gulbiniene(Kaunas).Tai vat ir dabar nesenai svenciau savo gimtadienio jubilieju,tai torto skonis,sviezumas ir grozis buvo neapsakomas!Jau ir as,ir mano mama tokiem dalykam esame priekabios,bet sakau,teko tik grozeti, ir girti gamini.Uzsisakiau keliu rusiu tortuku ir viena torta.Papuose labai graziomis gelemis,kurias net po to,kai torto nebeliko,sudziovinau ir atiduosiu mamai,nes ji ir pati kepasi tortukus namie,per seimos sventes,tai sake pasipuos ax.gif savuosius,kai reikes.Vienu zodzziu,tortas tiesiog tirpo burnoje.Sakau,pas juos brangoka,bet is tiesu kaina verta tortuku.Ai,tiesa,dar ir per sesers mergvakari uzsakinejome ta toki "gera" torta blush2.gif ,na su su vyriskuoju falu biggrin.gif .Tai taip pat buvo superinis.Ir per dukrytes gimtadienius uzsakome ir visuomet sviezu,skanu ir svarbiausia LAIKU.Vienu zodziu,AS UZ GERUS GAMINTOJUS,kurie dar nenuvyle bigsmile.gif ir tikiuosi nenuvils rolleyes.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
labai gaila kad jums taip atsitiko blink.gif , bet as kiek uzsakinejau tortus is M ragaines tai viskas buvo tvarkoje(tiesa, prisipazinsiu,kad pries diena visada paskambindavau ir pasiteiraudavau ar viskas gerai, ar nepamirso, ar nepamete uzsakymo). uzsakydavau tiesiai is cecho Naugarduko g. 4u.gif
Atsakyti
Man ir Bijoloje nelabai patiko. Tortas užsakytas buvo senas. Ot taip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(emante @ 2008 04 22, 18:59)
butent, juk atejom i tuos laikus, kai klientas - tarsi dievas. prekybininkai ir gamintojai turetu tai ivertinti, rinka lietuvoje juk maza...o reklama arba anti reklama is lupu i lupas labai gaji. nes, sakykim, jei man reiktu torto, as tikrai nerizikuociau jo uzsisakyti imoneje, apie kuria girdejau nusiskundimu, juk cia- ne duonos kepaliukas, nenuvaziuosi i kita prekybos centra ir nenupirksi, kai sventes diena ateina, vaikiukas laukia gimtadienio torto, o jo nera, arba jis nepanasus i uzsakyta...tikrai gera pradzia sventei verysad.gif ir puiki rekomendacija firmai schmoll.gif

Klientas nera tarsi dievas, neikim i krastutinumus. anksciau buvo pardaveja tarsi... vos nenusilenk atejas pirkt, jokios pagarbos klientui, dabar klientus iskelkim iki...
Tiesiog atejo laikai kai atsirado normalus, pagarbus ir teisingas poziuris i klienta, supratimas, kad klientas pirkdamas nesa pelna ir nuo to priklauso imones pelnas, klestejimas. Galiausiai atsirado aptarnavimo kultura.
Istikruju tai tokios klaidos, paklaidos gadina nuotaika, nervus. Siaip ivykus tokiai klaidai tai firma turejo padaryt ne 2 lt uz kilograma nuolaida, o paimt is jusu kaina kaip uz 1,5 kg torta, 1,5 kg torto dovana su atsiprasymu uz nesusipratmus. Taip butujums nors maza kompensacija. Firmai savo vardas turetu rupeti, atsakomybe prisiimt uz sugadinta gimtadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 24 sausio 2012 - 20:52
O mes likom be torto, kuris buvo uzsakytas Maximoje, pasiule ateiti po savaites doh.gif doh.gif doh.gif Niekada ten nebeuzsakinesim, nors tai ir buvo pirmas kartas doh.gif
Atsakyti
Aš irgi pasiguosiu, nes vis tiek liko nuoskauda dėl baisaus gimtadienio torto. Mama mano gimtadieniui pirko iš Gulbinienės parduotuvės (Kaune, nepamenu tikslaus adreso, kažkur Dainavos raj. gal). Tai ką aš žinau, trūksta žodžių, paprašė kokio nors skanaus šviežio torto, tai įkišo su prarūgusia giretinėle. Ir pats tortas labai neskanus, viršuj uždėta neaiški beskonė braškių masė- nei tai uogienė, nei šaldytos, net nesuprasi ir pjaustyti labai trugdė, na ir sugedusia grietinėle suteptas, saldumo torte išvis nerasta g.gif (ką Gulbinienė cukrų taupo...?). Ir dar siurprizą radau dekoratyvinėj braškėj- kažkaip sugalvojau prapjaut aš ją- o ten juodas plaukas susiraitęs doh.gif patikėkit nesu išranki, bet tokio šlykštaus torto dar nesu turėjus. Gal ir yra ten skanių tortų, bet aš tai jau gyvenime ten nieko nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NePastebima: 23 birželio 2012 - 20:39
Bijoloje uzsakinejom torta vaiku isleistuviu is darzelio proga. Vaiku grupe vadinosi 'Peledziukai', tai prasem torto su peledziukais. Gavom su pelytem biggrin.gif Bet tortas buvo grazus ir skanus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 27, 14:21)
Bijoloje uzsakinejom torta vaiku isleistuviu is darzelio proga. Vaiku grupe vadinosi 'Peledziukai', tai prasem torto su peledziukais. Gavom su pelytem  biggrin.gif  Bet tortas buvo grazus ir skanus.

Nu absurdas! As irgi noriu pasiguosti. Uzsakinejom siam savaitgaliui dukrai torta is mazosios ragaines ir ka jus manot?! Ateinu pasiimti is vakaro-nera! Sako skambinkit sestadieni is ryto tiesiai i cecha(ten ir uzsakinejom). Paskambinu-nera! sako isvezem jau i vieta(zukauskog.)nuvaziuojam ten-nera! Nu galvoju sprogsiu is pykcio! Galiausiai skambina,ateik pasiimti. Nueinu ir matau,kad visai kitoks negu uzsakynejom,dekoracijos visai kitokios,o jau kad netvarkingai tai net zodziu truksta! Ir vietoj 2kg,gavau 1,500!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Red Rose: 27 lapkričio 2012 - 20:11

http://www.lrytas.lt...ringo-viela.htm
doh.gif
Atsakyti
Deja zinau kaip pasijunti kai svetes isvakarese suzinai kad tavo uzsakymas neivykdytas nes kazkas netinkamai uzrase, pamirso ar pan. (nors man ne su tortu taip nutiko, bet vistiek pikta) verysad.gif doh.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 07 27, 12:21)
Bijoloje uzsakinejom torta vaiku isleistuviu is darzelio proga. Vaiku grupe vadinosi 'Peledziukai', tai prasem torto su peledziukais. Gavom su pelytem  biggrin.gif  Bet tortas buvo grazus ir skanus.

Cia tai smulkmena dar palyginus su paskutine nuoroda unsure.gif, juo labiau jei tortas skanus ir grazus smile.gif

Po paskutines nuorodos isvis nesinori uzsakineti tortu unsure.gif, geriau arba paciam pasigaminti (kad ir ne toki grazu kaip profesionalai pagamina, bet bent jau zinai ka i ji dejai) arba ieskoti per geru pazystamu rekomendacijas...
Atsakyti
Uzsakinejome vestuviu torta is Bijolos. Tortas buvo skanus, papuosimai tokie, kokiu ir norejom, bet vis gi man nepatiko torto isvaizda, nes tortas atrode visas susmeges ir susileides. Buvo vasara, taciau tikrai ne pati karsciausia jos diena, nezinau kas cia kaltas buvo, ar cia Bijolos brokas ar kavines darbuotojai nepasirupino torto pastatyti i saltesne vieta. Taciau vis tiek kai sumoki vos ne 400 lt uz torta tikiesi kazkaip ispudingesnio vaizdo, o jis atrode maziukas ir susmeges...
Kiek esam pirke tortu is Bijolos, tai visi budavo tikrai skanus, sviezi ir puikios isvaizdos, tai nezinau kaip jiem cia taip gavos...
Atsakyti