Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 21, 12:48)
yra kremukai dienai ir nakciai ir serumas. kremu nebandziau, bet kaip visada, serumas daug geriau, nes labiau koncentruotas.

O jis tinkamas jaunai odai,ar tik butinai vyresnei,turinciai rauksliu? g.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate?

user posted image arba user posted image

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
kas naudojal kremus is "Rasos" as tai pirkau nuo rauksliu, pasirodo negaliuy atsimerkti grauzia akis patepus
Atsakyti
QUOTE(Jolanta55 @ 2010 01 22, 14:28)
kas naudojal kremus is "Rasos" as tai pirkau  nuo rauksliu, pasirodo  negaliuy atsimerkti grauzia akis patepus

Nesupratau, o kur tepate? Aplink akis?
Atsakyti
Visada grįžtu prie "Swissological" kremų. Kartais pabandau kažką kito - gal atrasiu tokį pat gerą, bet pigesnį. Tačiau visada grįžtu prie jų - geresnių kol kas neradau. Maloni tekstūra, gerai drėkina, iškart įsigeria drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
merginos patarkit, kurios firmos drekinanti krema geriau pirkti: Vichy ar Eucerin? ax.gif
Atsakyti
Naudoju Avene firmos krema, man jis labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 01 23, 14:17)
merginos patarkit, kurios firmos drekinanti krema geriau pirkti: Vichy ar Eucerin? ax.gif

bent jau man, tai eucerin visiškai netiko schmoll.gif tuo tarpu vichy taip tiko ir prilipo, kad net bijau jį kuo nors kitu keisti thumbup.gif
bet čia juk individualu, nes apie eucerin irgi itin gerų atsiliepimų girdėjau, tik deja to paties pasakyti tikrai negaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta55 @ 2010 01 22, 14:28)
kas naudojal kremus is "Rasos" as tai pirkau  nuo rauksliu, pasirodo  negaliuy atsimerkti grauzia akis patepus

tai akių netepkit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 21, 12:48)
yra kremukai dienai ir nakciai ir serumas. kremu nebandziau, bet kaip visada, serumas daug geriau, nes labiau koncentruotas.

droge buvo kremai, paakiams kazkas, o vat serumo ir negavau. na nusipirkau l'oreal hydrafresh krema-zeme. namie pasitepiau, tai oda svelni, minksta.
noreciau isbandyti vishy krema, bet gaila pinigu, o jeigu netiks...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 18, 13:51)
As siulyciau nueit i  Sarma pvz ir paprasyt meginuko kremo Sans soucic,

as siuo metu naudoju si krema, tik skirta misriai odai ir jis man labai patinka, toks svelnus, lengvas ir kas svarbiausia jo tepant labai nedaug reikia thumbup.gif kai pirkau biski gaila buvo tiek moketi uz atrodo visai nedidele dezute,taciau jau puse metu naudoju ir dar koki menesi tikrai istempsiu biggrin.gif taigi pabandyti tikrai verta..
tik as jau noreciau pabandyti kazka is specialios serijos, kuri butu skirta buten mano amziau odai (28m blush2.gif ). gal kuri kazka patartumete, kad butu visa serija- dieninis, naktinis kremai+serumas+paakiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 01 25, 13:39)
as siuo metu naudoju si krema, tik skirta misriai odai ir jis man labai patinka, toks svelnus, lengvas ir kas svarbiausia jo tepant labai nedaug reikia  thumbup.gif  kai pirkau biski gaila buvo tiek moketi uz atrodo visai nedidele dezute,taciau jau puse metu naudoju ir dar koki menesi tikrai istempsiu  biggrin.gif  taigi pabandyti tikrai verta..
tik as jau noreciau pabandyti kazka is specialios serijos, kuri butu skirta buten mano amziau odai (28m  blush2.gif ). gal kuri kazka patartumete, kad butu visa serija- dieninis, naktinis kremai+serumas+paakiams  4u.gif

taigi yra profesionalios linijos, jos turi viska, kreipkis i kosmetologe, parinks, pakonsultuos smile.gif
Atsakyti